puya123123 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 am un rs si ma bate gandul sa dau jos toate stickerele,sa o las neagra,sau eventual sa ii pun doar unu micutz asa..voi ce parere aveti arata mai bine cu stickere sau fara?java script:emoticon('', 'smid_9') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 am un rs si ma bate gandul sa dau jos toate stickerele,sa o las neagra,sau eventual sa ii pun doar unu micutz asa..voi ce parere aveti ar ata mai bine cu stickere sau fara?java script:emoticon('', 'smid_9') dai jos stickerele,fai geamu negru si cateva elemente in culoarea jantelor...cateva doar..asa subtil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 laso ma asa ca e mai frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 am un rs si ma bate gandul sa dau jos toate stickerele,sa o las neagra,sau eventual sa ii pun doar unu micutz asa..voi ce parere aveti arata mai bine cu stickere sau fara?java script:emoticon('', 'smid_9') Asa o are Hammer ,total neagra. Ciocanel ,pune si tu niste poze sa vada si baiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 da,da,pune poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Las-o asa. Da-i jos stickerele astea, si las-o @ factory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 E frumoasa si asa si asa. Dar cu siguranta ar fi mai frumoasa daca nu ar scrie in halul ala Puya pe ea. Daca vrei sa scrie puya pe ea baga si tu alt scris ca ala e de rahat rau, nu se potrivesc cu nimic caracterele alea. O sa ii spun lu "Ciocanel" sa puna poze, sau poate o sa ma duc sa ii fac eu poze la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 E misto asa...in special ca este personalizata! Dar ar avea cu siguranta un look mai agresiv pe nergu! Acum depinde cum iti place mai mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 (editat) Cred ca ar arata frumos negru complet, cu jantele aurii si soportu ala pt codita auriu(eventual si cadrul auriu).Si parbrizul tot auriu pentru contrast. Si semnalizari carbon-look. O sa incerc sa atasez niste poze care le am prin calculator ca sa vezi cam cum arata..Problema e ca nu-mi merge uploadu acum neam, revin la noapte. After edit: Am reusit sa pun ceva poze. A se observa la rs-ul 50 cum vine cu parbriz auriu. La 125 se vede cu suportul ala de codita auriu + mai multe chestii aurii. (mie nu-mi plac dungile alea rosii pe asta de 125) Editat Aprilie 29, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 frumos foc RSu ala negru cu auriu... Puya mai bine lasal asa ca arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Cred ca ar arata frumos negru complet, cu jantele aurii si soportu ala pt codita auriu(eventual si cadrul auriu).Si parbrizul tot auriu pentru contrast. Si semnalizari carbon-look. O sa incerc sa atasez niste poze care le am prin calculator ca sa vezi cam cum arata..Problema e ca nu-mi merge uploadu acum neam, revin la noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 sarumana pt poze,maine ma pun pe treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 E frumoasa si asa si asa. Dar cu siguranta ar fi mai frumoasa daca nu ar scrie in halul ala Puya pe ea. Daca vrei sa scrie puya pe ea baga si tu alt scris ca ala e de rahat rau, nu se potrivesc cu nimic caracterele alea. O sa ii spun lu "Ciocanel" sa puna poze, sau poate o sa ma duc sa ii fac eu poze la mobra. Ciocanel e la mare la ora asta Ps: a lui este negru mat total ,cea din poza e lucios. O sa-l rog sa posteze ceva poze cand revine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 care s-a jucat cu posturile mele de le-a imbarligat asa? ontopic: parerea mea e ca cel mai bine e sa gasesti 2 culori, care sa dea foarte bine in contrast si care sa dea bine si pe motor.Probabil sfaturi mai bune pot da baietii care vopsesc motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 am vb cu puya si deja a inceput sa dezlipeasca ) ......asteptam poze cu rezultatul final puya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 hehe Se pare ca pozele postate au avut efect. dar cum e vopseaua de sub stickere? e ok? sau mai trebuie "lucrata"? si totodata, daca ii dai stickerele jos, le mai poti folosi (asta e ceva mai idioata intrebarea, caci banuiesc ca raspunsul e negativ)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 ))......vdm maine....ca a zis ca maine se ocupa de stikerele ramase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 puyooo lasao ma asa ce dreaq o faci neagra complet:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 nu a putut sa dea jos stikerele alea din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 nu a putut sa dea jos stikerele alea din fabrica Alea se dau jos singure, cand cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Incalziti le cu ceva ca ies usor dupa ce le ai incalzit (feon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 (editat) vrem poze cu rezultatul Editat Aprilie 30, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 30, 2006 Autor Share Postat Aprilie 30, 2006 nu am reusit sa dau jos stickerele din fabrica,le-am incalzit cu feonul,apoi cu apa si sapun si degeaba..nu stiu ce sa le fac,nu-mi vine sa le razuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 mai bine ca e mai fumoasa asa:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 sincer, e mai frumoasa cu stickerele din fabrica ...mult mai frumoasa... , bine ca le-ai dat jos pe cele puse de tine.. ca nu prea se potriveau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate