SILVIU.C Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 nu am reusit sa dau jos stickerele din fabrica,le-am incalzit cu feonul,apoi cu apa si sapun si degeaba..nu stiu ce sa le fac,nu-mi vine sa le razuiesc Daca nu ma insel ,stickerele sunt date sub lac si ca sa reusesti sa le scoti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Daca nu ma insel ,stickerele sunt date sub lac si ca sa reusesti sa le scoti .... mah....ti-am zis...am prieten d iti face p ea c vrei cu aerograful...poate sa iti deseneze si fata aia a ta p el....da-le dreaq d stickere....si + ca parerea mea e ca nu are rost sa modifici "puterea" aia a ta d motor bzzz bzzz Y LUW YA` BOYS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 Sau o duci la o "vopsitorie" spui ce vrei si voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 mah....ti-am zis...am prieten d iti face p ea c vrei cu aerograful...poate sa iti deseneze si fata aia a ta p el....da-le dreaq d stickere....si + ca parerea mea e ca nu are rost sa modifici "puterea" aia a ta d motor bzzz bzzz Y LUW YA` BOYS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 nu ma lasa inima sa bag bani multi in rs,inca 7-8 luni si il dau..d-aia ma gandeam la stickere..sunt mai ieftine..doar ca nu reusesc sa le scot p-astea din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 cred ca asa e mult mai finut si mai marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 mai bine mai tarziu decat niciodata...la mine au fost scoase cu ajutorul unghiilor unui coleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Hammer: Arata super, e negru-mat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Binenteles ca este negru mat vezi tu ca straluceste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 mai bine mai tarziu decat niciodata...la mine au fost scoase cu ajutorul unghiilor unui coleg Ciocanel ,te dau in judecata. Ti-am dat eu voie sa-mi pozezi motorul? ....mamaaaa ,sa vezi ce de bani o sa iau dupa urma ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 he he misto suzana:D misto si aprilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 foarte smeker arata a lui hammer pacat ca a avut atatea problemela motor , ca el e super baiat,nice meeting you la mare ciocanel mai vb ,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Nu a avut motocicleta probleme ,ci l-au FURAT CEI DE LA UNITED MOTORS ..."marele service" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 multumesc frumos , reverse sper sa ne mai vedem si alta data si mie mi-a facut placere sa vorbim ,atat doar : data viitoare sa ne intalnim in circumstante mai bune atat pt mine cat si pt tine . culoarea e negru mat , se intretine destul de greu , se zgarie repede , cred ca o sa o vopsesc iar ca pe rezervor si unele parti se vede putin urat . Mie mi-a placut foarte mult negru mat asa....dar e si o chestie de gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 multumesc frumos , reverse sper sa ne mai vedem si alta data si mie mi-a facut placere sa vorbim ,atat doar : data viitoare sa ne intalnim in circumstante mai bune atat pt mine cat si pt tineDaca incheiai si cu "te pup" era clar ,propuneri indecente Ps:scuze pt off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Ciocanel ,te dau in judecata. Ti-am dat eu voie sa-mi pozezi motorul? roflol.gif roflol.gif laugh.gif ....mamaaaa ,sa vezi ce de bani o sa iau dupa urma ta laugh.gif roflol.gif 6.gif fitzi-ar pobeda sa-ti fie de motocicleta....nu stii ba nasule? ... flasneta la flasneta trage p.s. : unde pot sa imi retapitzez si eu saua ca mi-a arso cineva cu tzigara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Binenteles ca este negru mat vezi tu ca straluceste? Cred ca e de la monitorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 fitzi-ar pobeda sa-ti fie de motocicleta....nu stii ba nasule? ... flasneta la flasneta trage p.s. : unde pot sa imi retapitzez si eu saua ca mi-a arso cineva cu tzigara... Aici te bateai cu ea ca te-a lasat in drum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 nostim....dar.....adevarat ! (.....ma duceam si eu ca baiatu la mare si la 30 de km de constanta....a facut (rima) ... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 nostim....dar.....adevarat ! (.....ma duceam si eu ca baiatu la mare si la 30 de km de constanta....a facut (rima) ... .... daca stiam ca vii cu motoru` si ca ai patzit chestia aia pana sa`mi zici in mamaia , rezolvam repede cu motoru tau ca in constanta sunt super mecanici la United si le rezolva repedeee de tot..si aveai si motoru la mare sa te plimbi cu noi ,gasca de tampiti (multi rau cu rs125 in cta ) imi pare sincer rau mai ales ca stiu ce inseamna sa ti se strice ceva cand iti e lumea mai draga.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 asta e fratelo , shit happens , m-am obisnuit sa ma lase cand imi e lumea mai draga...xcum mersi de initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 e destul de misto,dar nu e mai periculos cu motoru asa in trafic? dupa ce ca astia nu se uita il mai ai si negru..eu ma gandeam la stickere reflectorizante sa pun pe al meu.dar knd am auzit pretul..o las asa ca de la mama ei ....fuck the rs project Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 @puya123123 , ti-am vazut azi motorul la smaeb ....si...mi se pare cam urat cu stikerele alea puse de tine ! eu zic sa il lasi doar cu stikerele din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 mie lene sa le mai dau jos...oricum ala cu mafia transmite un mesaj,nu conteaza ca e printat ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ia uite puya esti deja vedeta ma , iti vede lumea motoru` alea alea ...am vrut azi sa`ti dau jos stickerele cu cobra da` am zis sa avem mila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate