Adi_RS Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 multumesc frumos , reverse sper sa ne mai vedem si alta data si mie mi-a facut placere sa vorbim ,atat doar : data viitoare sa ne intalnim in circumstante mai bune atat pt mine cat si pt tine . culoarea e negru mat , se intretine destul de greu , se zgarie repede , cred ca o sa o vopsesc iar ca pe rezervor si unele parti se vede putin urat . Mie mi-a placut foarte mult negru mat asa....dar e si o chestie de gust ce zici..? nu ar arata mai bine cu jantele cromate ? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 scuzati calitatea pozelor.am uitat sa scot efectul de "solarize" knd le-am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Bravo mah, ai rezolvat-o si cu asta;)! Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 mama puya prea tare brother.....esti un as f dragutz...bafta si asflat uscat in continuare..ca ai vazut c se intampla cand e ud:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 presimt o cinste pt "ochii" astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 super tare arata asa ....cat te-au costat angel eyes ? asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 2.5mil cu tot cu montaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius66 Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 frumos foc RSu ala negru cu auriu... Puya mai bine lasal asa ca arata bine da misto poze si cool motoare pacat nus ale mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 inca 3 poze,/index.php?showtopic=48867&st=40&gopid=423672entry423672 jos de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 zi ma la lume ca toba e de la mine:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 sorry de offtopic....cam cat e o toba de carbon pt rs ? (ii schimba mult sunetul ??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 nu schimba sunetu,sunetul se schimba dupa ce dai 2-3 gauri in toba eu asa am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 vreau si eu o toba smechera pt rs asta nou!care imi recomanda ceva!nu conteaza cashu!dar vreau una tare rau!de unde iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 una ca asta cu 2 iesiri!de unde iau ? sau care imi poate aduce la comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ce intrebare...da-mi-l mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 1, 2006 Share Postat Iulie 1, 2006 serios puteti face rost de asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 In Romania nu se gaseste asa ceva Daca vrei neaparat toba IL cu 2 iesiri trb sa o comanzi din U.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 pey si cu cine vb pt asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 CU CEL DE SUS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 serios puteti face rost de asa ceva? uite aici ceva unicat .... dar trebuie sa ai ceva bani daca vrei sa dai jos tobele astea de pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 uite aici ceva unicat .... dar trebuie sa ai ceva bani daca vrei sa dai jos tobele astea de pe motocicleta frumoasa foc....cat te-au costat tobele si aerograful ? asfalt uscat si ai grija de motor ca e bestial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little x Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 sincer nu o spun cu rautate dar au costat cat nu fac ps e super super mortal rs ala sincer nu o spun cu rautate dar au costat cat nu fac ps e super super mortal rs ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 imi vinzi mie tobele tale?se potrivesc la rs asta nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Daca ai capabilitati in ale fierului poti sa iti faci si tu singru tobe din niste tevi,burlane,etc. ce gasesti tu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_bullet Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 mf tobele :smile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate