d_paulo Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Chopper Academy - Bucuresti Chapter va invita sambata 7 noiembrie ora 20:00 la o petrecere clasica marca C.A. Dezmatul va avea loc in Clubul EXCALIBUR – Locul Cavalerilor (vis-a-vis de Min. de Interne, fost SENAT) str Academiei nr 39-41 Bucuresti sect 1. Cine ne cunoaste stie ca se va lasa cu palinca, multiple beri, animale sacrificate si mult zgomot. Cine nu ne cunoaste sa faca bine sa ne onoreze cu prezenta, deoarece vrem sa intrerupem copilaria tuturor motociclistilor. Se vor gasi pliante si afise cu evenimentul si locatia in barurile si cluburile cu specific moto. Editat Octombrie 8, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 I'll be there..... muhahahahaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 iar beau!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 numa betzivi domne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Da trebe sa vin si eu, ca altfel s-ar putea sa ma castreze cineva daca nu apar de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ce bine a picat asta, tot ziceam eu ca in weekend am chef sa ma betivanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ce bine a picat asta, tot ziceam eu ca in weekend am chef sa ma betivanesc. Tocmai acel weekend il aveai programat pentru bauta? Fix peste o luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Tocmai acel weekend il aveai programat pentru bauta?Fix peste o luna... cacao... acum am vazut. Credeam ca-i acum in we. Asta e, asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Aiiiiii ce a-si merge si eu sa bau o bere cu Lord Vader, poate la anul la deschiderea sezonului sau la sf de sezon ma duc la petrecerea voastra! Numa bine si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Da trebe sa vin si eu, ca altfel s-ar putea sa ma castreze cineva daca nu apar de data asta .... Te astept cu 2 navete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 .... Te astept cu 2 navete Sa fie pline cu sticle de bere care la randul lor sa fie pline cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Aiiiiii ce a-si merge si eu sa bau o bere cu Lord Vader, poate la anul la deschiderea sezonului sau la sf de sezon ma duc la petrecerea voastra! Numa bine si sanatate! Esti bine venit , numai sa poti venii si daca vrei poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 .... Te astept cu 2 navete una la lehliu shi alta la calarashi? venim mancav`ash, pazea ca o dam gravitatzi(i) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 ce primire mai frumoasa puteam sa am dupa 6 saptamani de stat printre straini pe 7 vin in tara,imi las bagaju si hop la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 sa bemmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Prezent si eu! Si cred ca de data asta chiar ma imbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 sa bemmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cu Turabo ofcorz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) cu Turabo ofcorz asa, asa ... ca mi-e dor de ea si de Ami. Bem si noi ca fetele Editat Octombrie 9, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 petrecere frumoasa baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 petrecere frumoasa baieti Multumim, te asteptam sa petreci cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Cred ca va fi un party bestial! RIDE ON OPEN ROAD! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 stiu locul... este absolut misto! cand am fost ultima data acolo, la iesire pe holul ala imi imaginam motorarele parcate si cavaleri inauntru ciocnind un vin in pocalele alea de argila...!! nu trebuie ratata petrecerea !! clar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Intradevar foarte deosebita locatia, interiorul are un aer medieval, este dotat cu foarte multe elemente gen sabii, palose, steaguri....ceva pictura murala cu diferite scene si tot asa mai departe Mesele, scaunele, vesela...etc arata exact ca intr-un castel sau mai exact ca la un "party" din secolul al IV-lea, chiar si ospatarii au o costumatie in tema. Abia astept seara de 7 Noiembrie sa vad cum pe holul de la intrare pietruit masiv o sa arda tortele si o sa fluture steagurile Chopper Academy Asteptam toti cavalerii cu sau fara cai (mobre) alaturi de noi Editat Octombrie 12, 2009 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Asteptam toti cavalerii cu sau fara cai (mobre) alaturi de noi Asa da! Cum zicea logan mai devreme, nu prea se pupa imi imaginam motorarele parcate si cavaleri inauntru ciocnind un vin in pocalele alea de argila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate