Escu Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Ma bate gandul achizitionarii unei mega-capre. Mi-au picat ochii pe Cagiva Elefant 900 si avantajul mare ar fi ca scap de taxe vamale, iar pretul nu e foarte mare la ea. De aceea rog pe cei care cunosc sa isi dea cu parerea vis-a-vis de acest model. Multumesc anticipat binevoitorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Man, asta nu mai e capra, e vaca toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 Daca e sa ne luam dupa nume, de fapt e elefant. Da nu stie nimeni nimic de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 ..parerea mea e ca e un motor bun si stie toata lumea ca a participat modelul asta si la dakar si a ocupat locuri f bune in acest rally raid, chiar a si castigat cativa ani la rand...nu e un motor f pretentios zic eu si nu te face de rusine in nici o circumstanta..am un preiten care si-a luat si el un elefant de 750 si e multumit de el..atat ca cam costa piesele de schimb...si daca nu e f scump poti sa il cumperi..e un bun touring enduro...asfalt uscat si mult noroc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 mie imi place ca seamana cu tdr`ul meu .....numai ca e UMPIK mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Seamana cu Africa Twin, Super Tenere si ma gandesc ca fiind un motor de cilindree mare si putere mica ar trebui sa fie si fiabil - cat poate fi o italiana de fiabila. Piese se mai gasesc desi e un model mai vechi. Arata cool cu fata aia, am vazut anul trecut prin Sibiu vreo cinci la niste straini....Cam cat costa? Din ce an si cati km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Eu imi cam fac griji pentru motorul ala de Ducati pe care-l are...stii ca reglajele sint foarte pacatoase. Plus calitatea italiana...mai bine ai avea in vedere AT sau Super Tenere, daca vrei ceva mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Motorul ala, un V adevarat la 90 de grade, cu bielele pe acelasi maneton, iti ofera senzatii unice...nu performanta ( motocicleta e grea), nu fiablitate iesita din comun, ci mai degraba treaba "de corazon" . Si eu am cochetat cu ideea unui Elefant , mai ales din cauza pretului, dar pana la urma am "cernut" vacile limitand intai cautarea la japoneze , pe motiv de fiabilitate ( btw, nu sunt doar barfe, ) , dupa care la Honda , si intr-un final m-am ales cu un Africa Twin. V-ul de pe Africa(52 de grade, bielele pe manetoane separate, motor echilibrat) nu iti ofera acelasi "feeling" cu unul italian (Guzzi, Ducati), dar am mizat pe Honda pentru ca modelul asta chiar are o fiabilitate extrema, probata in cei peste 10 ani cat s-a aflat in productie,si a batut toate coclaurile lumii. Spor la cantarit oferte si nu te arunca cu capul inainte la nimic, intotdeauna o a doua sau a 3-a parere te aduce cu picioarele pe pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 2, 2006 Autor Share Postat Mai 2, 2006 Multumesc pentru pareri. Astazi chiar m-am intalnit cu Axa si am vorbit. Mi-a pomenit el ceva de o chestie desmodromica (parca asa ii zicea) da nu mai stiu ce, care cica da dureri de cap. Si pentru ca nu am bani de o vaca japoneza enduro, am hotarat ca pe moment raman tot la asfalt. Si mi-am luat altceva. Dar intr-un viitor oarecare ma bate gandul si de un endurache. @univet Poza pusa de mine in primul post e luata de pe www.moto.it Era o Cagiva la 2000 E, nu mai tin minte cu cati km. Am gasit acum insa asta: http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=754579 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 PAi...felicitari dar daca ai luat vaca de asfalt de mi-ai zis mie azi de ea....eu unul nu sunt de acord ca nu stie sa sara borduri si gropi.Bleah, nu stie altceva decat sa mearga foarte repede pe drum drept Dar daca tu esti multumit cu ea, sa o "porti" sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate