Sari la conținut

Cagiva Elefant 900 Lucky Explorer


Postări Recomandate

Ma bate gandul achizitionarii unei mega-capre. Mi-au picat ochii pe Cagiva Elefant 900 si avantajul mare ar fi ca scap de taxe vamale, iar pretul nu e foarte mare la ea. De aceea rog pe cei care cunosc sa isi dea cu parerea vis-a-vis de acest model.

Multumesc anticipat binevoitorilor

 

post-5495-1146296093_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

..parerea mea e ca e un motor bun si stie toata lumea ca a participat modelul asta si la dakar si a ocupat locuri f bune in acest rally raid, chiar a si castigat cativa ani la rand...nu e un motor f pretentios zic eu si nu te face de rusine in nici o circumstanta..am un preiten care si-a luat si el un elefant de 750 si e multumit de el..atat ca cam costa piesele de schimb...si daca nu e f scump poti sa il cumperi..e un bun touring enduro...asfalt uscat si mult noroc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Seamana cu Africa Twin, Super Tenere si ma gandesc ca fiind un motor de cilindree mare si putere mica ar trebui sa fie si fiabil - cat poate fi o italiana de fiabila. Piese se mai gasesc desi e un model mai vechi. Arata cool cu fata aia, am vazut anul trecut prin Sibiu vreo cinci la niste straini....Cam cat costa? Din ce an si cati km?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu imi cam fac griji pentru motorul ala de Ducati pe care-l are...stii ca reglajele sint foarte pacatoase.

Plus calitatea italiana...mai bine ai avea in vedere AT sau Super Tenere, daca vrei ceva mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motorul ala, un V adevarat la 90 de grade, cu bielele pe acelasi maneton, iti ofera senzatii unice...nu performanta ( motocicleta e grea), nu fiablitate iesita din comun, ci mai degraba treaba "de corazon" . Si eu am cochetat cu ideea unui Elefant , mai ales din cauza pretului, dar pana la urma am "cernut" vacile limitand intai cautarea la japoneze , pe motiv de fiabilitate ( btw, nu sunt doar barfe, :) ) , dupa care la Honda , si intr-un final m-am ales cu un Africa Twin. :) V-ul de pe Africa(52 de grade, bielele pe manetoane separate, motor echilibrat) nu iti ofera acelasi "feeling" cu unul italian (Guzzi, Ducati), dar am mizat pe Honda pentru ca modelul asta chiar are o fiabilitate extrema, probata in cei peste 10 ani cat s-a aflat in productie,si a batut toate coclaurile lumii.

 

 

Spor la cantarit oferte si nu te arunca cu capul inainte la nimic, intotdeauna o a doua sau a 3-a parere te aduce cu picioarele pe pamant :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru pareri. Astazi chiar m-am intalnit cu Axa si am vorbit. Mi-a pomenit el ceva de o chestie desmodromica (parca asa ii zicea) da nu mai stiu ce, care cica da dureri de cap. Si pentru ca nu am bani de o vaca japoneza enduro, am hotarat ca pe moment raman tot la asfalt. Si mi-am luat altceva. Dar intr-un viitor oarecare ma bate gandul si de un endurache.

 

@univet Poza pusa de mine in primul post e luata de pe www.moto.it Era o Cagiva la 2000 E, nu mai tin minte cu cati km. Am gasit acum insa asta: http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=754579

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

PAi...felicitari dar daca ai luat vaca de asfalt de mi-ai zis mie azi de ea....eu unul nu sunt de acord ca nu stie sa sara borduri si gropi.Bleah, nu stie altceva decat sa mearga foarte repede pe drum drept :ok: Dar daca tu esti multumit cu ea, sa o "porti" sanatos. :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...