arycy Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 4 days to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 3, ca asta a trecut deja Mesaj completat George spune: "Joi, la prima tura de viespari care vine, am sa va astept la 25km de Baia Mare, nu la Dej(motivul: de dimineatza am sa merg la cumparaturi pentru toti si trebuie sa merg sa le duc la cabana, si nu cred ca m-as incadra in timp sa va culeg din dej). De la Dej pana la locul unde va astept eu(POPASUL MESTEACAN) sunt 65km(o ora de mers pe drum cam prost). Acolo e un popas, restaurant mare pe partea stanga a drumului dupa doua ace de par uriase care va sfatuiesc sa le luati cu maxim 20kmh. Oricum am sa va sun pe fiecare din cei ce vin joi sa vorbim ultimele detalii cel tarziu marti seara. Pana atunci.....fiti harnici: bagaje, motorete pregatite, sufletul pregatit...si odihna multa" Sunt mesagerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 3, ca asta a trecut deja Mesaj completat George spune: "Joi, la prima tura de viespari care vine, am sa va astept la 25km de Baia Mare, nu la Dej(motivul: de dimineatza am sa merg la cumparaturi pentru toti si trebuie sa merg sa le duc la cabana, si nu cred ca m-as incadra in timp sa va culeg din dej). De la Dej pana la locul unde va astept eu(POPASUL MESTEACAN) sunt 65km(o ora de mers pe drum cam prost). Acolo e un popas, restaurant mare pe partea stanga a drumului dupa doua ace de par uriase care va sfatuiesc sa le luati cu maxim 20kmh. Oricum am sa va sun pe fiecare din cei ce vin joi sa vorbim ultimele detalii cel tarziu marti seara. Pana atunci.....fiti harnici: bagaje, motorete pregatite, sufletul pregatit...si odihna multa" Sunt mesagerul sa mancati placinte cretze la popasul mesteacan f bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 sa mancati placinte cretze la popasul mesteacan f bune Am auzit si musai trebuie testate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) va astept miercuri 26.05.2010 ora 19:00 in piata constitutiei sa incarc bagajele pt BM (chiloti , soseate , izmene , budigai ,corturi etc.); va rog sa ambalati ce credeti de cuviinta in saci menajeri sa nu avem surprize neplacute si umede si nu exagerati cu volumul care este limitat : cutia de deasupra este de schiuri deci nu este inalta si juma' de porbagaj de logan pt alte detalii vb pe mess Mesaj completat P.S. 2 zile ! Editat Mai 24, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) AMR 1 si ne suim pe cai spre BM , vremea am vazut ca tine cu noi ba chiar cred ca o sa fie prea cald Editat Mai 25, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 AMR 1 si ne suim pe cai spre BM , vremea am vazut ca tine cu noi ba chiar cred ca o sa fie prea cald Ride safe tuturor, sa va distrati la maxim si va astept cu poze (asa ca sa ma zgarii putin pe ochi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) nenea cu MIG-u ! tu nu ne onorezi cu prezenta ? P.S. acum ce mai numaram ,incepem cu orele ? sa inteleg ca linistea asta de pe aici este din cauza ca va pregetiti mobrele si bagajele pt BM va astept diseara la ora 19 in piata constitutiei Editat Mai 26, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 nenea cu MIG-u ! tu nu ne onorezi cu prezenta ? veneam cu drag, dar imi e suspendat carnetul (il recuperez in 9 iunie) si nestiind de iesire am confirmat si prezenta la o nunta sambata dar i-am promis lui George ca la urmatoarea intalnire Horneteasca nu mai lipsesc sa conduceti cu grija si sa va distrati mult, astept poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 bagajul l-am facut, motorul ies acum sa il pregatesc, psihic sunt pregatita de 1 luna ...prevad ca nu dorm la noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 nenea cu MIG-u ! tu nu ne onorezi cu prezenta ?P.S. acum ce mai numaram ,incepem cu orele ? sa inteleg ca linistea asta de pe aici este din cauza ca va pregetiti mobrele si bagajele pt BM va astept diseara la ora 19 in piata constitutiei uni muncesc de zor , bagaju e cam gata si moto e pregatitta nu prea am avut ce sa-i fac , doar am schimbat cauciucu spate si cam atata , maine pe cai ca se filmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Maine intalnirea de joi se tine la Baia Mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 Dormiti dragii mei, eu va veghez somnul ca maine aveti de pedalat 600 km Sa visati frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 unii sunt deja pe drum, iar eu sunt la munca, bagajele/echipament in masina... motorul inca in service... tineti-mi pumnii sa fie gata in timp util urasc tara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rahanu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 men si girl-e, va doresc un drum bun, fara incidente si multa, multa distractie. sper sa fiu si eu alaturi de voi cu urmatoarea ocazie(poate mai trece criza asta ). Domnul George, La multi ani, cauciucuri lipite de asfalt, kerosen in carburele si multe multe maramuresele... numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 inca nici o poza cre ca toata lumea-i rupta dupa drum si dupa asa weekend,,, bine, mai astept pana maine dupaamiaza, apoi nu mai aveti nici o scuza vreau sa stiu tot cu lux de amanunte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Hai bajetiii...pe unde esteti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) Hai bajetiii...pe unde esteti ? sunt in spatele tau am ajuns pe la 17 acasa cu jumatate de ora mincatu la BV si de la Cluj singur ca mi sa parut cel mai ok pozele poate mai tarziu o sa fie Editat Mai 31, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Hai bajetiii...pe unde esteti ? Acasa, dupa o zi plina de peripetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 si ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 cu genunchii pe asfaltul de Gutin ( cel putin unii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Eu astept cablul de date si va dau linkul cu poze in PARTICULAR. Asa ca pls, sariti cu idurile edy, georgian, si cine stie ca nu are idul meu. Sau imi dati add la raven30hell. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Edu si Georgian..id-ul meu il gasiti in profil ! P.S : + MetalWarrior ! Editat Iunie 1, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Iote 2 oameni care stiu sa calareasca viespea: nota 10! Presupun ca daca pozele se dau pe privat n-are sens sa va intreb cum a fost. Mie-mi place'n public:) , dar depinde de public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Iote 2 oameni care stiu sa calareasca viespea: nota 10!Presupun ca daca pozele se dau pe privat n-are sens sa va intreb cum a fost. Mie-mi place'n public:) , dar depinde de public. hmm, la care doi te referi ? La primi sau la ceilalti ? Daca te referi la primele doua poze, sunt perfect de acord, stie George si din fata si din spate Buei, multi stiti ca am facut cioc cu un caine, nu ? Am facut azi o radiografie la umar si nu e rau. Fara fracturi, fisuri, deplasari si alte altea, intr-o saptamana doua o sa treaca. Ce nu stiti e ca mi-a placut asa de tare acolo cu toti oamenii aia grozavi, ca mi se pare un troc rentabil cazatura. Pacat ca nu mai putem prea curand acolo, ca ne iau satenii cu pietre la ce scandal ati facut sambata . Si trebuiesc vazute partile bune, s-a intamplat la plecare, nu la sosire, ca invers ar fi fost urat; nu-mi place sa ridic sticla cu stanga [Dar sper ca la urmatoarele intalniri sa nu mai se intample.] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate