Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 e furata? auzi nyt-ul...tu aici cauti liniste?si doi la mana...stii ca tu esti VIP si oriunde esti vei fi urmarit furata cu contract stiu eu ca abia astepti sa o vezi! Vali tu nu ai mai fost azi pe amc?! (nu m-am uitat inca la poze) ca parca ti-am vazut motorul la bloc azi. Maine ne intalnim in constitutiei?! Vin cu titiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 furata cu contract stiu eu ca abia astepti sa o vezi! Vali tu nu ai mai fost azi pe amc?! (nu m-am uitat inca la poze) ca parca ti-am vazut motorul la bloc azi. Maine ne intalnim in constitutiei?! Vin cu titiul Am fost. Rapid doua intrari si apoi am tirat-o ca aveam treaba. Eu nu fac prezenta maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Am fost. Rapid doua intrari si apoi am tirat-o ca aveam treaba. Eu nu fac prezenta maine Iar?!?!! Mai, parca eu nu mai aveam ce cauta ca am CBR-ul acum, si tu cu Hornet tragi chiulu'?! Sa-ti fie rusinica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Iar?!?!! Mai, parca eu nu mai aveam ce cauta ca am CBR-ul acum, si tu cu Hornet tragi chiulu'?! Sa-ti fie rusinica! Lipsa de timp si de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Maine ne intalnim in constitutiei?! Vin cu titiul Moahhh, chiar, haideti la Constitutiei diseara ca nu v-am mai vazut de mult si mi s-a facut dor de voi (si eu tot cu ti-ti-ul din lipsa de asigurare)....(George, daca vrei te asteptam si pe tine... )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Moahhh, chiar, haideti la Constitutiei diseara ca nu v-am mai vazut de mult si mi s-a facut dor de voi (si eu tot cu ti-ti-ul din lipsa de asigurare)....(George, daca vrei te asteptam si pe tine... )... Sorin, tu iti sarbatoresti ziua de 2 ori?! Pe forum apare ca azi e ziua ta...wtf?! suferi de dubla personalitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) Moahhh, chiar, haideti la Constitutiei diseara ca nu v-am mai vazut de mult si mi s-a facut dor de voi (si eu tot cu ti-ti-ul din lipsa de asigurare)....(George, daca vrei te asteptam si pe tine... )... ....valeeeeu curge sange rau la mine acum .hai ca daca e vreme buna saptamana viitoare fac si eu act de prezenta in Constipatiei .desi avand in vedere ca la Baia Mare se indreapta vremea si vine caldura,teoretic la Bucuresti se strica Editat Noiembrie 11, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Sorin, tu iti sarbatoresti ziua de 2 ori?! Pe forum apare ca azi e ziua ta...wtf?! suferi de dubla personalitate? Am dubla personalitate si-o dezvolt pe-a treia.... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Am dubla personalitate si-o dezvolt pe-a treia.... .... harnic as always nu pierzi vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Imi retrag cuvintele, nu mai pot ajunge in constitutiei diseara ca nu mai am Titi-ul acasa ((( Dar daca vreti eu o sa merg in sliders la karaoke... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Imi retrag cuvintele, nu mai pot ajunge in constitutiei diseara ca nu mai am Titi-ul acasa ((( Dar daca vreti eu o sa merg in sliders la karaoke... Si canti ceva de Frank Sinatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Si canti ceva de Frank Sinatra? Fac doar playback! (is it just me sau asta a sunat cam kinky?!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Imi retrag cuvintele, nu mai pot ajunge in constitutiei diseara ca nu mai am Titi-ul acasa ((( Dar daca vreti eu o sa merg in sliders la karaoke... Lasa ca nu ai fost singura care nu a ajuns....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Lasa ca nu ai fost singura care nu a ajuns....... e bine atunci, m-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 e bine atunci, m-am scos Nici un fel de problema....exista intodeauana Joia viitoare pentru a nu aparea din nou... ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Nici un fel de problema....exista intodeauana Joia viitoare pentru a nu aparea din nou... ..... si uite asa ramane sa fie doar plin de "plastice" prin constipatiei.nu de alta dar la carenate nu le e frig ca doar sunt imbracate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 si uite asa ramane sa fie doar plin de "plastice" prin constipatiei.nu de alta dar la carenate nu le e frig ca doar sunt imbracate Gura pacatosului adevar graieste.......ca "imbracate" erau pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Deci o ardem dubios weekendul asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Deci o ardem dubios weekendul asta?! Petrecem we asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Petrecem we asta..... zici tu?io nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 zici tu?io nu cred Deci duminica seara ce facem? Pe unde o ardem dubios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Deci duminica seara ce facem? Pe unde o ardem dubios? Acolo ma bag si eu, duminica seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Acolo ma bag si eu, duminica seara Deci e bine, te intorci la timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Deci duminica seara ce facem? Pe unde o ardem dubios? io zic sa nu o ardem dubios....zic sa o ardem aiurea Mesaj completat Acolo ma bag si eu, duminica seara perfect,ca atunci adunam gashcutza la un spritz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 io zic sa nu o ardem dubios....zic sa o ardem aiurea Mesaj completat perfect,ca atunci adunam gashcutza la un spritz Spritz de toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate