NVS Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 1 - Ravenitza + 1 - camera dubla. 2 - Roxynel + Atharia - camera dubla 3 - Jhon aka Arlequin - single - camera ieftina 4 - Sorin (Doar daca se potriveste cu programul de devenit tatic tongue.gif ) 5 - 6 - 7 - Adi capac +1- camera dubla 8 - 9 - edu2009 dorm pe unde apuc 10 - darkbay/nicu +1 o camera dubla Si eu ma retrag de pe lista, schimbari de planuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 *daca tot incepusem sa l plagiez pe lucian, nu pot sa nu continuu la fel. me out, too. :-) wow... guys!!! ce s-a intamplat!!??? nu mai zic nimik de inghesuiala... ma bazam pe fete, sincer!!! Mesaj completat wow... guys!!!ce s-a intamplat!!??? nu mai zic nimik de inghesuiala... ma bazam pe fete, sincer!!! Mesaj completat wow... guys!!!ce s-a intamplat!!??? nu mai zic nimik de inghesuiala... ma bazam pe fete, sincer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 1 - Ravenitza + 1 - camera dubla.2 - Roxynel + Atharia - camera dubla 3 - Jhon aka Arlequin - single - camera ieftina 4 - Sorin (Doar daca se potriveste cu programul de devenit tatic tongue.gif ) 5 - 6 - 7 - Adi capac +1- camera dubla 8 - 9 - edu2009 dorm pe unde apuc 10 - Si eu ma retrag de pe lista, schimbari de planuri err, ok, vad ca sa rarefiaza. ma scot si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 wow... guys!!!ce s-a intamplat!!??? Emigram... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 sunteti un picut cam dubiosi ..ce v-a apucat pe toti? daca vreti ne ingramadim ..daca nu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 sunteti un picut cam dubiosi ..ce v-a apucat pe toti? daca vreti ne ingramadim ..daca nu nu eu... votez pentru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 tu taci ca din cauza ta s-au retras toti ca s-au speriat de inghesuiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 tu taci ca din cauza ta s-au retras toti ca s-au speriat de inghesuiala Eu, Maestrul inghesuielii... temeti-va si va inchinati supusii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Pana la urma ce se intampla??? Ori sunteti inghesuiti, ori nu mai sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Paste fericit, hornetisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Paste fericit, hornetisti! SUBscriu!...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Asta as vrea sa vad si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Asta as vrea sa vad si eu exact asta a fost anul trecut la BM....24 de viespi(adica cu 2 mai multe decat aici in filmulet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Asta as vrea sa vad si eu Adica ceva de genul asta? : Sau poate asa ? : Pai "se face" si la noi ma Cipi... .... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 S-or fi facand... Dar eu nu am vazut... pe viu Nu m-oi face eu mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Adica ceva de genul asta? Sau poate asa ? Pai "se face" si la noi ma Cipi... .... .... si sa tinem cont ca in a doua poza erau doar cateva din cele de sambata iote-ma si pe mine in fata viespilor in prima poza...ce vremuri frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 asadar... ce faceti de 1 mai? intreb ca eu sunt fara planuri si poate ma lipesc ca parazitu de careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 asadar... ce faceti de 1 mai?intreb ca eu sunt fara planuri si poate ma lipesc ca parazitu de careva Dau o tura pe litoral Mesaj completat Dau o tura pe litoral Gata, m-am hotarat...Merg aici: http://dancesport.ro/show_competitie.php?id=14 Concurs dans sportiv Mesaj completat Gata, m-am hotarat! Merg aici: http://dancesport.ro/show_competitie.php?id=14 Concurs dans sportiv Fac si eu galerie Mesaj completat Gata, m-am hotarat! Merg aici: http://dancesport.ro/show_competitie.php?id=14 Concurs dans sportiv Fac si eu galerie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 (editat) Va salut, domnilor! Are cineva un bord de Hornet '98 - '02, zob, muci, nefunctional? Poate fi - ca forma de prezentare - si in punga. Imi trebuie o componenta, ptr. care NU merita sa cumpar un bord intreg SH, la "incredibilul pret de 100 - 150 Euro". Multumesc si astept raspunsuri pertinente! Editat Aprilie 30, 2011 de Orcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 alooooooo...nimeni nimic nu mai are de aberat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 alooooooo...nimeni nimic nu mai are de aberat? Mai si dormi bro', hornetistii si noaptea fac km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Chiar azi-noapte am visat ca dau o tura de Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 ma, se mai intalneste lumea joia ? sau numa chiulangii exista acum in "comunitatea" asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 ma, se mai intalneste lumea joia ? sau numa chiulangii exista acum in "comunitatea" asta? Eu chiulesc din decembrie anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 salutare hornetisti! am si eu o intrebare, nu tocmai tehnica: cine are un hornet auriu, model dupa 2007, cu multe accesorii, cu B90LAH? l-am vazut putin in trafic, in zona baneasa, in mers, si mi-a placut ff mult cum avea prins numarul. deci, ofer recompensa cui stie ceva despre proprietar, sa aflu si eu cum sa-mi pun numarul la fel. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate