Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

Salutare dragi tovarasi...Acum vreo 3 luni m-am apucat si eu de sala...greu....foarte greu deoarece inainte duceam o viata destul de sedentara...nu prea faceam miscare mai deloc si evident ca am crescut...in greutate :laugh: ....cand eram mai mic eram foarte foarte slab...oamenii imi ziceau somalezu...apoi m-am ingrasat de am avut peste 100 kg.Deja ma miscam greu...am inceput sa am burta...colacei frumosi plus ca nu mi se vedea nicio grupa de muschi...eram neted...sters...si nu mi`a placut doar ca eu am o problema cu totul ce este nou...pur si simplu mi-e frica de schimbare (penibil stiu :D ) si de aceea mi-a fost si greu sa ma apuc de sala...plus ca sunt si o persoana foarte complexata.in fine ideea e ca pana la urma am zis ca nici asa nu se poate trebuie sa fac ceva!astfel am ajuns sa merg la sala...sincer va zic ca 20 de minute mi-au trebuit sa ma schimb...cu toate ca nu am vrut nici in ruptul capului sa fac sport vreau sa zic ca acuma imi place la nebunie.acuma la 1.92 inaltime am 91 kg...inca mai am putina burta dar sunt pe drumul cel bun dar cel mai important este ca ma simt eu mai bine.Asa ca oameni buni stiu ca pt unii e greu dar primul pas este cel mai greu...nu cautati scuze ci puneti-va un wallpaper de genu asta si apucati-va de orice fel de sport/miscare ca nu veti regreta!

post-28802-1288378691_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare dragi tovarasi...Acum vreo 3 luni m-am apucat si eu de sala...greu....foarte greu deoarece inainte duceam o viata destul de sedentara...nu prea faceam miscare mai deloc si evident ca am crescut...in greutate :) ....cand eram mai mic eram foarte foarte slab...oamenii imi ziceau somalezu...apoi m-am ingrasat de am avut peste 100 kg.Deja ma miscam greu...am inceput sa am burta...colacei frumosi plus ca nu mi se vedea nicio grupa de muschi...eram neted...sters...si nu mi`a placut doar ca eu am o problema cu totul ce este nou...pur si simplu mi-e frica de schimbare (penibil stiu :) ) si de aceea mi-a fost si greu sa ma apuc de sala...plus ca sunt si o persoana foarte complexata.in fine ideea e ca pana la urma am zis ca nici asa nu se poate trebuie sa fac ceva!astfel am ajuns sa merg la sala...sincer va zic ca 20 de minute mi-au trebuit sa ma schimb...cu toate ca nu am vrut nici in ruptul capului sa fac sport vreau sa zic ca acuma imi place la nebunie.acuma la 1.92 inaltime am 91 kg...inca mai am putina burta dar sunt pe drumul cel bun dar cel mai important este ca ma simt eu mai bine.Asa ca oameni buni stiu ca pt unii e greu dar primul pas este cel mai greu...nu cautati scuze ci puneti-va un wallpaper de genu asta si apucati-va de orice fel de sport/miscare ca nu veti regreta!

adevarul e ca fara wallpaper,nu merge treaba.

o sa incerc si eu,dar imi pun unul cu una buna de mori,cred ca e mai masculin.....sau asa am auzit :P

Link spre comentariu

cj17wow cum merge treaba?speram sa ma ti la curent.asa nu prea facem treaba.

Mesaj completat

adevarul e ca fara wallpaper,nu merge treaba.

o sa incerc si eu,dar imi pun unul cu una buna de mori,cred ca e mai masculin.....sau asa am auzit :P

fiecare isi gaseste motivatie in ce crede el de cuviinta.corect? :) conteaza ca si-a gasit motivatia necesara fata de altii care nu si-o gasesc.

eu unul prefer sa ma uit la un filmulet cu idolul meu.

apropo... cine nu a citit cartea o recomand sa o faca.. mie mi-a schimbat viata.arnold-the-education-of-a-bodybuilder.jpg

Link spre comentariu

cj17wow cum merge treaba?speram sa ma ti la curent.asa nu prea facem treaba.

Mesaj completat

fiecare isi gaseste motivatie in ce crede el de cuviinta.corect? :) conteaza ca si-a gasit motivatia necesara fata de altii care nu si-o gasesc.

eu unul prefer sa ma uit la un filmulet cu idolul meu.

apropo... cine nu a citit cartea o recomand sa o faca.. mie mi-a schimbat viata.arnold-the-education-of-a-bodybuilder.jpg

asa e man dar faza cu wallpaperu' era mult prea tare....

Link spre comentariu

Vizitator ALINU

Gixere zi si mie ceva de combinatia asta :Gigant pro mass , Xplode si tribulus (toate de la pronutrition).Am 17 ani 1.75 56 kg , ma duc la sala 5 zile pe saptamana ...

Link spre comentariu

combinatia aia e doar partea ce tine de suplimente.in rest nu mi-ai zis nimic de cum te antrenezi, dormi, si cand/ce/cum mananci.

poti sa bagi combinatii de tot felul... depinde ce iti doresti.eu la varsta ta as fi la alergat,inot si nu sala.

Link spre comentariu

Vizitator ALINU
combinatia aia e doar partea ce tine de suplimente.in rest nu mi-ai zis nimic de cum te antrenezi, dormi, si cand/ce/cum mananci.

poti sa bagi combinatii de tot felul... depinde ce iti doresti.eu la varsta ta as fi la alergat,inot si nu sala.

Dorm 7-8 ore din 24 , ma duc 4 zile pe sapt la sala si lucrez luni piept sau spate , marti piept sau spate , miercuri brate , joi umeri + trapez , mananc dimineata la 7 lapte cu cereale , la scoala 2 covrigi , la 12 cand ma intorc ceva gatit...mai mananc seara la 6-7 si inainte de culcare beau aproape 1 l lapte...Imi doresc masa musculara pe care apoi sa o definesc...

Link spre comentariu

Vizitator ALINU
@Alinu , cu somnul stai bine , la sala te duci bine , deci ce lipseste ? Ori alimentatie , ori ai 17 ani , deci , esti in crestere. Daca nu esti dotat genetic , la virsta pe care o ai tu , tre' sa maninci mai bine si sa bagi suplimente proteice , daca vrei sa se cunoasca. Mincare de campioni insemna carbohidrati mai multi si proteine mai multe(cam 2 gr. pe kilogram de corp). Ramine la aprecierea ta daca intrunesti aceste conditii.

De cind tragi de fiare si ce anume faci la sala? Am vazut pusti incepatori care faceau enspe' mii de exercitii pt. piept , da ai dreacu' daca il faceau pe unu' ca lumea. Impins declinat ti se pare exercitiu de masa ? Aia il faceau.

Aici cred ca stau bine , ma duc la sala cu un prieten care face de 3 ani si a fost intructor la sala la care lucrez...o sa ma ocup de alimentatie si suplimentatie ca genetic nu sunt dotat

Link spre comentariu

va rog spunetimi si mie ce inseamna cardio?

ps:e cineva care are putina experienta si poate vorbi pe mess ca am si eu nevoie de cateva sfaturi

eu nu prea mai imi bat capul pentru ca vad ca degeaba imi bat gura.

daca chiar erai interesat ai fi dat un google si gaseai tone de informatii legate de cardio.Pana si cuvantul cardio e explicit.

Aveti internetul la dispozitie, pentru chesti banale.Sfaturi mai complexe si pareri se pot da aici ... dar descriptive de genul de mai sus... come on. www.google.com

Mesaj completat

Aici cred ca stau bine , ma duc la sala cu un prieten care face de 3 ani si a fost intructor la sala la care lucrez...o sa ma ocup de alimentatie si suplimentatie ca genetic nu sunt dotat

ce tip somatic esti?tu vrei sa pui doar masa?

atunci baga 6 mese pe zi,mult carbo si antrenament cu max 8 repetari cu greutati considerabile.

Link spre comentariu

se pare ca nu sunt singurul care se inerveaza pe aici.

sunt din ce in ce mai multi lenesi printre noi,se pare.

stai sa treaca sarbatorile.Acum e negarea si incepe sedentarismul maximal.De sapt viitoare vine frigul si gata cu activitatea fizica.ca apoi dupa sarbatori ---> atunci toti vor, si cat de repede :goodposting:

toti intreaba: in 2 luni vreau sa slabesc 10 kg?ce sa iau sa slabesc?vreau sa slabesc numai de AICI- burta ... ca la picioare is ok ...

i am out of abracadabra....

ps: nu te inervezi ce te enervezi :blink: inervatia e musculara :D

a fost voita?:D

Link spre comentariu

Bai,abea aparuse caprioara la liziera padurii si tu ai speriat-o?!?!

Tz tz tz...ce oameni!

Prietena mea vine acum cu mine la sala si e funny cum o mai intreb pe unde a facut febra musculara ca sa vedem ce exercitii sa mai faca! :goodposting:

Editat de Niko
Link spre comentariu

Pt fete nu se dau sfaturi legate de alimentatie si exercitiile fizice necesare pt cel mai definit abdomen si fund? :goodposting:

alimentatie sanatoasa plus exercitii fizice..

pt fund

abdomen

presupun ca vrei sa faci acasa, fara aparate complicate.

http://www.bodyrock.tv/

Link spre comentariu

Nu-i mai simplu cu silicoane , botox si chirurgie estetica ?

Presupun ca daca nu stii ce exerciti sint pentru fund si abdomen , nu mergi la sala , deci , nu prea ai chef de sport. Deeeeci , cred ca l-ai vazut pe Gigoloul nostru reprezentativ si vrei sa te bagi pe vrajeala. Gresesc ? :D

ba ar fii mai simplu, pt cine are bani de ele :D) si te inseli, merg cat de des pot la sala. dar din pacate nu fac progresele pe care as vrea sa le vad,doar reusesc sa imi mentin tonusul si greutatea ok. oricum se vede repejor cand lucrez ceva,deci ma gandesc ca ar trebui sa si diversific exercitiile, sa imi pun si eu patratele la avatar :goodposting: nu am nimic cu gigoloul vostru, you can keep it ....si funny aia cu caprioara stinghera :blink:

Link spre comentariu

Eh,glumeam, au mai fost fete pe aici, doar ca acum s-a cam discutat ce era de discutat, lumea e in apatie, poate daca ai aparut tu mai improspatam discutia.

Ce fel de exercitii lucrezi pentru abdomen si fesieri?Cate serii, de cate ori pe saptamana? Hai, varsa tot! :goodposting:

Link spre comentariu

Eh,glumeam, au mai fost fete pe aici, doar ca acum s-a cam discutat ce era de discutat, lumea e in apatie, poate daca ai aparut tu mai improspatam discutia.

Ce fel de exercitii lucrezi pentru abdomen si fesieri?Cate serii, de cate ori pe saptamana? Hai, varsa tot! :D

chiar m-am gandit ca s-a mai discutat,dar uite cate pagini sunt....nu am stat sa caut prin toate. sorry de readucerea in discutie a unui subiect epuizat. pai fac abdomene usoare la inceput sa ma incalzesc,apoi pun 10 kg pe abdomen si fac vreo 4serii de10. iar la fund mi-e ffff lehamite de fandarile cu greutati si la fel si genoflexiunile cu bara,intr-adevar dau rezultate,dar se maresc si pulpitele pe langa fund si nu prea sunt de acord :goodposting: in rest bag cardio :blink:

Link spre comentariu

chiar m-am gandit ca s-a mai discutat,dar uite cate pagini sunt....nu am stat sa caut prin toate. sorry de readucerea in discutie a unui subiect epuizat. pai fac abdomene usoare la inceput sa ma incalzesc,apoi pun 10 kg pe abdomen si fac vreo 4serii de10. iar la fund mi-e ffff lehamite de fandarile cu greutati si la fel si genoflexiunile cu bara,intr-adevar dau rezultate,dar se maresc si pulpitele pe langa fund si nu prea sunt de acord :goodposting: in rest bag cardio :blink:

Indreptari ai incercat?Cu picioarele drepte,tot pt fund

Link spre comentariu

Daca nu vrei sa mai ingrosi deloc cvadricepsul (pulpitele) atunci poti sa faci exercitiul care izoleaza foarte bine fesierii la aparatul special, iti atasaz o fotografie cu aparatul. Fesierii mai intra foarte putin la hiperextensii, daca tii banca la un nivel mai jos decat abdomenul, undeva in zona inghinala.

Adica la hiperextensiile pentru lombari, daca schimbi pozitia bancii si o tii mai jos introduci si fesierul.

Link spre comentariu

tu vrei sa scapi de grasimea de pe fund si abdomen?sau vrei sa iti bombezi funduletu?pentru bombat eu zic ca fandarile sunt cele mai bune, in special fandarile executate din mers.

Mesaj completat

Link spre comentariu

tu vrei sa scapi de grasimea de pe fund si abdomen?sau vrei sa iti bombezi funduletu?pentru bombat eu zic ca fandarile sunt cele mai bune, in special fandarile executate din mers.

Mesaj completat

nu prea am grasime pe fund, vreau sa il maresc de fapt.dar numai fundul. iar la abdomen stau binisor, nu am grasime nici pe el,vroiam decat sa fac patratele si pe el,dar se pare ca greutatile dau rezultate bune

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness