Metallbyker Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 EU : Sabin zis metall , ID : metallbyker , poza cu utilajul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 ALTUL: id: catalin_radulescu2000 si poza... ALTUL: id: catalin_radulescu2000 si poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Serban... id-ul dau fara probleme, da pa PM - numai sa-l cereti (ca am deja Bulk box-ul plin de spam). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 21, 2006 Autor Share Postat Mai 21, 2006 cam putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Am shi io minsk da-s din BV conteaza? Apropo vine cineva la intrunirea de la BV luna viitoare? Am shi io minsk da-s din BV conteaza? Apropo vine cineva la intrunirea de la BV luna viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 eu vin numai ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Mai baga odata pozele, da' mai mici (fa-le jpg/ceva) ca ocupa mult spatiu si nu se incarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 23 - 25 - BRASOV (organizator BULL BIKERS MC) , motorul meu o sa fie gata in 2-3 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 motorul meu o sa fie gata in 2-3 sapt de asta mi-e frika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 de asta mi-e frika don`t be scared , he won`t bite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 ai planuri mari ma cu minsku,,, daka nu il modificai aveai sanse sa ajungi cu el pana la BV... oricum ia si o sfoara cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 ai planuri mari ma cu minsku,,, daka nu il modificai aveai sanse sa ajungi cu el pana la BV... oricum ia si o sfoara cu tine cum frate , ca il fac mai bun decat era . era praf . pana la intrunirea de la brasov mai este o gramada . maine vine omu` sa imi faca carenele , si sapt viitoare duc motorul la upgradat , vreau sa il ridice pe la 20 de cai sau mai mult cat de mutl se paote . sa ma tina sezonul asta . la iarna motor de 600 ca e prea minc minsk-ul . asta e , daca am A1 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 carene la minsk .... ku ce sa rad ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 carene la minsk .... ku ce sa rad ma ? nu mai arata ca minsk-ul tau stock , este enduro , nu ii pun carene full , daca la asta te gandeai . ii pun carene de enduro . inalta-ti tu minsk-ul cat e al meu si punei tu aripile alea de tabla si seaua ai de minsk . numai a enduro nu o sa arate ! uite : MINSK enduro : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 (editat) Minskul a fost prima mea motocicleta. Din pacate nu am poze cu ea la indemana (daca gasesc - postez). Later edit: Am gasit o poza cu MUHCK-ul! Serban... id-ul dau fara probleme, da pa PM - numai sa-l cereti (ca am deja Bulk box-ul plin de spam). Ia te uita! Ai langa tine o GPZ-ica care pare a fi sora geamana cu Kamisaki: Asfalt uscat! Editat Mai 25, 2006 de declspec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 GPZ-ul ii a lui Bronto(zaurul)! Da' ce-i cu gaura aia in carena fatza (putin mai in fata motorului in raport cu semnalu) ?! Te-au urmarit mafiotii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 [Off-topic]: GPZ-ul ii a lui Bronto(zaurul)! Asa m-am gandit si eu! Doar pe Bronto l-am vazut cu GPZ in culorile lui Kamisaki. Da' ce-i cu gaura aia in carena fatza (putin mai in fata motorului in raport cu semnalu) ?! Te-au urmarit mafiotii?! Nu stiam despre care gaura zici. Am stat sa caut vreo 2 minute in poza! Este un semn al unei cazaturi pe care a suferit-o Kamisaki inainte de a ajunge la mine. Poti observa o urma si pe marginea carenei (acolo unde sta genunchiul). [/Off-topic] P.S.: Cate amintiri placute imi trec prin fata ochilor cand vad MUHCK-ul meu. In ultimul an cand mergeam cu el nu tragea decat cu 1a, daca eram cu pasager si mergeam in panta. In schimb il stiam pe din-afara: mi-am "refacut" cilindrul de unul singur. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Scuze ca stric topicul dar as vrea sa cumpar si eu un minsk cu acte in regula si in stare buna...astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Scuze ca stric topicul dar as vrea sa cumpar si eu un minsk cu acte in regula si in stare buna...astept oferte am vazut saptamana trecuta si acum 2 sapt in targ in vitan un mos cu un minsk vopsit frumos cu acte cu tot vroia vreo 16 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Mi se pare MULT 16mil. Multi au zis ca IO am dat mult p-al meu , si n-am dat atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Mda, nu-s din B. insa... ati mai vazut vreodata asa o frumusete??? Va las sa va delectati deocamdata cu pozele, iar "pe viu" va putea fi admirata la intrunire la Bacau, poate si la Brasov, si Galati. Va rog sa observati "aerografia" de pe rezervor, "carena" de far si cauciucul pe spate de la o surata comunista ceva mai voinica... . De asemeni, manere si protectii "enduro" Hai sa fim sanatosi! P.S. Nu, nu-i de vanzare, o laud numa' ca-i a mea si mi-e draga... sper sa intelegeti! Asfalt de care vreti voi (sau lipsa)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Uau! Arata superb! Ce cauciuc ai pe spate? E mai lat? Daca da, nu iti atinge "aparatorile" alea pt lantz, alea de cauciuc?! Cum ai facut carena de far/cat te-a costat top-caseul, as mai vrea sa stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Multumesc! Cauciucul pe spate este 18/350, de IZH din cate stiu si da, atinge putin pe aparatoarea de la lant. Am insa cateva mii de km cu el asa si nu s-a intamplat nimic, in schimb pe off-road stau mai bine pe cauciucul asta decat pe unul original, mai ingust. Top-caseul este 150 RON, carena de far nu mai stiu cat a costat, cam 120 RON, cu tot cu aparatori. Sunt preturi de anul trecut, si am apelat la un amic sa mi le aduca. Cel putin carena de far se lauda ca e adusa de la "mama ei", de la Ucraina. O fi, n-o fi... Una peste alta, nici pe mine nu m-a ajuns 16 milioane, cat cere mosul ala... Va salut cu farul! P.S. ID_ul de Ymsg pe PM, Iar poza cu mine pe agregat nu pun, ca n-am asa aspect comercial si stric tot efectul! Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Sa mai bag o data pozele cu 'my baby' ca nu se vedeau k lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate