KhellY Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Deci... asta seara si eu ca omu stateam pe net dupa videoclipuri bla bla bla.... si la un moment dat vad un fisier accident sinaia... l-am luat... pt k tinea de motoare... IMI CER SCUZE daca a mai fost, dar eu sa va spun sincer am ramas MASCA... mi-a trecut pofta de mancare, de tot...acu vreau doar sa ma culc... pt cei care nu il stiu... ASTA e urmarea unei aventuri nebunesti cu prietenii sau unei ture asa de fitza, deh pt okii lumii... deci imi cer scuze inca o data daca a mai fost... si dupa cum spuneam cei ce nu il stiti.... incercati si voi sa observati mici detalii pe acolo... cum ca nu prea se uita lumea la motociclist... (a cam murit saracu...), ambulanta saraca nu stie pe unde sa vina...etc etc pana la disperarea din okii oamenilor... asta ca sa vedeti unde se ajunge de la o neatentie sau un moment de tampenie... alte detalii despre filmuletz nu am.... sry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 i-mi scapa mie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) O lipsi un link, Sau un fisier. Editat Mai 4, 2006 de Novix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 Sry...dar nu am mai umblat o perioada buna pe forum...si deja vad ceva schimbari (... deci nu pot sa imi dau seama cum sa pun un attachement... doamnee... facem altfel, cine il vrea...sa imi dea un pm si sa stabilim o ora la care sa ne intalnim pe oDc...si il poate lua atunci de la mine ... sry baietzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 si cine il ia sa il puna aici pe forum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Sry...dar nu am mai umblat o perioada buna pe forum...si deja vad ceva schimbari (... deci nu pot sa imi dau seama cum sa pun un attachement... doamnee... facem altfel, cine il vrea...sa imi dea un pm si sa stabilim o ora la care sa ne intalnim pe oDc...si il poate lua atunci de la mine ... sry baietzi! Mai simplu, dai un reply, te uiti unde scrie pe pagina file attachments, dai choose, cauti unde il ai pe hard disk, il selectezi, dai enter, dai add attachment si dai add reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 probabil sunt chior, dar la mine nu apare add attachement... ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 uite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) KhellY, nu te mai obosi sa pui filmuletul. e acealsi din topicul "Accident" deschis de dezu_ro, pe 25 aprilie. acum am vazut, dupa ce l-am luat de la tine. da, e vechi accidentul. de fapt... citeste topicul ala. si pe mine m-a uimit prima data cand l-am vazut... Editat Mai 4, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 uite eu nu am asa ceva... probabil ca nu mai pot sa pun din cauza ca am pus prea multe ... nush sigur... oricum ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 da razboiniku luminii care esti, nu observi ca esti in carantina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarka Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 da razboiniku luminii care esti, nu observi ca esti in carantina.. Da' ce are nene? Purici ? Sau o fi virusat pe cineva vreodata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 /Quarantine-t25801.html iaca si explicatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 Nu inteleg o chestie...sunt in carantina de un an.... si ma rog draga domnule Navarro... nu mai ies din carantina niciodata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Iar off topic: Asta n-o discuti cu mine, ca nu eu te-am bagat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate