Reaper Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Pe la vreo 17 mergeam catre treceam cu masina pe Plevnei sa fac stanga pe Mircea Vulcanescu,in intersectie am vazut o Honda cbr F? cu fata sparta si un Renault ? negru parcat langa motor,ceva urme in intersectie,pe motociclist nu l-am vazut(eram in viteza).Sper ca este ok .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 si e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 in intersectie am vazut o Honda cbr F? cu fata sparta si un Renault ? nu stiu , si nici partea a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Pe la vreo 17 mergeam catre treceam cu masina pe Plevnei sa fac stanga pe Mircea Vulcanescu,in intersectie am vazut o Honda cbr F? cu fata sparta si un Renault ? negru parcat langa motor,ceva urme in intersectie,pe motociclist nu l-am vazut(eram in viteza).Sper ca este ok .. 17?? eu m'am intors acasa pe la 20 si motorul inca era pe cric langa farmacie. Era un 900rr ceva dupa cum am vazut eu, rosu cu negru cu nr. DJ - // - XUV(poate am inversat o litera.. memoria asta). Langa motor era un prieten de-al motociclistului (probabil) care vorbea de zor la telefon. L-am intrebat daca e ok motociclistul and stuff si a dat din cap in scarba ca da. Reno' negru n-am vazut, nici "cioburi" pe jos.. doar carenele sparte(fata si stanga). Puteam sa gazduiesc motorul stand la curte in zona, dar la cat de sociabil era omu' cu telefonul am plecat mai departe. Numai bine la motociclist, speram ca e ok Editat Noiembrie 3, 2009 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterMe Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 17?? eu m'am intors acasa pe la 20 si motorul inca era pe cric langa farmacie. Era un 900rr ceva dupa cum am vazut eu, rosu cu negru cu nr. DJ - // - XUV(poate am inversat o litera.. memoria asta). Langa motor era un prieten de-al motociclistului (probabil) care vorbea de zor la telefon. L-am intrebat daca e ok motociclistul and stuff si a dat din cap in scarba ca da. Reno' negru n-am vazut, nici "cioburi" pe jos.. doar carenele sparte(fata si stanga). Puteam sa gazduiesc motorul stand la curte in zona, dar la cat de sociabil era omu' cu telefonul am plecat mai departe. Numai bine la motociclist, speram ca e ok Salutari! Ma intorceam de la facultate si am vazut in curtea spitalului militar un cbr rosu cu dungi (ce culoare nu am bagat de seama) cu numar de DJ. In trecere l-am admirat si am plecat mai departe...nu parea sa aibe vreo buba, statea pe cric. De starea motociclistului se stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 eu unu evit sa ies pe frigul asta cu motocicleta.riscurile cresc foarte mult din cauza temperaturilor combinate cu vremea capricioasa.cine iese il admir doar sa aibe griva sporita si echipament adecvat.sanatate bikerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate