b374 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Buna, azi m-am uitat mai atent la lant si am observat ca pe toata lungimea lui lipsesc de-o parte si de alta vreo 7 o-ringuri. Intrebarea e daca mai pot circula cu el sau trebuie neaparat schimbat?Mentionez ca nu bate , nu trebuie intins(3cm joc intre pinioane), doar ca motorul a stat vreo 5 ani si poate de aia! lantul e did 520vl mai, faci ce vrei in concordanta cu ce vrei daca vrei sa te dai 5k in tura fara probleme, l-as schimba, daca te dai cate 200km pe langa casa nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Multumesc de sfat. In general nu fac ture lungi la turatii mari, ca sunt incepator si vroiam sa stiu daca mai merge sau il schimb. Oricum pana la sfarsiul sezonului cred ca o sa-l schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_litoral Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 7.23 L / 205 km extraurban 90-120 km/h e vreunu mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bacanila Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Salut are cineva idee de o chiuloasa de xj 600. Ieri am stricat filetul de la o bujie. multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 cylinder head sau cum ii zice in engleza? Cauta pe e-bay.co.uk si vorbeste dupa cu userul Garcya. El m-a ajutat cu cilindrii, iar transportul doar 50 ron. Sau...se bucseaza sau nu stiu ce naiba se face si o rezolvi pe a ta. Cred ca iesi mai ieftin asa, doar sa gasesti unde sa o faci, dar fiind pe langa bucuresti, nu ai cum sa nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 7.23 L / 205 km extraurban 90-120 km/h e vreunu mai tare? Te lauzi ca consuma mult? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) 7.23 L / 205 km extraurban 90-120 km/h e vreunu mai tare? bun. si eu credeam ca a mea e "campioana" 3.8/100, (cam 12.75 litri de benzina), intre Arad si Valea Oltului (vreo 20 de km dupa Sibiu). Editat Mai 15, 2013 de Torakusu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobo_litoral Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 3.8/100 e la fel de bun poate chiar mai bun daca iei in calcul relieful si diferenta de altitudine bafta multa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 salut.semnalizari yamaha xj diversion 98 fata are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail.dobrescu Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Salut E cineva care are un xj6 diversion/diversion f? Modelul nou, introdus dupa 2009. Sunt interesat de o astfel de motocicleta dar este destul de rara si mi ar fi util sa vad una pe viu. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) Mi-au ramas dupa vanzare niste piese de XJ care ma incurca ,nu am ce face cu ele.Filtru nou cu airbox,trusa de scule,aparatoare spate,o scaritza rupta dar completa,resturi de semnalizari,piesa pe care vine foaia(pinion spate),si niste maruntisuri despre care habar n-am.Fara cablul de km,care nu mai exista.Doresc 100 ron sau..(pantaloni cross,o casca open face "S" cum o fi,manusi,tankbag/topcase sh,tricou cross/piese cross...)..ne intelegem. Mi-au ramas dupa vanzare niste piese de XJ care ma incurca ,nu am ce face cu ele.Filtru nou cu airbox,trusa de scule,aparatoare spate,o scaritza rupta dar completa,resturi de semnalizari,piesa pe care vine foaia(pinion spate),si niste maruntisuri despre care habar n-am.Fara cablul de km,care nu mai exista.Doresc 100 ron sau..(pantaloni cross,o casca open face "S" cum o fi,manusi,tankbag/topcase sh,tricou cross/piese cross...)..ne intelegem. Editat Iunie 24, 2013 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sportzone33 Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Va salut! in caz ca sunt posesori de XJ 600 S interesati, am unul la dezmembrat, anul 98 , piesele disponibile in topicul acesta : /index.php?/topic/699175-dezmembrez-yamaha-xj-600-diversion-an-1998-motor-functional/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Mi-au ramas dupa vanzare niste piese de XJ care ma incurca ,nu am ce face cu ele.Filtru nou cu airbox,trusa de scule,aparatoare spate,o scaritza rupta dar completa,resturi de semnalizari,piesa pe care vine foaia(pinion spate),si niste maruntisuri despre care habar n-am.Fara cablul de km,care nu mai exista.Doresc 100 ron sau..(pantaloni cross,o casca open face "S" cum o fi,manusi,tankbag/topcase sh,tricou cross/piese cross...)..ne intelegem. scarita este buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 scrie un PM ca altfel n-o sa te vada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adys28st Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Salutare, unde pot sa gasesc si eu un releu de incarcare pentru un XJ 600 -89 sau ceva similar -cel cu 4 fire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 salutare. a mea Diva e cu un disc pe fata. are placute TRW de vreo 3000 de km. nu-mi place deloc cum franeaza. sa fie de la placute? voi ce placute folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 vezi sa nu ai lichidul de frina compromis,,,,schimba-l 3000km placute de frina e putin ca sa spui ca sunt duse . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 lichidul l-am schimbat. nu am zis ca sunt "duse". au "carne" destula. am zis ca nu-mi place cum franeaza, adica nu sunt eficiente franele, cel putin nu dupa standardele mele. am vazut undeva pe forum, tot legat de XJ, ca cineva zicea "sa nu pui placute TRW", de aia intrebam daca au astea ceva. si ce alternativa mai buna exista. sau sa fie din cauza ca e cu un singur disc? cu animalu' (eu) in carca si plinul facut ajunge la 330 de kile atelajul...poate si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Verifică discul să fie uscat și să nu fie uzat excesiv în interior... plăcuțele nu calcă decât pe marginea discului, zona principală fricțiune rămane liberă, rezultând frânarea slabă... Oricum Diva nu e campioană la frânare, eu folosesc și frâna spate, mai ales cu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 discul e ok. moto are 21.000 de km. si eu folosesc ambele frane, solo sau cu pasager. ma gandeam ca o fi de la placute, sa fie astea TRW mai naspete....inseamna ca e chestie de obisnuinta. sau mai astept pareri. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Nu stiu ce sa zic de TRW. Eu am schimbat anul trecut lichidul de frana si placutele,cu unele noi,carbone lorraine si am simtit o imbunatatire substantiala.Cele vechi mai aveau "carne" pe ele,dar am zis sa le schimb ca le-o venit vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Cam cat consuma un Xj6 Diversion 2009+ in oras/afara la un mers mai agitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 o intrebare:la voi cum intra in functiune incalzitoarele pentru carburi pe vreme rece?. La mine pe liber sunt off,iar cind sunt in treapta sunt on iar daca trag de ambreiaj cu ea in viteze trec pe off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Donez un suport de bord pt Xj 600 S 4BR /index.php?/topic/382557-donatii/?p=3595062 Acuma nu prea am timp sa ma plimb pe la curieri deci daca nu sunteti din TM ori vorbiti cu un prieten sa-l ia ori vedem cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxnet1 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ANVELOPE SUPER PRET !!! eu am luat si ,,no problem " au dot mai vechi gen 2009 2010 dar sunt noi si le-am pus si cred ca am facut bine la buget redus, in loc sa iau sh. vezi pe :http://www.moto-gear.ro/anvelope-moto/cauciucuri-motociclete-493.html. FACETI COMPARATIE CU SH SI VEDETI DIFERENTA moto-gear.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate