justme2009 Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Mi-au ramas dupa vanzare niste piese de XJ care ma incurca ,nu am ce face cu ele.Filtru nou cu airbox,trusa de scule,aparatoare spate,o scaritza rupta dar completa,resturi de semnalizari,piesa pe care vine foaia(pinion spate),si niste maruntisuri despre care habar n-am.Fara cablul de km,care nu mai exista.Doresc 100 ron sau..(pantaloni cross,o casca open face "S" cum o fi,manusi,tankbag/topcase sh,tricou cross/piese cross...)..ne intelegem. scarita este buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 scrie un PM ca altfel n-o sa te vada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adys28st Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Salutare, unde pot sa gasesc si eu un releu de incarcare pentru un XJ 600 -89 sau ceva similar -cel cu 4 fire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 salutare. a mea Diva e cu un disc pe fata. are placute TRW de vreo 3000 de km. nu-mi place deloc cum franeaza. sa fie de la placute? voi ce placute folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 vezi sa nu ai lichidul de frina compromis,,,,schimba-l 3000km placute de frina e putin ca sa spui ca sunt duse . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 lichidul l-am schimbat. nu am zis ca sunt "duse". au "carne" destula. am zis ca nu-mi place cum franeaza, adica nu sunt eficiente franele, cel putin nu dupa standardele mele. am vazut undeva pe forum, tot legat de XJ, ca cineva zicea "sa nu pui placute TRW", de aia intrebam daca au astea ceva. si ce alternativa mai buna exista. sau sa fie din cauza ca e cu un singur disc? cu animalu' (eu) in carca si plinul facut ajunge la 330 de kile atelajul...poate si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Verifică discul să fie uscat și să nu fie uzat excesiv în interior... plăcuțele nu calcă decât pe marginea discului, zona principală fricțiune rămane liberă, rezultând frânarea slabă... Oricum Diva nu e campioană la frânare, eu folosesc și frâna spate, mai ales cu pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 discul e ok. moto are 21.000 de km. si eu folosesc ambele frane, solo sau cu pasager. ma gandeam ca o fi de la placute, sa fie astea TRW mai naspete....inseamna ca e chestie de obisnuinta. sau mai astept pareri. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Nu stiu ce sa zic de TRW. Eu am schimbat anul trecut lichidul de frana si placutele,cu unele noi,carbone lorraine si am simtit o imbunatatire substantiala.Cele vechi mai aveau "carne" pe ele,dar am zis sa le schimb ca le-o venit vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Cam cat consuma un Xj6 Diversion 2009+ in oras/afara la un mers mai agitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 o intrebare:la voi cum intra in functiune incalzitoarele pentru carburi pe vreme rece?. La mine pe liber sunt off,iar cind sunt in treapta sunt on iar daca trag de ambreiaj cu ea in viteze trec pe off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Donez un suport de bord pt Xj 600 S 4BR /index.php?/topic/382557-donatii/?p=3595062 Acuma nu prea am timp sa ma plimb pe la curieri deci daca nu sunteti din TM ori vorbiti cu un prieten sa-l ia ori vedem cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxnet1 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ANVELOPE SUPER PRET !!! eu am luat si ,,no problem " au dot mai vechi gen 2009 2010 dar sunt noi si le-am pus si cred ca am facut bine la buget redus, in loc sa iau sh. vezi pe :http://www.moto-gear.ro/anvelope-moto/cauciucuri-motociclete-493.html. FACETI COMPARATIE CU SH SI VEDETI DIFERENTA moto-gear.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ce anvelopa fata de xj ieftina ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 eu m-am tot uitat pe acolo,dar nam gasit nimic pentru xj. poate n-am stiut eu cauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sxnet1 Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Am luat Metzler Lasertec 110/80 18 fata-168 lei si 120/90 18 spate-243 lei (AMBELE NOI,NOUTE), dot 2009-2010,dar tinand cont de faptul ca am avut tot Metzler Lasertec dot 2001 si au tinut pana anul acesta si nu am avut probleme,nu vad ce probleme sa am cu astea.Trebuie cautat pe site sau sunati la +40.720.559.955 (http://www.moto-gear.ro/anvelope-moto/cauciucuri-motociclete-493.html) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Dot 2001,aproape deodata cu motorul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 caut plasticul care vine intre carena si bord.Model diversion 98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Tuturor Diversionistilor si nu numai , un sincer la multi ani , va doresc ca 2014 sa va aduca bucurii si impliniri , sa ne vedem sanatosi in trafic . folosesc prilejul sa va anunt ca ma despart de XJ900 , daca stiti doritori pentru un model bine intretinut , indrumati-i catre mine ! incep anul cu XJR 1300 , cadoul meu de Craciun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Buna m-am decis sa imi schimb singur lantul si as opta catre un lant ek 520 sro5 de 112 zale si za inchidere, tot ek, prin insurubare si rupere, adica asta . Acuma problema este ca lantul original did vine cu 110 zale iar cel ek cu 112. daca poate cineva sa imi spuna in ce fel o sa afecteze sau nu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Vezi daca poti sa tragi roata destul de in spate cat sa se intinda lantul cat trebuie.Altfel o sa fii nevoit sa mai tai din lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Aha, deci daca tai 2 zale din el nu e nicio problema? si nu inteleg, de ce l-au facut de 112 daca producatorul recomanda 110? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Si tu de ce ai luat 112? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Nu l-am luat inca, dar ma gandeam sa-l iau tocmai pentru ca pot sa-l montez fara sa-mi trebuiasca presa sau sa trebuiasca sa dau bascula jos(vezi foto cu zaua de inchidere prin insurubare de mai sus).si asa vine pt xj ,cu 112 zale.Ma onteresa doar daca influenteaza cu ceva 2 zale in plus si daca pot sa tai din el, atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Teoretic exista un raport optim de zale... adica ori sa fie par ori impar... nu vreau sa vorbesc prostii deci nu zic nimica concret Vezi ca DID are si lanturi cu za deschisa. Eu la Honda am luat asa. UItata pe Louis de exemplu si vezi ce scrie acolo. Eventual le si dai un mail sa-i intrebi daca e sigur cum scrie pe site-ul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate