gianni Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Salutare a montat cineva tobe after-market?Daca se poate un link.Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Buna, stie cineva daca pe un model din 95 se potrivesc carburatoare din 97? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 (editat) Conform acestui review difera. Acum nu stiu daca intr-atat incat sa nu le poti folosi deloc. Sper ca cineva cu cunostinte mai bune sa te lamureasca. Editat Iulie 23, 2014 de Cooler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Dap am vazut si eu. Trebuie luat si blocul de lumini ca dupa 96 are socul pe ghidon, in rest au acelasi diametru la admisie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salutare a montat cineva tobe after-market?Daca se poate un link.Merci. http://www.barracudaexhaust.com/Barracuda-RS3-Series-Yamaha-XJ-600-S-N-Diversion-Seca2-91-03-4-1-Fullsystem-Road-Legal-EEC-ABE-homologated » Post actualizat in 12 Aug 2014 06:56 Ca să mai și postez în topicul ăsta, anunț că Diva mea a depășit 70.000 km, din care ultimii 40.000 cu mine în șa. Și nu, nu o vând! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 La multi km!:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Nu sunt posesor de Diversion dar ajut un prieten la intretinerea acestuia (XJ600 din 1992). Deci intrebarea: a reusit cineva sa scape de acel zgomot care pare sa vina de la ambreiaj (sunt din ce in ce mai sigur ca nu de acolo vine!) si dispare cand tragi maneta de ambreiaj? Am desfacut ambreiajul, am verificat arcurile din spatele oalei de ambreiaj, nu au joc stau tapan in locas, am inlocuit boltul de la pinionul care antreneaza pompa de ulei....fara nici un rezultat zgomotul persista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Si la mine face la fel si am un prieten cu un honda hornet la care tot asa ii face. Asa ca nu ii problema specific xj-ului. Din cate am auzit,vine de la oala de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 temporar s-a reusit, definitiv nu. daca ai rabdare gasesti prin topic. toate fac dar nu pare o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Sunt posesor de vreo 2 luni al unei Yamaha XJ 900F. Am o intrebare pt proprietarii de asemenea utilaje: ce ulei folositi pt cardan? Manualul recomanda SAE 80 API GL-4 Hypoid gear oil. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Salutare! Sambata ma duc sa vad un Diversion 600 din 2001. Ceva sfaturi aveti pentru mine? La ce anume sa fiu atent? Mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Ca la orice motocicleta. Uita-te la furci,sa nu curga, la lant, starea consumabilelor,sa nu curga ulei pe undeva. Daca ai posibilitatea vezi cutia de viteze,schimband toate vitezele pe rand. Oricum,analizeaz-o bine inainte s-o cumperi si sa iei cu tine pe cineva care se pricepe cat de cat daca poti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Am intrebat aici fiindca voi stiti deja cam ce ar fi de verificat special pentru modelul asta. Mersi pentru ajutor. Nu o sa ma duc singur, iti dai seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suciu Aurel Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Salut.Am un xj 55o si incarca releul mai mult cu o jumate de volt,am pus baterie noua.O sa am probleme din aceasta cauza?Trebuie sa schimb releul?Ma puteti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Ce inseamna cu jumate de volt mai mult? Cat e tensiunea de incarcare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Ce înseamnă jumătate de volt ...12,5..13,5...14,5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Noiembrie 15, 2014 Share Postat Noiembrie 15, 2014 Caut pt un XJ600S din1992 pinionul care este invartit de electromotor (demaror), idle gear este denumirea in engleza. Daca are cineva rog pe PM sau tel:0744-279667 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Buna ziua, sunt posesor de Yamaha XJ600S Diversion (an 1998) de cateva luni si carnet categoria A din `99. De cand am luat-o, am vazut ca era cazuta si reparata cu piese de prin vecini insa am zis ca se rezolva rapid, mai ales ca nu sunt chiar strain cu mecanica. E uite ca nu este chiar asa de simplu. Daca piese am gasit, ceva seccond (plastice si fieratanii), ceva noi de prin magazinele noastre (originale) si ceva de pe ebay.com, cu identificarea pieselor potrivite pentru modelul meu este un pic mai greu. Concret: ma poate ajuta cineva cu poze cu capeti de ghidon, originali pentru modelul din 1998? Eu am 2 feluri si nu stiu care este cel original pentru modelul meu. De asemenea as fi recunoscator daca ar putea cineva sa masoare catadioptrul de pe prelungirea aripa spate (cei care au asa ceva) si sa-mi spuna dimensiunile. Nu de alta dar cel din Japonia costa foaaaarte mult pentru ce stie sa faca. Multumesc anticipat pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Vad ca tii neaparat sa inlocuiesti cu piese originale Manualele de reparatie nu te-au ajutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Nu trebuie neaparat original mai ales la capete ghidon... Eu zic sa -i pui capete ghidon custom.Stopuri spate era cineva pe forum care vindea sau cele facute de JMS.succes si ai facut o alegere buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Nu-i pune capete de ghidon mai usoare decat cele originale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Care este influenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Eu am simtit un tremur in ghidon. Le-am 'abandonat' pe cele noi, after-market si am revenit la cele originale [masive, mai grele]. » Post actualizat in 19 Nov 2014 18:57Asa ceva am pus eu: https://www.louis.de/en/artikel/universal-bar-ends/10005300?list=27872334 Au costat vreo 10 EUR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Capetele de ghidon corespunzatoare atenueaza vibratiile,iar cele foarte usoare nu au acelasi efect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Asa arata originalele pe Diversion '94 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate