ggobi Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Am iesit in prima zi pe ninsoare,deja se formase gheata.Mers intr-un relanti subturat printre/pe langa masini .Cand am prins un pic un loc mai liber am accelerat un c.. de furnica mai tare si s-a rotit pe gheata la 90 de grade fix in dreptul unei statii RATB. Frana numai pe spate,bloca si aluneca roata pe gheata.Pe zapada afanata prinde K60 de poti sa-i dai ca pe ...noroaie, sa zic(daca nu ar fi si alte vehicule pe strada ar fi super....).Mai greu cu franarea.Interesant ca roata fata nu mi-a alunecat deloc... Stie cineva daca se gasesc pe la noi tinte cum pun tipii astia aici(min 1.05)? (varianta cu suruburi cum folosesc enduristii nu e valabila pe strada,ca-s zone de asfalt curat) http://www.youtube.com/watch?v=bjWtcqPeZLw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Cfv-_CWDRAU...feature=related Extraordinar de frumos clipul, o adevarata incintare ptr ochi, sintem mici moluste pe linga cei ce cu adevarat isi traiesc viata. Cit despre iesire pe zapada , am iesit ieri cu africana si dupa ce tremuram ca un ...... mai mult de 500 m nu am facut ,am belit si rel de inc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 tot pe ssurub sunt si alea, dar mai scurte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Stie cineva daca se gasesc pe la noi tinte cum pun tipii astia aici(min 1.05)?(varianta cu suruburi cum folosesc enduristii nu e valabila pe strada,ca-s zone de asfalt curat) http://www.youtube.com/watch?v=bjWtcqPeZLw Mosule, in cazul in care nu vrei la munte, la cate zile de zapada avem noi in Buc. nu cred ca trebuie sa te stresezi cu tinte si alte d-astea. Hai, ca mai e putin si vine primavara Esti pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Si nu mai mergem la un munte anu' asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 salutare... Nu stiu de ce zice lumea ca este asa de criminal sa iesi pee conditii un pik mai vitrege cu calu'... sa va spun si de ce. Prima zi cand a nins in bucuresti anul asta, am plecat cu scuterul (Honda Shadow 49cc) sa il duc intr-o parcare subterana. Apogeul vine acum... pe 23 (se mai topise un pik de tot, dar era tot strat pe sosea) am venit de la Ploiesti pana in Bucuresti cu un Izh, tin sa mentionez ca eram imbracat in blugi dublii in zona genunchilor, sosete moto (alea lungi) si cu geaca de piele, nu d'aia gen "ricer", cu caciula sub casca, manusi din piele, iar arma secreta a fost o cagula HD care este un pik mmm cauciucata sa zic. Oricum... se poate merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 30, 2009 Autor Share Postat Decembrie 30, 2009 Si eu am facut astazi cca 25 km, cu echipament standard. Dar prin Buc. Sa mergi pe 30 dec.? Nu mai sunt iernile clasice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 am vazut ceva motoare de cand s-a mai dus zapada.. dar oricum pe vremea asta mi se pare destul de riscant..opinie personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Daca va fi uscat, sambata(16) ne tragem izmenele cu blana si bagam o tura scurta de primavara pe traseul buc-ghimpati-giurgiu-zimnicea-alexandria-buc. Plecare undeva pe la 11.00 si viteza in jur de 100-110. Suntem 2 si mai cautam maxim 2. Detalii pe PM. Mesaj completat Echipa completa, invitatia retrasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 2, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2023 Ce schimbare a climei in 13 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate