ZX-R Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Daca esti in Constanta si iti trantesti garaj in curte, e ilegal, fara autorizatie de constructie care se elibereaza doar daca ai fundatia garajului din nu stiu ce material, lucrez in domeniu. Da am garaj de 13 ani. Eu v-am dat un sfat.Multumesc de oferta, dar cand va fi cazul il voi ridica eu, deocamdata nu este cazul. zi-mi si mie mai multe ca nu stiu ce sa mai cred! exista alta varianta? eventual sa iau autorizatie de constructie?daca se da bineinteles! sau ma gandeam sa cumpar un container care nu ar fi o constructie, si sa il pun in locul garajului Editat Martie 31, 2009 de ZX-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) zi-mi si mie mai multe ca nu stiu ce sa mai cred! exista alta varianta? eventual sa iau autorizatie de constructie?daca se da bineinteles! sau ma gandeam sa cumpar un container care nu ar fi o constructie, si sa il pun in locul garajului daca e in curtea ta ai mari sanse sa faci ceva, cumva.....daca e pe domeniul public nu se elibereaza autorizatii de constructie. Ia uite cine a vorbit cu Mazarica sa se demoleze garajele daca motociclist nu mai sunt macar nici voi sa nu mai aveti garaje na.... :p Editat Martie 31, 2009 de r6soryn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) daca e in curtea ta ai mari sanse sa faci ceva, cumva.....daca e pe domeniul public nu se elibereaza autorizatii de constructie. daca motociclist nu mai sunt macar nici voi sa nu mai aveti garaje na.... :p dar ce constructie daca ar fi un container? Editat Martie 31, 2009 de ZX-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciumpi Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 salu'tare ! pentru cei interesati sa inchirieze garaj pentru motociclete va ofer o varianta: pe bd I.C. Bratianu langa benzinaria mol la fostul bazar sunt momentan 2 garaje pe proprietate privata pe care nu le va darama nimeni. in fiecare garaj se vor baga 4 motociclete contra sumei de 50 lei /luna / motocicleta. fiecare va avea o cheie de la garaj si o cheie de la poarta. terenul are deschiderea in bulevardul bratianu iar in zona nu sunt blocuri...deci vor fi locuri de parcare pentru masini in momentul in care va scoateti motoarele pe strada; acces non stop. urmeaza sa se aduca si alte garaje in curand deci numarul de locuri se va mari.momentan este vorba de 8 motociclete. tot pe viitor exista posibilitatea de monitorizare prin intermediul unei firme de paza - in acest caz taxa lunara va fi de 100 de lei pe luna si fiecare va avea propriul cod de alarma. pentru detalii : Cosmin : 0788697575 Bogdan : 0788697576 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 salu'tare !pentru cei interesati sa inchirieze garaj pentru motociclete va ofer o varianta: pe bd I.C. Bratianu langa benzinaria mol la fostul bazar sunt momentan 2 garaje pe proprietate privata pe care nu le va darama nimeni. in fiecare garaj se vor baga 4 motociclete contra sumei de 50 lei /luna / motocicleta. fiecare va avea o cheie de la garaj si o cheie de la poarta. terenul are deschiderea in bulevardul bratianu iar in zona nu sunt blocuri...deci vor fi locuri de parcare pentru masini in momentul in care va scoateti motoarele pe strada; acces non stop. urmeaza sa se aduca si alte garaje in curand deci numarul de locuri se va mari.momentan este vorba de 8 motociclete. tot pe viitor exista posibilitatea de monitorizare prin intermediul unei firme de paza - in acest caz taxa lunara va fi de 100 de lei pe luna si fiecare va avea propriul cod de alarma. pentru detalii : Cosmin : 0788697575 Bogdan : 0788697576 felicitari....asta da smekerie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 dar ce constructie daca ar fi un container? Nu ai nici o treaba la container sa iti iei vreo autorizatie, nu este constructie,chiar nu cred ca exista vreo lege care sa iti interzica sa detii un container in curte,e ca si cum mi-ar cere cineva autorizatie ca imi parchez rulota in curte.Ia exemplu firmele de constructii,au containere locuibile pe santiere si chiar nu cred ca au proiect sau autorizatie pentru amplasarea lor atata timp cat nu sunt situate pe domeniu public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pava98 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Nu ai nici o treaba la container sa iti iei vreo autorizatie, nu este constructie,chiar nu cred ca exista vreo lege care sa iti interzica sa detii un container in curte,e ca si cum mi-ar cere cineva autorizatie ca imi parchez rulota in curte.Ia exemplu firmele de constructii,au containere locuibile pe santiere si chiar nu cred ca au proiect sau autorizatie pentru amplasarea lor atata timp cat nu sunt situate pe domeniu public Conform Legii orice amplasament situat pe domeniul public sau privat fie el Âşi container, are nevoie de autorizație de construire. Nu se eliberează autorizație dacă în spațiul respectiv se comercializează ziare Âşi reviste Âşi nu are utilități. Iar față de containerele situate pe Âşantiere sunt autorizate odată cu lucrările de bază sub denumirea de organizare de Âşantier. În cazul în care vrei să faci un garaj în curte e bine să obții o autorizație de construire amenda e până la 100,000 lei, cam mult nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 LOCURI DE PARCAT MOTOCICLETA cu ACCES NONSTOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 LOCURI DE PARCAT MOTOCICLETA cu ACCES NONSTOP Foarte buna oferta, din pacate prea departe de mine. Intre timp i`am luat o husa si pana in toamna tarziu o sa stea la aer. Apoi o sa ma abonez si eu la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Foarte buna oferta, din pacate prea departe de mine. Intre timp i`am luat o husa si pana in toamna tarziu o sa stea la aer. Apoi o sa ma abonez si eu la voi. Partea cea mai buna este ca poti merge cu masina acolo .. iti lasi masina .. iei motorul .. te dai .. dupa care ti-o lasi inapoi in garaj si iti iei masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 CAUT GARAJ! Oferta de mai sus se pare ca nu este inca viabila si nu pot sa-l mai tin prea mult acolo unde il am acum. Vreau sa ma lipesc de alte motoare intr-un garaj. Nu mai cauta nimeni parteneri? Zona nu e foarte importanta pentru mine, desi as prefera poarta 6, zona bila, far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigh Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Inchiriez garaj zona CEC - Str.IG Duca - Antoniade. Pret 200 lei/luna. Editat August 10, 2009 de andreigh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livdaniord Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Mai am loc, intr-un garaj, pentru inca 2-3 motoare. In spate la Salvare, pe Bratianu. Chiria este 50 ron/luna. Mesaj completat 0728.199838 Editat Septembrie 12, 2009 de livdaniord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danieI Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 are cine sa ma ajute si pe mine cu un loc de garaj sau curte ceva prin faleza nord? pe langa strada unirii? contra cost normal multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 ...mai exact Galeriile Soveja,tomis 3,Eden. Stie cineva ,are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Ofer garaj sa tineti motoarele la iernat (DOAR PE PERIOADA IERNII). Va costa un suc/apa plata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Ofer garaj sa tineti motoarele la iernat (DOAR PE PERIOADA IERNII). Va costa un suc/apa plata. Pai in ce zona, ca nu-mi surade sa ma duc pana in Cet sa-mi iau motorul si suc de care ,TEDY cu pai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Cine vrea detalii, folositi PM cu incredere Sau vreti sa afle hotii exact unde se afla un garaj plin cu motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Pai in ce zona, ca nu-mi surade sa ma duc pana in Cet sa-mi iau motorul si suc de care ,TEDY cu pai? capitol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Salut!Inchiriez garaj 3 locuri in centru zona Capitol langa RAJA pe timp de iarna.....se dispune de caldura pe toata durata. 0752.299.581 Brumi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Si un pret ? Se primeste o cheie ? Garajul e intr-o curte sau e afara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brumix Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Si un pret ? Se primeste o cheie ? Garajul e intr-o curte sau e afara ? Garajul este intr-o curte.Nu am mai multe chei dar la mine e tot timpu cineva acasa...asta in cazu in care o sa mai fie vreme buna. Pretul pe toata durata este de 300 RON de motocicleta!!!! Ne auzim la un tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 garantez seriozitate si promptitudine p.s. si tu-ti tii mobra afara ma tampule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Se pare ca o sa o tin in service acum .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate