duc Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 in bratianu` e munk lui! si a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Salutare Permiteti-mi sa ma prezint sunt Sorin am 25 de ani si o mare dilema....mai sunt cateva saptamani si trebuie sa-mi vina si mie dupa indelungi asteptari si sacrificii facute, motoreta, am inceput sa realizez ca nu am unde sa o tin, multi m-au sfatuit sa nu o tin in aer liber ca romanu' are simtul proprietatii f dezvoltat si se poate servi oricand, deci o solutie ar fi un garaj asa ca daca e cineva care sta in Tomis Nord pe Badea Cartan sau in apropiere sau care stie pe cineva...care stie pe cineva care ar fi dispus sa ma primeasca si pe mine in barlogul lui (contra cost bineinteles) i-as fi f recunoscator voi de altfel unde va tineti motoretele? Bine ai venit printre noi ... suntem deja vre-o 3-4 pe Badea Cartan ... Din pacate nu te pot ajuta cu garajul , si eu trebuie sa o mut intr-o luna de unde o tin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocaine Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 sarumana de oferta...si pe cam prin ce zona ar fi munca asta? benzinaria MOL de pe ic bratianu ,va e cunoscuta?...eh, peste calea ferata din dreptul ei! --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 13:34 -------------loc e destul,pazit...daca sunt amatori,sunt bineveniti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albany2323 Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Am doua cruisere Honda Shadow si caut spatiu de garaj securizat in zona Fantasio/Bdul Ferdinand/ Cuza Voda. Ma intereseaza inchiriere pe termen prelungit 2-3 ani si plata anuala anticipata.Poate cineva sa dea informatii despre posibile locatii?Nu as dori sa impartim spatiul cu nimeni.Astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 Era un topic pe aici cu cineva care inchiria garaj vis-a-vis de Colonadelor. Dar tinea si el motoreta in garaj... Daca nu gasesti prin alta parte, cauta prin paginile anterioare topicul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albany2323 Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Era un topic pe aici cu cineva care inchiria garaj vis-a-vis de Colonadelor. Dar tinea si el motoreta in garaj... Daca nu gasesti prin alta parte, cauta prin paginile anterioare topicul respectiv. Stiu despre cine este vorba, am discutat, dar ma intereseaza sa fie doar al meu, pt ca il impart deja cu un amic, tot cu Shadow.Multumesc pt raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naboki Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Salutare! Eu eram! Mihai tu esti? ..nu neam mai auzit.. (Marius cu TDM-u ) ...si acuma suntem deja 3 in garaj.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 pe la noi se practica parcatul in benzinarii: pazit, camere de filmat, eventual dai o bere la baietii de acolo. asa am procedat si eu pana am facut rost de garaj Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocugpl Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 pe la noi se practica parcatul in benzinarii: pazit, camere de filmat, eventual dai o bere la baietii de acolo. asa am procedat si eu pana am facut rost de garaj Bafta la asta ma gandeam si eu dar........nu fac galagie cei de la peco pt ca pe unde am fost scria acolo parcarea maxim 2 ore clienti only......trebuie sa-mi fac prieteni benzinari atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperS Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Am nevoi de garaj zona casa de cultura sau in apropiere pentru motocicleta mea pe termen lung platesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Am gasit un garaj de inchiriat in Faleza Nord (vis-a-vis de Univet), spatiu destul de mare, cred ca incap vreo 4 motoare acolo. Proprietarul cere 200 de RON/luna. Caut doritori cu care sa impart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperS Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Cred ca ma bag si eu. "MA BAG LA ECHIPA", ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 Esti binevenit. Cand vrei sa mergem sa lasam motoarele in garaj cauta-ma la nr. asta 0741 935 694 Stefan. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xdye Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 vreau si eu garajul este la casa pe strada cu univetul? sau pe unirii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Rider Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Am gasit un garaj de inchiriat in Faleza Nord (vis-a-vis de Univet), spatiu destul de mare, cred ca incap vreo 4 motoare acolo. Proprietarul cere 200 de RON/luna. Caut doritori cu care sa impart. Ai gasit pe cineva?Eu sant interesat!Tel.0723943135 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Oferta e inca valabila. Ne auzim la un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Caut garaj pentru 2-3 luni in iarna, ar fi de preferat cat mai aproape de centru (zona Tomis Mall). PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 in tomis 3 inchiriaza un baiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Anna te-as ajuta cu draga inima dar deja la mine este full.Am sa mai intreb prin vecini totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 ok, eu astept n-am gasit nimic inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 anna in fzn te intereseaza ? am un prieten care inchirieaza garaj lasa id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 mai nu, e prea departe, vreau sa ii mai dau o cheie iarna cand apuc e altceva cand o am aproape multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jank3bcr Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 in tomis 3 inchiriaza un baiat...doresc si eu sa inchiriez un garaj ....ma poti ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 contact: Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popel Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Salut Paul....as avea eu ceva fix in zona aia...dar momentan este ocupat cu "capra" mea shi cu borcane de muraturi!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate