TheFatBob Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 burghiu pt gauri patrate: http://wimp.com/squareholes/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Am ramas masca. Ai dracu' nemti din Japonia. Triunghiulare or putea? Unde gasesc sa iau un ciocan de adancit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Am ramas masca. Ai dracu' nemti din Japonia. Triunghiulare or putea? Unde gasesc sa iau un ciocan de adancit? cu profil concav vrei a spune? ia un ciocan sau mai multe mai late mai inguste si le duci la un strungar..... pentru ce-ti trebe mai exact? primu rind de lovituri? io mi-am facut dintr-un butucel de lemn si scobit cu o dalta cu gura concava o zi intreaga pe el, da iese fain tabla, cu ciocane metalice scoti greu apoi adinciturile, merge mai repede da te chinui la finisat. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Ceva de genul. Da, imi fac din lemn. Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Ceva de genul. Da, imi fac din lemn. Multumiri. DA! DE GENUL... ALEA SUNT DIN TEFLON net superior oricarui material la asemenea intrebuintari da e scump de mama focului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 salut baieti .nu prea am mai fost pe aici de mult dar asta nu inseamna ca ca nu mai lucrez in domeniu .dimpotriva doar ca m-am axat pe masini retro si nu am crezut de cuviinta sa postez lucrarile aici .poate am gresit .oricum ,ca sa ma compensez cumva va spun ca am postat aici pentru ca nu mi-a venit in minte nici un alt loc cand vroiam sa gasesc oameni cu adevarat pregatiti care sa ma poata sfatui .ma intereseaza sa gasesc pe cineva care stie totul despre fier si anume ce trebuie sa caut atunci cand vreau sa cumpar o tabla de calitate care sa nu rugineasca in cateva luni ,ce compozitie de carbon etc trebuie sa aiba ce tip de otel si toate cele ca daca le stiam nu mai postam aici .eu am invatat doar sa le indoi si sa le sudez laolalta doar ca in timp am observat ca tabla romaneasca are o viata foarte scurta si indiferent ce tratament ii aplici tot rugineste in cel mai scurt timp .de obicei folosesc tabla decapata de 1 sau 0,8 si mecanic sunt foarte multumit de ea doar ca atunci cand ajung la finisaje nici nu apuc sa dau un primer ca deja rugina apare .e pacat pentru ca implica foarte multa munca si nu in ultimul rand bani si sa vezi ca totul se duce de rapa nu e prea placut .de aceea daca e cineva cu pregatire in domeniu il rog sa ne dezvaluie si noua din aceste secrete pentru ca sunt sigur ca nu sunt singurul interesat de subiect .multumesc pentru rabdare si anticipat pentru un eventual raspuns Vand english wheel Bernardo RSM 710 folosita odata absolut noua 500 Euro {450 fara TVA la producacator plus tansport info la tel 0745222662 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 salut baieti .nu prea am mai fost pe aici de mult dar asta nu inseamna ca ca nu mai lucrez in domeniu .dimpotriva doar ca m-am axat pe masini retro si nu am crezut de cuviinta sa postez lucrarile aici .poate am gresit .oricum ,ca sa ma compensez cumva va spun ca am postat aici pentru ca nu mi-a venit in minte nici un alt loc cand vroiam sa gasesc oameni cu adevarat pregatiti care sa ma poata sfatui .ma intereseaza sa gasesc pe cineva care stie totul despre fier si anume ce trebuie sa caut atunci cand vreau sa cumpar o tabla de calitate care sa nu rugineasca in cateva luni ,ce compozitie de carbon etc trebuie sa aiba ce tip de otel si toate cele ca daca le stiam nu mai postam aici .eu am invatat doar sa le indoi si sa le sudez laolalta doar ca in timp am observat ca tabla romaneasca are o viata foarte scurta si indiferent ce tratament ii aplici tot rugineste in cel mai scurt timp .de obicei folosesc tabla decapata de 1 sau 0,8 si mecanic sunt foarte multumit de ea doar ca atunci cand ajung la finisaje nici nu apuc sa dau un primer ca deja rugina apare .e pacat pentru ca implica foarte multa munca si nu in ultimul rand bani si sa vezi ca totul se duce de rapa nu e prea placut .de aceea daca e cineva cu pregatire in domeniu il rog sa ne dezvaluie si noua din aceste secrete pentru ca sunt sigur ca nu sunt singurul interesat de subiect .multumesc pentru rabdare si anticipat pentru un eventual raspuns Vand english wheel Bernardo RSM 710 folosita odata absolut noua 500 Euro {450 fara TVA la producacator plus tansport info la tel 0745222662 cam asa se intampla cu tabla, daca apuci de o bati pe un butuc(post doly)care nui uscat calumea a doua zi cind vrei ati continua treaba dejai ruginita. dacai carbon mai mult in ea nu rugineste, pe de alta parte nui prietena cu maleabilitatea si dai pe ea pina rupi ciocanul. mi-ar place si mie sa aud, citesc parerea unui avizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 salut baieti .nu prea am mai fost pe aici de mult dar asta nu inseamna ca ca nu mai lucrez in domeniu .dimpotriva doar ca m-am axat pe masini retro si nu am crezut de cuviinta sa postez lucrarile aici .poate am gresit .oricum ,ca sa ma compensez cumva va spun ca am postat aici pentru ca nu mi-a venit in minte nici un alt loc cand vroiam sa gasesc oameni cu adevarat pregatiti care sa ma poata sfatui .ma intereseaza sa gasesc pe cineva care stie totul despre fier si anume ce trebuie sa caut atunci cand vreau sa cumpar o tabla de calitate care sa nu rugineasca in cateva luni ,ce compozitie de carbon etc trebuie sa aiba ce tip de otel si toate cele ca daca le stiam nu mai postam aici .eu am invatat doar sa le indoi si sa le sudez laolalta doar ca in timp am observat ca tabla romaneasca are o viata foarte scurta si indiferent ce tratament ii aplici tot rugineste in cel mai scurt timp .de obicei folosesc tabla decapata de 1 sau 0,8 si mecanic sunt foarte multumit de ea doar ca atunci cand ajung la finisaje nici nu apuc sa dau un primer ca deja rugina apare .e pacat pentru ca implica foarte multa munca si nu in ultimul rand bani si sa vezi ca totul se duce de rapa nu e prea placut .de aceea daca e cineva cu pregatire in domeniu il rog sa ne dezvaluie si noua din aceste secrete pentru ca sunt sigur ca nu sunt singurul interesat de subiect .multumesc pentru rabdare si anticipat pentru un eventual raspuns Vand english wheel Bernardo RSM 710 folosita odata absolut noua 500 Euro {450 fara TVA la producacator plus tansport info la tel 0745222662 io as vrea sa vad si lucari custom cu masini (am mai facut si noi cateva). Daca nu aici, sa nu suparam comunitatea, baga un PM cu un link, ceva multam si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 io as vrea sa vad si lucari custom cu masini (am mai facut si noi cateva). Daca nu aici, sa nu suparam comunitatea, baga un PM cu un link, ceva multam si la mai mare :cheers:cine se supara sai treaca. si eu vreu sa vad un hot un rat-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emp Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 zilele astea am aflat de o substanta care o dai pe tabla ruginita si stopeaza rugina in stadiul in care este.se foloseste la nave dar costa cam 110 ron litrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 ....atat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 (editat) Rolls-ul Metalshaping-ului : http://www.eckold.com/en-us/productsforsheetmetalworking/kraftformer.aspx Ei au brevetat primi sistemul de adunare a tablei ... in 1936 ! si inca vind scule de mina foarte robuste si cu rectificari elvetiene .. pt prelucrarea tablei ! Cica Swiss precision and german Perfection ! Editat Decembrie 10, 2012 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Vind Nicovala cu 2 brate ( una cu muchie , alta cu muchie semirotunda ) Lungime totala 130cm , lungime activa / Brat - 50cm ! Cu tot cu suport 800 lei ! este in stare f buna ( nu ma refer la vopsea ) dupa cum se vede in poze (folosita doar in alu ) ..poate trebuie unui metalshaper ... este f buna ! eu am una la fel ... si m-am gindit ca imi ajunge una ! tel 0735778581 Scule profesionale pt Metalshaping si tabla ! Pt cei ce inca bat tabla pe genunchi scule pneumatice ( frezare , gaurire etc) F puternice - 90 grade - 120 euro 45 grade - 120 euro 360 grade ajustabil - 200 euro - pt frezat capete Nit in materialul ce urmeaza a fi nituit - 150 euro Toate pneumaticile sunt marca Desoutter England!!! Pret la o bucata freza noua la 90 grade , la magasin este 1000 -2000 euro ! link cu preturi aici : http://www.powertoolsalesuk.com/brands/desoutter.html?p=3 ! Clesti de nituit nituri masive ! Mare - 200 euro , Mediu 150 euro ! Ghilotina taiat nituri masive neferoase ( alu bronz alama etc ) - 150 euro Compas trasat tabla , set 3 dimensiuni - 200 ron sau 60/80 lei pe buc depinde de dimensiuni ! Foarfeci tabla Made in england / Gedore ! Pret 60 lei pe buc cele simple 100 lei cea gedore rotaietoare ! pot face rost si de shrinkere Eckold Handformer intre 1500 euro ( fara ciocane ) set ciocane shrinking - intre 500-800 euro ! poze cu modelul aici : http://www.eckold.com/en-us/productsforsheetmetalworking/kraftformer/handformerhf100.aspx La pachet mare fac discount ! Tel 0735778581 Nicovala Plan (110kg de fier de precizie ) - 800 lei Se poate si numai cu ciocan si o sina de tren! Tatiicii Metalshapingului In ro cu traditie de sute de ani fac orice numai la ciocan ! Pacat ca isi irosesc talentul pe alte cacaturi si nu numai modelare cupru ! Editat Martie 1, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Metal shaping Bastybikes ART (desig-ul NU ne apartine ) dar Executia DA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 se pare ca nu merge video bag niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Basty, cred ca in curand vei intalni niste spanioli fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) avind roata la dispozitie doar vre-o citeva minunte( mobra a facut o oprire in drumui spre casa -departe... 250 km de mine) s-au luat citeva masuratori, restul....imaginatie... mai e mult pina la final, speram sa iasa bine chiar daca nu e roata la vedere...vom vedea. avind roata la dispozitie doar vre-o citeva minunte( mobra a facut o oprire in drumui spre casa -departe... 250 km de mine) s-au luat citeva masuratori, restul....imaginatie... mai e mult pina la final, speram sa iasa bine chiar daca nu e roata la vedere...vom vedea. http://gypsiesoldschoolbikes.blogspot.ro/2013/07/sheet-metal-without-having-wheel.html Editat Iulie 12, 2013 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) Pastreaza "negativul". Nu se stie niciodata cind vei avea nevoie el ...... Editat Iulie 12, 2013 de guzmanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 si voi scrie pe ”negativ ”170-80-16” kawa vulcan clasic.... evident ca se pastreaza, imi dorec sa string asemenea ”negative” incat sa nu am loc sa le depozitez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 o ''colectie'' de template-uri hmmmmmmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 aproape de final aproape de final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 scule de vinzare : Abkant mic , plasma taiere , strung mic , Banzig metal mic . aici scorul si poze: http://www.tocmai.ro/strung-mic-abkant-manual-taiere-plasma-nou-banzig-380v-13425192.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Helau. Poate cineva sa-mi faca si mie 2 piese ca asta din poza (ma refer la protectia de noroi de la roata de la atas). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Helau. Poate cineva sa-mi faca si mie 2 piese ca asta din poza (ma refer la protectia de noroi de la roata de la atas). 100_5662.jpg pare un otel de 2mm , normal se produce intro-o clipire prin ambutisare cu stanta . asta daca ai matrita de ambutisare . la mina eu unul nu ma bag , la otel de 2. nu se gasesc produse de cineva in mica serie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate