Reverse Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Am disponibilitatea sa modific la tzr ceva chestii...in primul rand o sa`i pun kit malossi,toba,carburator,filtru bla bla bla Si acuma urmeaza partea de exterior..vreau sa`i vopsesc jantele...ma gandeam la ceva iesit din banal..adica nu rosii sau negre in ton cu motoru..ci verde aprins sau orange...ce parere aveti..!?astept si alte propuneri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 ia-ti rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 ia-ti rs citeste la profil gay`ule ...vreau tzr`ul sa`l fac special ptr ca il voi tine cat mai mult fiind prima mea motoreta..rs`u il vand in cateva luni ...pricepi sau vrei sa`ti desenez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 asa cu un verde sau portocaliu aprins vezi sa nu ii dai tenta de "chici". pune culorile candidate pe roti in photoshop si vezi care iti place si cum iese. ps: de ce toata lumea ii zice lui puya gay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 reverse tzr-ica e o bicicleta:))) ps am vandut motoru:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 asa cu un verde sau portocaliu aprins vezi sa nu ii dai tenta de "chici". pune culorile candidate pe roti in photoshop si vezi care iti place si cum iese. ps: de ce toata lumea ii zice lui puya gay m`ai injurat la faza cu photoshop PS ptr ca e gay reverse tzr-ica e o bicicleta:))) ps am vandut motoru:(( pietonule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 de unde si cu cat ai luat tzru? cat fuge? ii mai bun ca rs50? arata super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 (editat) reverse nu ai tu aprilia mi-o dai mie niste jante verzi iar da bine.orange nu da bine cu rosu:) codita sa o schimbi sa o faci dintro bucata stop pe leduri alte semnale cauciucuri putin mai groase niste ploape la far si o vopsea perlata Editat Mai 11, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 reverse nu ai tu aprilia mi-o dai mie niste jante verzi iar da bine.orange nu da bine cu rosu:) codita sa o schimbi sa o faci dintro bucata stop pe leduri alte semnale cauciucuri putin mai groase niste ploape la far si o vopsea perlata Si o marmota pe locu din spate...ce ai ma vrei sa il bata falimentu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 pai sa il dea ma daca vrea sa o faca sexi:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 buey falimentu nu ma bate ca sunt pui de magnat , da` pleoapele nu`mi plac,cauciuc...mda poate schimb pe spate..oricum e de 130 ..bag un 150 ca la rs...si cu codita..esti nebun baa erol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 schimbai ma codita o sa vezi ce belea o sa iasa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 citeste la profil gay`ule ...vreau tzr`ul sa`l fac special ptr ca il voi tine cat mai mult fiind prima mea motoreta..rs`u il vand in cateva luni ...pricepi sau vrei sa`ti desenez? haha eu vad DOAR la profil rs125..pe strada mai putin..totusi de ce? gagicarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 haha eu vad DOAR la profil rs125..pe strada mai putin..totusi de ce? gagicarule ptr ca nu "calaltorim" impreuna si am permisu suspendat daca ma provoci la vreo liniutza pe bani sau ceva pe acmkart fii sigur ca o sa scot "minunea alba" din garaj doar ptr a te umilii ..de fapt cu tzr`u e umilinta cu rsu` e ceva normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 mai bine vinde "MINUNEA ALBA" si baga toti banii in tzr ca merita =)) maine vin la tine sa vad si eu minunea ca m-ai facut curios(Postu asta l-am pus sa nu raman cu 666posturi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) mai bine vinde "MINUNEA ALBA" si baga toti banii in tzr ca merita =)) maine vin la tine sa vad si eu minunea ca m-ai facut curios(Postu asta l-am pus sa nu raman cu 666posturi) Stai calm ca nu til arata Abia l-am vazut eu ............E invelit cu prelata. Sa iti faci stopu fumuriu si parbrizu din fata Rosu (am vazut una) jenti verdele ala fosforescent.Sa iti pui scarite verzi. si alte manere. si sa iti imbraci seaua in piele Rosie. Editat Mai 12, 2006 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 cati cm are? 125? baga un neon verde sau rosu sub sa , deasupra rotii si cand mergi seara se vede marfa. si eventual niste becuri mai sexi , gen cu tenta albastra . o poliseala sa luceasca mai bine ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Este de 50cc Si ii trebuie permis ceea ce PAUL NU ARE:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 ma da pana la urma....laso dreaq asa ca e o panarama:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 credeam ca e de 125..(( oricum arata misto. pai sa ia permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Bai am vazut niste zaruri misto de la pui la oglinzi, speciale pt motociclete. Mai pune si un 46 pe ea, dar sa si fie mare sa se vada de la cel putin 300 de metri. Spoilere si praguri presupun ca nu te intereseaza. Daca vrei am o sacose de leduri si neoane mov-albastrui sa la pui prin bord, pe sub carene, la roti, pi pesti tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 credeam ca e de 125..(( oricum arata misto. pai sa ia permis e suspendat Bai am vazut niste zaruri misto de la pui la oglinzi, speciale pt motociclete. Mai pune si un 46 pe ea, dar sa si fie mare sa se vada de la cel putin 300 de metri. Spoilere si praguri presupun ca nu te intereseaza. Daca vrei am o sacose de leduri si neoane mov-albastrui sa la pui prin bord, pe sub carene, la roti, pi pesti tot... o fac enduro ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 (editat) am vazut intr-un nr mai vechi din moto life sau univers moto, un tip din alba-iulia, kerosen ii zicea, si asa intra si pe forumuri, vopsise la airbrush un r1, si il facuse belea. daca gasesc o poza sau revista o pun aici. gata, am gasit poza. cost in jur de 15 milioane toata treaba asta Editat Mai 15, 2006 de vreau_bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Poti sa ii faci: -oglinzi carbon look -semnale spate pe led -sa ii modifici shaua (adica sa o faci din 2 bucati) si sa pui monopost pe ea -un undertray in ton cu culoarea motocicletei -aparatoarea de la roata spate sa o vopsesti rosie -da toate sticker-ele jos (cum am facut si eu) Ce am spus mai sus o sa schimbe radical aspectul motorului tau Jantele sunt foarte misto asa cum sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate