Daan Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Standul Ducati mi s-a parut numarul 1. Poze cu Yamaha si Honda nu am deoarece le-a fost teama sa se prezinte sub acelasi acoperis cu MV Agusta si Ducati Mai pun si maine poze. Mesaj completat Altele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Impresionant, poate la EICMA 2010 voi fii si eu prezent sa vad live toate frumusetile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) super pozele! Editat Noiembrie 15, 2009 de Dogg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Mda, f frumoase! Si eu poate la anu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 adaug si eu ceva poze de la salon... ENJOY .. http://picasaweb.google.com/pingyxp/Recent...LrBrsvC1aX6jAE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 adaug si eu ceva poze de la salon...ENJOY .. http://picasaweb.google.com/pingyxp/Recent...LrBrsvC1aX6jAE# Bai, vezi ca pe unele le-am pus si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Frumoase motociclete... una si una mai beton decat cealalalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Standul Ducati mi s-a parut numarul 1. Poze cu Yamaha si Honda nu am deoarece le-a fost teama sa se prezinte sub acelasi acoperis cu MV Agusta si Ducati Mai pun si maine poze. Mesaj completat Altele: salutare paraerea mea standul bmw a fost nr 1 sa traieti baieti a fost frumos Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Mda interesante pozele ca emisiunea lu Monica Columbeanu ( misto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 ce tare ii bmw rr..la ce pretz se invarte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 misto pozele!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 Mda interesante pozele ca emisiunea lu Monica Columbeanu ( misto ) Sa inteleg ca te uiti la emisiune de esti in stare sa faci o comparatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 ce tare ii bmw rr..la ce pretz se invarte? salutare preturile nau vrut sa le spuna sau nu le stiau argumentau ca in 2010 le vom afla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Sa inteleg ca te uiti la emisiune de esti in stare sa faci o comparatie? Macar nu am dat la-Be1 TV pe Monica Columbeanu la fiecare emisiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 + Kawasaki, Suzuki, Ducati, Aprilia - standuri misto, prezentare, etc. Profi' + multe firme de tuning loco si nu numai (din SUA au fost BigBearBikes, etc) + lansarile modelelor noi - facute cu cap si cu teasere misto. + noutatile de la Husqvarna + Akrapovic - stand original, ca de obicei. - lipsa Honda si Yamaha - la KTM incepe sa se vada pachetul majoritar al indienilor -> modelul de 125 e clar dedicat pietei de acolo unde se vand volume mari. Pacat, parca se va pierde din "aura" KTM-ului. - grad de ocupare al standurilor destul de mic(nu ca mi-ar fi fost dor de hale intregi de chinezi, dar ca idee) - putine(spre deloc) concept-bikes, chestii inedite, etc. - lipsa jocurilor si a altor competii ce includea interactivitatea cu publicul (nu doar sa stai pe margine sa vezi stunt sau curse sau trial) Si cateva poze. Copyright - colegii de munca, eu am plecat fara aparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 adaug si eu ceva poze de la salon...ENJOY .. http://picasaweb.google.com/pingyxp/Recent...LrBrsvC1aX6jAE# chitrosule..la vfr de ce nu ai facut poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 ce tare ii bmw rr..la ce pretz se invarte? Din cate stiu, pretul la S1000RR e cunoscut de mult timp; in Germania costa 15150 euro la care mai poti adauga Race-ABS+DTC 1220 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 chitrosule..la vfr de ce nu ai facut poze? Pentru ca Honda nu s-a prezentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 chitrosule..la vfr de ce nu ai facut poze? Le-a fost rusine sa se prezinte, dar am facut poze la MV ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 si de la mine cateva http://picasaweb.google.com/mocanup/20091116# http://picasaweb.google.com/mocanup/20091116# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) - la KTM incepe sa se vada pachetul majoritar al indienilor -> modelul de 125 e clar dedicat pietei de acolo unde se vand volume mari. Pacat, parca se va pierde din "aura" KTM-ului. Nu cred ca e clar dedicat pietei de acolo, nu cu designul/dotarile alea cel putin. Daca era pentru India avea niste roti subtiri ca de bicicleta si zero componente premium (precum Akrapovic, WP, Brembo) . Eu cred ca austriecii si-au dat seama ca felia de 125cmc e prea mare ca sa nu intre si ei in hora (fie ea europeana sau indiana). Conceptele BMW si Moto Guzzi le-ai vazut? Editat Noiembrie 17, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 De la modelele KTM prezentate acolo pana la productie si ce va iesi pentru piata respectiva, fac pariu ca va fi mare diferenta. La fel ca si la Aprilia RSV4: varianta factory full-carbon, suspensie fata Ohlins cu reglaje de te doare capul, evacuare, etc. arata incredibil, versus RSV4 "normal" care seamana dar nu rasare Oricum, timpul va arata daca am dreptate sau nu. Insa nu cred in coincidenta venirii indienilor "la putere" cu lansarea fix a unor modele de 125 de strada, care fix 125 se cauta in zona lor BMW si MotoGuzzi nu am stat sa le studiez indeaproape, deci nu pot sa ma pronunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 mai pun cateva poze http://picasaweb.google.com/mocanup/20091118# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) adaug si eu ceva poze de la salon...ENJOY .. http://picasaweb.google.com/pingyxp/Recent...LrBrsvC1aX6jAE# mama mama cum e KTM-ul ala 990 alb, de la KISKA!!!!!!!!!!!!!!! Editat Noiembrie 20, 2009 de titishoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 super tareeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate