DanLudus Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Eu mi-am luat de pe bikeshop una acu o luna cu 80 de lei da era 150 metzeler si din pacate s-a obosit repede si acu mi-am luat-o pe astalalta (160) cu 100 de lei bridgestone, tot de acolo. Editat Aprilie 24, 2008 de DanLudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Mare atentie cu anvelopele, in special cu cele S/H, de cele mai multe ori au fost depozitate in conditii cu totul improprii astfel incat intre timp au devenit adevarate "bombe cu ceas" pentru motociclisti! Stiu ca cele noi si de firma "buna" sunt scumpe insa este viata noastra in joc, din pacate multi realizeaza acest lucru cand e prea tarziu... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 fratilor nu stiti cine are sau stiu k s-ar vinde un cdi de fzr 600? astept raspunsul vostru,.. mersii fratilor nu stiti cine are sau stiu k s-ar vinde un cdi de fzr 600? astept raspunsul vostru,.. mersii nu ma ajuta nimeni:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Frumos burnout...eu nu imi permit ca sunt scumpe gumele Vand FZR-ica asa ca am de donat o coditza originla cu tot cu stop pt Fzr de 400.Vreau sa imi iau Yamaha Thundercat Apropo ...poate stiti pe cineva care vrea sa o cumpere --->FZR-ica Am vandut FZRika si dupa ce am invatzat pe de rost toate anunturile de pe bursa,m-am hotarat sa imi iau tot un FZR DAR de 600 si din 95. Am vrut sa imi iau Thundercat,dar nu am gasit nimic bun,tot ce era bun sarea de 2900 E.Apoi am vrut sa imi iau Kawasaki zx6r si mi s-a parut ca mai bine merge FZR-ul meu de 400 decat Kawa aia de 600 (plus ca nici nu se auzea frumos) .Deci m-am hotarat sa imi iau tot un FZR de 600 (poze mai jos) si vreau sa va intreb daca are sau nu EXUP , eu m-am uitat pe la toba si nu am vazut nici un senzor sau vreun fir de la vreun senzor care sa se lege de evacuare ,totusi pe codita scrie Genessis. Cum imi dau seama daca are EXUP sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 salut,@vicantor poti verifica foarte usor sub sa are un servo motor ce actioneaza 2 cabluri care duc sub moto in locul unde se unesc galeriile,pentru a verifica daca merge in momentul in care turezi trebui motorasul sa deschida o clapeta deci se vor misca cablurile,atentie si jos sa nu se miste in gol pentru ca in cazul asta va merge ca un 250 si se va ineca repede,multa bafta eu am avut cu exup si nu prea se punea nimic pana in 120cp in ture joase asa ca ai grija acum vad si pozele frumoasa piesa,ce bani este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Uite un FZR din '95 pentru care garantez: /index.php?...=202577&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 @ ravenitza nu pare din 95 are 2 faruri rotunde productie din cate stiu pana in 89-93 din 95 au produs parca modelul cu 2 faruri ascutite,parerea mea sper sa nu deranjez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Stiu ca e model american...poate de asta, chiar nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 uite preturi aici mai pui 300 si o aduci in tara sunt pe alese peste 2000 euro imi pare exagerat de mare pretul http://www.moto.it/usato/usato02.asp?ED=90...amp;IDANNUNCIO= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Uite un FZR din '95 pentru care garantez: /index.php?...=202577&hl= CE-I DREPT cam mare pretul:) arata destul de dragutz dar cam mare pretul:) oricum SPOR LA VANZARE!!! .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) Pai cea pe care o iau (miercuri fac actele) este 2100 euroi adusa din Italia,voi fi primul proprietar in RO . Asa e...pare cam mult ,dar mai bine iti iei motor bun decat unul ieftin .De o saptamana caut ceva bun si ieftin prin anunturi dar cand te duci sa te intalnesti cu vanzatorul descoperi tot felul de bube , in poza zici ca e scoasa din tipla dar in realitate mai are multe hibe. Intr-adevar nu are EXUP..m-am uitat mai atent,sincer nici nu imi doream sa aiba,am inteles ca face cam multe figuri EXUP-ul. Vreau sa ii pun coditza de R6 sau R1 cum ii pusesem si celei de 400 ...si poate de data asta ii schimb si fata cu farurile. Editat Aprilie 28, 2008 de vinkator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) Pai cea pe care o iau (miercuri fac actele) este 2100 euroi adusa din Italia,voi fi primul proprietar in RO . Asa e...pare cam mult ,dar mai bine iti iei motor bun decat unul ieftin .De o saptamana caut ceva bun si ieftin prin anunturi dar cand te duci sa te intalnesti cu vanzatorul descoperi tot felul de bube , in poza zici ca e scoasa din tipla dar in realitate mai are multe hibe. Intr-adevar nu are EXUP..m-am uitat mai atent,sincer nici nu imi doream sa aiba,am inteles ca face cam multe figuri EXUP-ul. Vreau sa ii pun coditza de R6 sau R1 cum ii pusesem si celei de 400 ...si poate de data asta ii schimb si fata cu farurile. codiata ceva de genu?:D Editat Aprilie 28, 2008 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) codiata ceva de genu?:D da...ceva de genul....dar sa vad pe unde voi gasi una la un pretz rezonabil Masca fata e originala ? Editat Aprilie 29, 2008 de vinkator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Incredibil fratilor... a doua oara cand mi-au zburat carenele... Ma duc si eu de la Targu Mures spre Ludus si intre Iernut si Cuci este o linie dreapta de cativa kilometrii... ii dau in gusa ajung aproape de 200 si zic ba, totusi e noapte sa nu-mi apara vre-o mata sau vre-un caine in fata si las gazu... fractiune de secunda... BUM... No tulai doamne mi-o zburat motoru... primu gand... trag de gaz mere... Iupiiiii... totusi ce s-a-ntamplat... ma uit la carene... NU DIN NOOOOU... Astea or rezistat mai mult... randul trecut au zburat pe la 184-185 Ma gandesc sa il las fara... da e mult mai urat... carenele s-au rupt putin ca erau din fibra (de la nenea sebanna ) si ma gandesc sa le duc la meserias la lipit... Numai bine... PS: Spor la ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 daca erau carenele originale nu cred ca zburau la 200km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 salut, 3he('89-93) cu bascula de 4jh('94-98) si roata de yzf 750(180/55/17) stabilitate mult imbunatatita asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 fractiune de secunda... BUM... No tulai doamne mi-o zburat motoru... primu gand... trag de gaz mere... Iupiiiii... totusi ce s-a-ntamplat... ma uit la carene... NU DIN NOOOOU... Astea or rezistat mai mult... randul trecut au zburat pe la 184-185 da...chiar m-ai bine dispus cu.... " No tulai doamne " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Incredibil fratilor... a doua oara cand mi-au zburat carenele... Ma duc si eu de la Targu Mures spre Ludus si intre Iernut si Cuci este o linie dreapta de cativa kilometrii... ii dau in gusa ajung aproape de 200 si zic ba, totusi e noapte sa nu-mi apara vre-o mata sau vre-un caine in fata si las gazu... fractiune de secunda... BUM... No tulai doamne mi-o zburat motoru... primu gand... trag de gaz mere... Iupiiiii... totusi ce s-a-ntamplat... ma uit la carene... NU DIN NOOOOU... Astea or rezistat mai mult... randul trecut au zburat pe la 184-185 Ma gandesc sa il las fara... da e mult mai urat... carenele s-au rupt putin ca erau din fibra (de la nenea sebanna ) si ma gandesc sa le duc la meserias la lipit... Numai bine... PS: Spor la ras Nu prea mi se pare de ras... bine ca esti tu ok si nu a fost mai grav... in rest numa' de bine p.s.: nu vrea cineva sa cumpere un FZR de 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) da...ceva de genul....dar sa vad pe unde voi gasi una la un pretz rezonabilMasca fata e originala ? da e originala, cadru e taiat si ridicat putin, si codiata e de r6:) Incredibil fratilor... a doua oara cand mi-au zburat carenele... Ma duc si eu de la Targu Mures spre Ludus si intre Iernut si Cuci este o linie dreapta de cativa kilometrii... ii dau in gusa ajung aproape de 200 si zic ba, totusi e noapte sa nu-mi apara vre-o mata sau vre-un caine in fata si las gazu... fractiune de secunda... BUM... No tulai doamne mi-o zburat motoru... primu gand... trag de gaz mere... Iupiiiii... totusi ce s-a-ntamplat... ma uit la carene... NU DIN NOOOOU... Astea or rezistat mai mult... randul trecut au zburat pe la 184-185 :ok: Ma gandesc sa il las fara... da e mult mai urat... carenele s-au rupt putin ca erau din fibra (de la nenea sebanna ) si ma gandesc sa le duc la meserias la lipit... Numai bine... PS: Spor la ras esti super atata am ras...las ca e bine , pt ca nu am carene laterale pe ea:) pote imi zburau si mie auzi cnd am sa trec prin luds am sa sa vin ep la tine..lasa-mi un pm cu id tau de mess swi nr de tel k vb acolo:) Asfalt uscat si tine-o tot asa cu glumele;)asa ca la ADRELENI:) salut, 3he(\\\'89-93) cu bascula de 4jh(\\\'94-98) si roata de yzf 750(180/55/17) stabilitate mult imbunatatita asfalt uscat ! oare daca nr ala il ai tu pe motor...as pute-a sa imi pun si eu macar cu initialele AXI? Editat Aprilie 30, 2008 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Uite un FZR din '95 pentru care garantez: /index.php?...=202577&hl= fzr-ul acela e belea rau de tot , l-am vzut ,auzit si simtit... e super ok!!! ajutati un FZR - ist sa isi vanda jucaria mi-a venit alt motor de pe italia ...si imi trebuie banii....pretzul e 1400 euro negociabil fzr 3he 90 ...modificat...carenaj model 95 tot ... schimbat accesorii + cauciucuri ...motorul merge bine. km 50 000. scuze de off topic poate stiti un doritor de fzr...noul motor care a venit e tot yamaha doar ca e mai nou ...si anume R6, multzam fain!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 imi poate spune cineva care mai are FZR 1000 exup daca a patit in mers in treptele superioare sa o scoate din viteza(un fel de neutru fals...) , fara a-i indica in bord ca este pe neutru?... ...aaaa...era sa uit si daca se mai intampla sa se aprinda uleiul in bord kiar daca ar ulei( ultimul skimb nu cred ca are 2000 km...) multumesc si astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 imi poate spune cineva care mai are FZR 1000 exup daca a patit in mers in treptele superioare sa o scoate din viteza(un fel de neutru fals...) , fara a-i indica in bord ca este pe neutru?... ...aaaa...era sa uit si daca se mai intampla sa se aprinda uleiul in bord kiar daca ar ulei( ultimul skimb nu cred ca are 2000 km...) multumesc si astept un raspuns auzi frate:) se poatee sa o scoti la un asa zis neutru fals, dak tragi usorr de skimbator sta intre pinioane sie pe neutru.. nu e problema mare, putin uzate sincroanele da aia nui problema:) problema e in felul urmator:)::daca ti se aprinde becul la ulei in timp ce emrge motorul e cam problema..verifica daca ai destul uiei, si dak nu miroase a benzina..daca miroase a benzin iti dau explicati, daca nu ai ulei destul mai adauga:)iar daca tot asa face dupa astea doua chesti vezi ca e problema...cuzineti de palier, segmentii si pompa trebuie schimbate:) daca vrei vorbim pe mess.: la marius_motocross89 sau poate e un caz fericit si tii defect bulbu de ulei:) PS: am si eu nevoie de un releu de incarcare care ma ajuta?? mersii si asfalt uscat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 PS: am si eu nevoie de un releu de incarcare care ma ajuta?? mersii si asfalt uscat:) In legatura cu releul.... nu ar merge unul de Dacie(costa 35 lei unul) oare? .Inainte am avut o Jawa si i-am pus releu de Dacie, si incarca meserie . Mi se pare ca cel de Yamaha are si puntea redresoare incorporata in el,dar nu e problema cumperi si o punte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 In legatura cu releul.... nu ar merge unul de Dacie(costa 35 lei unul) oare? .Inainte am avut o Jawa si i-am pus releu de Dacie, si incarca meserie . Mi se pare ca cel de Yamaha are si puntea redresoare incorporata in el,dar nu e problema cumperi si o punte . mersii de ajutor ..nucred k pot pune de dacie pt ca are cum ai zis si tu si punte redreosare...mai ine incerc safac rostt de releu:) ieri iam pus cdi nou;) si mere frumos la 240;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Fezerica pe care mi-o cumpar vine din Italia.. Spuneti-mi si mie ce acte trebuie sa imi prezinte vanzatorul ca sa fie ok ... multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate