vinkator Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 pai nu stiu daca merge eu am model 3he 600 b, tu ai 600 r maine ajung prin bucuresti uite aici id-ul meu VINKATOR...si vb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Daca va intereseaza si DE CE, AICI gasiti articolul "(aproape) Totul despre Teoria Franarii"... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Foarte util , mi-a placut ca are si recapitalure la termenii din fizica folositi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Daca va intereseaza si DE CE, AICI gasiti articolul "(aproape) Totul despre Teoria Franarii"... Ride Safe! chestii utile, noroc ca te avem prin prejma, asa invatam si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Salutare, am si eu o intrebare, m-am urcat acum cateva zile de m-am plimbat cu un FZR 600 model 90, eu mi'am pus pata pe un model 92, oricum cam acelasi lucru, eu sunt genu caruia ii place sa calatoreasca mult, evident ca nu mi-am putut da seama cat de comoda este pozitia pe motocicleta intr-o suta de metri cat am mers, deci intrebarea este, cat de comoda este pozitia la drum lung pe acest model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Salutare, am si eu o intrebare, m-am urcat acum cateva zile de m-am plimbat cu un FZR 600 model 90, eu mi'am pus pata pe un model 92, oricum cam acelasi lucru, eu sunt genu caruia ii place sa calatoreasca mult, evident ca nu mi-am putut da seama cat de comoda este pozitia pe motocicleta intr-o suta de metri cat am mers, deci intrebarea este, cat de comoda este pozitia la drum lung pe acest model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Tara faza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Salutare, am si eu o intrebare, m-am urcat acum cateva zile de m-am plimbat cu un FZR 600 model 90, eu mi'am pus pata pe un model 92, oricum cam acelasi lucru, eu sunt genu caruia ii place sa calatoreasca mult, evident ca nu mi-am putut da seama cat de comoda este pozitia pe motocicleta intr-o suta de metri cat am mers, deci intrebarea este, cat de comoda este pozitia la drum lung pe acest model ? Pentru mine daca merg mai mult de 250km cu ea mi se pare un chin. Nu cred că e o motocicletă comodă la drum lung. Sunt Âşi înalt (1,95m) Âşi asta s-ar putea să fie un factor de disconfort !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Pentru mine daca merg mai mult de 250km cu ea mi se pare un chin. Nu cred că e o motocicletă comodă la drum lung. Sunt Âşi înalt (1,95m) Âşi asta s-ar putea să fie un factor de disconfort !!! Tin sa te contrazic... dupa putin peste 300km calare pe ea, dupa o noapte nedormita, ma simteam excelent... disconfortul era din cauza noptii nedormite si nu din cauza pozitiei din sa... acuma probabil ca depinde de fiecare... iar eu sunt doar cu cativa cm mai scund decat tine.... p.s.: mi-am adus aminte ca si eu la inceput aveam disconfort la pozitie... incearca sa iti dai manerele mai in fata... la mine a mers Editat Ianuarie 25, 2009 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Eu ma simt incomod doar daca am pasager sau e drumul prost , altfel nu am probleme . Poate ma ajuta si inaltimea (doar 1.76 ) @guy.til ... ai rezolvat problema cu aprinderea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 @guy.til ... ai rezolvat problema cu aprinderea ? inca nu, astazi sper sa reusesc sa probez cdi-ul la cineva ! later edit: am reusit sa verific cdi-urile mele si sunt bune amandoua, deci problema mea nu e de la cdi... o sa incerc un alt electrician destept pe care o sa-l pun sa-mi verifice bobinele mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balamuk Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 inca nu, astazi sper sa reusesc sa probez cdi-ul la cineva ! later edit: am reusit sa verific cdi-urile mele si sunt bune amandoua, deci problema mea nu e de la cdi... o sa incerc un alt electrician destept pe care o sa-l pun sa-mi verifice bobinele mai bine! da prietene schimba-i bobinele la fzr in general prima data pica bobinele cdi-ul mai greu,doar daca nu ai vreun scurt in instalatie . sper sa o faci cat mai repede poate ne intalnim sa dfam o tura RESPECT IN TRAFIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) am codita de la un YZF 750 95-96 (cele 2 carene) ! trebuieste cuiva ? pret 100 lei ! originale si in stare f f buna ! fac curat cu ce mai arunc prin garaj 0723 681 109 Editat Ianuarie 28, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Eu ma simt incomod doar daca am pasager sau e drumul prost , altfel nu am probleme . Poate ma ajuta si inaltimea (doar 1.76 ) @guy.til ... ai rezolvat problema cu aprinderea ? Cu drumul prost si singur e nasol... dar cu pasager depinde mult de pasager in sine... am mers cu persoane mai micute de statura si unele au stat prost si eu m-am simtit aiurea in mers, iar o data am mers cu un tip mai inalt decat mine si totusi stabilitate si confort mai mare ca atunci n-am mai simtit pe motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cioxy69 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Ma poate ajuta cineva Pls??? Mi-sa dus sincroanele de la vitezele 2 si 6 si nu gasesc nicaieri second stiti careva unde as putea gasi?? imi trebuie si furcile din cutia de viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 cauta pe bikeshop.ro, sunt multi care dezmembreaza fzr-uri; daca nu te descurci iti trimit eu pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) salut,domnilor am ce a ramas din FZR-ul meu in urma acidentului (piese multe si bune ) filtru aer nou (oval) 2 randuri pinion si foaie (unul 0 km original ) altul facut la strung cu 200 km ,lant am mers aceiasi 200 km (buc.pana la cernavoda) jambe etc. nu mai am motorul cutia si plasticele in rest am totul (am vrut sa o repar dar am cadrul stramb si am vazut dupa ce am cumparat piese ) mai am si aripa o masca fata cu mici probleme etc. daca sunteti din bucuresti sau inprejurimi contra sumei de 400 ron o si transport unde vreti voi Modelul este FZR 600 3HE modelul produs pentru USA (are exup) Editat Februarie 3, 2009 de neo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 m-ar interesa pe mine eu am una de 400 si as mai avea nevoie de ceva piese dar nu stiu sigur care se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Acum ca a fost mai cald afara, am reusit sa definitivez lucrarea ... Cam asa a iesit : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 ti-a iesit foarte frumoasa eu am vazut-o pe viu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 ti-a iesit foarte frumoasa eu am vazut-o pe viu! Hei! Am auzit ca ti'ai reparat motorul... mergi "tiptil"? Ride Safe! P.S. Pick-Up coil huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 dap, merge mobra acum (da, pickup coil ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Hei! Am auzit ca ti'ai reparat motorul... mergi "tiptil"? Ride Safe! P.S. Pick-Up coil huh? Adica nu trimitea catre CDI impulsul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) da, exact !!! multumesc tuturor pt sfaturi si ajutor Editat Februarie 11, 2009 de guy.til Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate