bmw_ursul3tz Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Si mie imi este cam frica la rar cand o sa ma duc sa o trec motorul pe numele meu .Pana in 2013,09 asi putea sa stau linistit ca are itp-ul facut dar vara asta vreau sa-l trec pe numele meu.Imi este cam frica ca am auzit ca baietii de la rar se cam iau de carene si sa fie totul original.Baiatul de la care l-am luat mi-a spus ca el nu a avut probleme cand i-a facut rar-ul cand l-a adus din afara si acum cand o sa-l trec pe numele meu o sa-i faca doar o constatare de serii s-au ceva de genul.Corectati-ma daca gresesc. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Si mie imi este cam frica la rar cand o sa ma duc sa o trec motorul pe numele meu .Pana in 2013,09 asi putea sa stau linistit ca are itp-ul facut dar vara asta vreau sa-l trec pe numele meu.Imi este cam frica ca am auzit ca baietii de la rar se cam iau de carene si sa fie totul original.Baiatul de la care l-am luat mi-a spus ca el nu a avut probleme cand i-a facut rar-ul cand l-a adus din afara si acum cand o sa-l trec pe numele meu o sa-i faca doar o constatare de serii s-au ceva de genul.Corectati-ma daca gresesc. Bafta da, daca ai itp pana 2013, se uita numa la serii, poti sa o duci si impinsa, in Bucuresti am inteles ca ar fii mai bulangii, tu daca ai toba galagioasa,sau un "bec ars", si vor sa te arda, spune frumos si calm ca nu ai benzina, itp-ul este valabil, nu au ca sa iti zic, fii hotarat si intepat! succes! numa bine p.s. lipsa carene!?!, spune-le ca le-ai dat jos ca sa poata citi seria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Nu cred ca o sa tina asta ) Sa imprumut carene chiar nu am de unde. Daca si FZR-ul lui @ursulet s-a descurcat la itp, se va descurca si al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_ursul3tz Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 In brasov unde a facut baiatul de la care am luat motorul am inteles ca s-a luat doar de culoare ca domle nu este multcolor ca in carte ,motorul fiind rosu cu negru si daca mai luam in calcul cadrul gri etc.In rest nu a avut probleme . CalinMZ -chiar am ras la faza cu carenele )) esti tare man )). skvj-stai linistit man ca te descuri tu vorba aia nu o fi dracu chiar asa de al dracu.,,Timpul ,, le rezolva pe toate intelegi u Bafta baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 O da, "timpul". off: Stiti bancul cu timpul? Tim' p.la mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_ursul3tz Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Stai man linistit trebuie sa rezolvi tu intr-un fel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Dar sunt chiar linistit, desi am sa intru acolo ca un virgin la curve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cerbone Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Vand/dezmembrez yamaha fzr600r an 1996, model american, 40000 km.Jambele prezinta proeminente de rugina iar amortizorul spate nu are ulei in el,in rest toate piesele complete si functionale.Motorul merge foarte bine,nu a fost cazut sau lovit.Nu se poate inmatricula din cauza fiscalului,nu mai dau de fostul propietar. Email : trompert2000@yahoo.com ,tel: 0721700177 ,Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salut tuturor! Am cam de un an jumatate si eu o Yamaha FZR 1000 exup din 1992 de care sunt foarte multumit. am schimbat lant,simeringi etc, cam tot ce a fost nevoie in iarna asta la ea. Acum ca da caldura o sa ies cu ea cat de curand si vreau sa-i bag un ulei de calitate(recomandat) si niste bujii pe cod(recomandate) insa am tot cautat incolo incoace si am ascultat parerile unor prieteni cu sportive dar n-am ajuns la o concluzie. Am cautat si pe topicul asta, am gasit ceva detalii despre un FZR din 90 si ma gandesc k poate este o diferenta la cel din 92 cel putin la bujii. Intrebarea este ce ulei recomandati pentru fzr din 92 vascozitate/firma? si bujii la fel, ce cod au bujiile pentru motorul asta? eventual niste sfaturi unde asi mai putea cauta. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Salut, bine ai venit printre noi! Da un pm userului yo4hgx . El e cel mai in masura sa te ajute cu detalii depre miar. Daca vrei sa-ti recomand persoana de la care mi-am cumparat ulei (BelRay,super multumit de el!) imi dai un PM. Sanatate si un sezon cat mai frumos si lipsit de incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 salutare am o toba de vanzare de yamaha tundercat 60 ron.maine revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Fiindca saua pasagerului a fost rupta... am luat o bagheta magica in manuță, am învârtit-o de 2 ori in aer, un hocus, 2 pocus si 3 abracadabra... saua s-a reparat si de iepuras s-a si colorat din negru in albastru! Asfalt uscat dragii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 100 de km prin ploaie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 skvj ai o zgarietura pe rezervor cam urata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Cea dinspre busonul de la rezervor? Ce vorbesti ... am prins drag de ea Zgarietura aia e printre ultimele lucruri care ma ingrijoreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 e pacat sa fie acolo daca o iubesti! cauta o metoda sa scapi de ea - polish profesional sau ceva de genu! vreau sa zic ca zilele acestea am incercat ceara de carnauba de la ABRO (se gaseste la dedeman in conserva galbena), chiar si dupa ploaie masina a ramas curata, apa s-a dus si nu a lasat pete ca dupa o ploaie normala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Am sa incerc. Ea nu e mare si se vede doar dintr-un anumit unghi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macy25 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 buna tuturor, m-am gandit sa va prezint si eu frumusetea mea, de care sunt mindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 arata foarte bine! S-o stapanesti sanatos! Tare bine da acea codita pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macy25 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 arata foarte bine! S-o stapanesti sanatos! Tare bine da acea codita pe ea! multumesc, arata cam jalnic cand l-am luat acum 2 ani dar am reusit sa-l modific pe placul meu la sfarsitul lunii viitoare i-mi expira verificarea si am o mica problema ; eu am cauciucuri de 190 pe spate dar in talon am trecute doar de 170, ce-mi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 iti recomandam sa achizitionezi o anvelopa de 170 Daca producatorul spune ca 170 trebuie pe spate inseamna ca stie ce stie... o sa fie si mai usor de aplecat pe curbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 la sfarsitul lunii viitoare i-mi expira verificarea si am o mica problema ; eu am cauciucuri de 190 pe spate dar in talon am trecute doar de 170, ce-mi recomandati? Depinde unde faci verificarea... mai bine intrebi inainte! Problema nu e insa numai ITP'ul, pe jeanta de 5.5 (cum e pe FZR1000) latimea maxima recomandata de mai toti producatorii de anvelope este 180mm. Peste aceasta valoare pata de contact nu mai are marimea/forma optima... Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macy25 Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 iti recomandam sa achizitionezi o anvelopa de 170 Daca producatorul spune ca 170 trebuie pe spate inseamna ca stie ce stie... o sa fie si mai usor de aplecat pe curbe! cred ca asa voi face, o sa-mi cumpar una de 170, dar imi place foarte mult cum arata asa si oricum trebuie sa le folosesc si pe astea ca sunt noi noute, dar sunt si curios ce diferente sunt intre ele in curbe, multumesc de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Cel mai bine e sa ai anvelopele date de producator. Nu prea am mai dat zilele astea pe forum, de cand am scos motorul, pff, alta viata. Uite aici exemplu: stock 130, pus anvelopa 160. Pe curbe nu te poti inclina mai mult de atat ca se duce aiurea. Acum am un 140, care va sta mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Cumpar cadru oglinzi pentru Yamaha FZR 600R 4jh an 1994! Cadrul se fixeaza pe un suport prins in fata rezervorului! Am postat imagine cu cadrul! Astept oferte decente! date de contact: private mesage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate