Sari la conținut

Fac schimb de masina pe scooter

katalinn
 Share

Postări Recomandate

katalinn a spus:
Salut ! am 17 si inca nam carnet si mi ar fi foarte util un scooter ......am o dacie din 1997 arata bine sh merge bine....are trapa geamuri fumuri jenti aliaj....am facuto ca pt mine....astept...oferte la id de mess steaua92_viiib@yahoo.com;)

Poate dacă ai pune Âşi niÂşte poze cu ea ai primi Âşi niÂşte răspunsuri.Oricum nu cred că o să primeÂşti ceva foarte bun la schimb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

katalinn a spus:
Salut ! am 17 si inca nam carnet si mi ar fi foarte util un scooter ......am o dacie din 1997 arata bine sh merge bine....are trapa geamuri fumuri jenti aliaj....am facuto ca pt mine....astept...oferte la id de mess steaua92_viiib@yahoo.com;)

da na! acum

in cei 17 ani ai tai - cati ai fost pe la scoala?

cat despre dacie ... e precum femeile care este

mai bine cu metroaiele decat cu dacia!

sau un pegas

Link spre comentariu

padr3 a spus:
Poate dacă ai pune Âşi niÂşte poze cu ea ai primi Âşi niÂşte răspunsuri.Oricum nu cred că o să primeÂşti ceva foarte bun la schimb.

Pai mersii.....pt incurajare... tu ...dar cat despre ceilalti ...daca nu ma ajuta cu nimic le ash baga cv in gura..s taca ms fain;) era vb de mashina asta....

post-41847-1259775293_thumb.jpg

Link spre comentariu

ionel_ a spus:
Cat ceri pe ea?

Ce modificari i-ai facut? :)

Cat fuge la plinu` facut?

Cum adica ce modificari?

Cartonasul ala cu Dany crezi ca s-a pus singur in parbriz?

Sigla de pe bot, e aia noua de pe Logan, nu aia veche de o are toti fraierii.

Are suspensii si cauciucuri de offroad, nu vezi la ce inclinatie sta fara sa se rastoarne?

Ori cutia de chibrituri nu valoreaza nimic pentru tine?

sunnyboy a spus:
are drept de semnatura....bai inteligentule :finger:

Inseamna ca nu stii diferenta dintre a fi in stare si a avea voie.

Undeva in balcani cu tine.

Editat de jcdenton
Link spre comentariu

Caniggia a spus:
ma distreaza maxim faptul ca posesorii de mobre de 2 parale fac misto de masina cuiva. macar apreciati-l pentru pasiunea cu care si-a ingrijit masina asta.

intre o mobra de 2 parale si o dacie tu ce ai alege?

Link spre comentariu

Caniggia a spus:
ma distreaza maxim faptul ca posesorii de mobre de 2 parale fac misto de masina cuiva. macar apreciati-l pentru pasiunea cu care si-a ingrijit masina asta.

a da cu carpa pe dacie nu inseamna a ingriji

in plus; inca odata clasele I-IV nu strica

@Caniggia - sa inteleg ca tu esti un simplu detinator de motocicleta

Editat de delu
Link spre comentariu

Stie si el asta dar refuza sa recunoasca

Mesaj completat

katalinn a spus:
Pai mersii.....pt incurajare... tu ...dar cat despre ceilalti ...daca nu ma ajuta cu nimic le ash baga cv in gura..s taca ms fain;) era vb de mashina asta....

3shty mar3 jm3k3r1e d@r p@c@t ca rad3 d3 tyn3 un c0p1l de cl@sa I-a la c@p1tolul limba romana. Back to first grade, clerasil

Link spre comentariu

delu a spus:
@Caniggia - sa inteleg ca tu esti un simplu detinator de motocicleta

Ba, sincer acum, eu macar voi avea pe ce sa ma dau cand o sa imi iau permisul. Tu comentezi ca vaca la masina astuia cand stii ca motorul pe care il ai (sau nu il mai ai) e exact echivalentul unei astfel de masini.

Link spre comentariu

"cand o sa-mi iau permisul" ce bine suna. Esti frat3 cu c0c@l@ru cumva? Valorosule care ai motor de valoare nu ca alti saraci care n-au bani de ceas si centi pe cartela!

Link spre comentariu

X-eL a spus:
"cand o sa-mi iau permisul" ce bine suna. Esti frat3 cu c0c@l@ru cumva? Valorosule care ai motor de valoare nu ca alti saraci care n-au bani de ceas si centi pe cartela!

Bai, (cuvant jignitor)! Ceea ce incercam sa subliniez este faptul ca daca tu esti un ratat patentat cu motor de 2 lei nu da bine sa te iei de un om care detine o dacie "dotata" cu gust indoielnic.

Motorul meu nu e motor de valoare, nicidecum. Ideea ai ratat-o, ia-ti niste meditatii la logica.

Link spre comentariu

Esti singurul ratat patentat care-l vad pe topic-ul asta. Si un ratat fara permis chiar. Pune-te si fa chestionare intre timp. Esti penibil - chiar esti.

Link spre comentariu