leso Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Ma intrebam daca se fura scuterele. mai prercis, daca se fura mai mult decat motoarele. ma gandeam ca e usor sa mergi cu ele neinmatriculate si prin urmare, poti merge usor cu unul furat... E vreunul dintre voi care tine scuterul pe strada / in spatele blocului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Ha. Evident ca se fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leso Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Ha. Evident ca se fura IACH !!! deci nu il pot tine in spatele blocului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 IACH !!! deci nu il pot tine in spatele blocului... E destul de neindicat sa-l tii si in fata blocului asa in "aer liber"....apoi in spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Mare greseala sa-ti lasi scuterul afara. Eu am avut o experienta care mi-a aratat cat de usor se fura ... mergeam seara si am dat intr-o groapa mai serioasa, mi-a sarit cauciucul si la ora aia nu era deschisa nici o vulcanizare. Am sunat un prieten cu pick-up, a venit si in max 2 min scuterul a fost in masina si am plecat cu el; totul in plin centru al orasului. Asta m-a facut sa ma gandesc ca in locul nostru, puteau fi niste hoti. Asa ca lasatul afara nu e o optiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) Salut. Daca ai alarma si stai la PARTER, poti sa te risti sa-l lasi jos, in fata geamului (numai daca ai geam spre partea unde vrei sa-l lasi). Daca nu eu nu-ti recomand sa-l lasi jos, baga-l macar in scara blocului daca ai interfon si leaga-l de calorifer. Poate-l mai zgarie, poate-ti mai sparge oglinzile sau ti le fura, poate-ti mai cresteaza putin saua, dar macar nu ti-l ia cu totul, sau fara roata din fara (daca-l legi de spate e mai greu dar nu imposibil). Eu ca sa dorm bine noaptea il car de fiecare data cu mine sus si-l cazez la mine in camera. Marele meu avantaj este ca la bloc pe fiecare scara am 3 lifturi dintre care unul mare si lung de marfa in care incape scuterul lejer, deoarece este aproape imposibil de ridicat mai mult de 25-30 de cm roata din fata de la sol si asta daca stai pe el si ai ceva muschi. Sa nu mai vb de benzina si ulei care de-abia asteapta sa curga afara . Daca ai garaj il poti tine in garaj (probabil ca nu ai). Offtopic - Si eu am avut garaj pana anul trecut in vara cand imbecilii de la primarie s-au gandit ca nu avem voie sa ne facem "case" pe domeniul public. Sa-i sparg la bot! De atunci s-au spart nici mai mult nici mai putin de 21 de masini, ma rog 18 pentru ca una au spart-o de 3rei ori din snobismul proprietarului de a-si lua de 3 ori la rand boxe de firma. Orice ai face nu-l lasa afara si daca esti nevoit sa faci asta leaga-l de cat mai multe chestii solide si cu cat mai multe chingi. Iti recomand sa-l legi de ambele roti deoarece rotile (mai ales jentile, au mare cautare). Mult succes! Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Mai 18, 2006 de alias Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leso Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Partea proasta e ca nu am garaj si nu am cum sa-l bag in bloc deoarece la intrarea in bloc am scari, MULTE scari. nu stiu ce sa zic... Am o oferta foarte buna de scuter de 125 in 4 timpi, dar imi e frica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 daca o sa cautzi in aceasta sectziune a forumului -- SCOOTER MANIA -- o sa obsevi ca s-a mia discutat pe tema asta!!! succes la cautat!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate