Ravenitza Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 In primul rand, Gixx te mananc daca mai pui poze asa mari, sta 1 an sa se incarce tot, fa-le mai mici daca le urci de pe server extern. Nu de alta dar moare curiozitatea pana apuc sa vad toate pozele intregi. Apoi: sa va ia mama lu proces verbal! Toata vara nu ati vrut la mare, acu va arde de plecari, iar eu lucrez...damn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Alte poze cu acel suzuki gs500 rosu care din intamplare imi apartine mai aveti? Eventual sa fie fieru' in prim plan, fara alte persoane sau motorete in poza ca sa nu fac vreo criza de gelozie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karaRock Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Eram obositi nu beti. Pozele spun totul norocul vostru ca ati avut un fotograf foarte bun ...care subliniaza clar oboseala Super poze , super trip Mesaj completat Concluzia la care am ajuns toti 3 a fost ca mai bine de atat nu putea iesi. Plimbarea a fost grozava,vremea calda,mancarea buna si indestulatoare,gazdele f primitoare...Pe scurt, Constanta...venim! Daca o repetati si pe 1 ianuarie ...ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Alte poze cu acel suzuki gs500 rosu care din intamplare imi apartine mai aveti? Eventual sa fie fieru' in prim plan, fara alte persoane sau motorete in poza ca sa nu fac vreo criza de gelozie. Din pacate nu cred ca avem, pt ca la Limanu nu am stat foarte mult ca se insera. Pozele spun totul norocul vostru ca ati avut un fotograf foarte bun ...care subliniaza clar oboseala Super poze , super trip Mesaj completat Daca o repetati si pe 1 ianuarie ...ma bag si eu Chiar ma gandeam ieri la faza cu 1 ianuarie la mare...sa vedem daca tine vremea cu noi. Mesaj completat In primul rand, Gixx te mananc daca mai pui poze asa mari, sta 1 an sa se incarce tot, fa-le mai mici daca le urci de pe server extern. Nu de alta dar moare curiozitatea pana apuc sa vad toate pozele intregi.Apoi: sa va ia mama lu proces verbal! Toata vara nu ati vrut la mare, acu va arde de plecari, iar eu lucrez...damn! Sefa vara merge toata lumea la mare...iarna e mai cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 De-acord cu Ravenitza, am stat o gramada sa se incarce pozele alea, dar a meritat efortul pana la urma Sa va fie de bine riderilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Sefa vara merge toata lumea la mare...iarna e mai cool. De unde naiba ai scos smileul acela Mda...as fi venit si eu daca nu era criza de din'nainte de salariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Intotdeauna gasesc emoticoane d-alea. Mesaj completat @FilthyAnimal, am gasit o poza cu motorul tau, dar nu e chiar singurel...dar macar nu-l calareste nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Foarte tare !!!! Nu sunteti normali !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Unu` n-ar zice ca suntem normali sau sanatosi. Mesaj completat Pentru ca am primit multe felicitari pentru poze, trebuie sa redirectionez toate meritele catre don`shoara fotograf Alexandra. Ea a facut majoritatea pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Unu` n-ar zice ca suntem normali sau sanatosi. Mesaj completat Pentru ca am primit multe felicitari pentru poze, trebuie sa redirectionez toate meritele catre don`shoara fotograf Alexandra. Ea a facut majoritatea pozelor. da,dar important (cel putin pt mine ) e ,de obicei,cine e in poza, nu cum sunt facute deci dc nu erati voi nu avea ce sa pozeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaA Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Bravo! Super misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 Daca vremea tine cu noi, iar pe 1 nu sunt conditii meteo imposibile mai facem o tura pana la mare. Costurile sunt mici, cu 35 de lei poti servi 1metru de pizza impreuna cu cei mai buni 4-5 prieteni si culmea este ca la final veti fi cu totii satuli ...Nu mai spun de shaworma de 1 kg la 12 ron sau meniul 'all you can eat" de la "cantina' politiei Betivaneala si este asigurata de fetele de la Motozone Sigur nu te lasa inima sa pleci treaz de acolo. LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) daca e vremea buna , eu am casa in ct unde pot gazdui 2 cupluri. numa sa nu mergeti cu 200km/h ca sigur mi-s mahmur. gixxule: acu pe bune.. de ce as vrea sa mananc o shaorma de 1 kil pe 1 ianuarie indiferent cat costa faine pozele. edit.pot gazdui gratis evident. Editat Decembrie 4, 2009 de deadcow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Bah, 1 e vineri, avem si noi nevoie de o zi de relache, dezmahmureala.. daca mergeti pe 2 sau trei, i'm in!! A propos: Foarte tare!! Sunteti normali!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 daca e vremea buna , eu am casa in ct unde pot gazdui 2 cupluri. numa sa nu mergeti cu 200km/h ca sigur mi-s mahmur. gixxule: acu pe bune.. de ce as vrea sa mananc o shaorma de 1 kil pe 1 ianuarie indiferent cat costa faine pozele. edit.pot gazdui gratis evident. Daca mergem, mai mult ca sigur o sa mergem cum am mers si acum, la buget deci undeva intre 110-140 in afara localitatii si 80-100 in localitate. Pana una-alta trebuie sa-mi iau suprapantaloni,manusi winter si un mp3 ca nu mai tine... Mesaj completat Bah, 1 e vineri, avem si noi nevoie de o zi de relache, dezmahmureala.. daca mergeti pe 2 sau trei, i'm in!! A propos: Foarte tare!! Sunteti normali!! Gasim noi o bresa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Mersi pt. pozele cu jucaria, asa da! . Pe 2-3 ianuarie nu cred ca aveti vreo sansa sa faceti vreo plimbare la mare decat daca sunteti masochisti, nu prea se sare de 3-4 grade in perioada aia si mai bate si vantu. Oricum, va urez succes si mult noroc de vreme buna! Prin dobrogea sunt niste trasee pe care vreau sa le leg asa ca cine-i tentat la primavara poate da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 Poate prindem 2 zile cum am prins acum, oricum nu e graba pt ca eu am de gand sa dau jos carenele, sa curat bine tot si sa o bag la iernat. Inca e un gand si atat asa ca nu se stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Rippere, admirai peisajul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Nu pot sa ma abtin. Foarte tare Ducati-ul ala.... Bine ca macar tu mergi cu el, ca fostu' proprietar...vai de capu' lui. Sa va fie de bine! Editat Decembrie 5, 2009 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Nu pot sa ma abtin. Foarte tare Ducati-ul ala.... Bine ca macar tu mergi cu el, ca fostu' proprietar...vai de capu' lui. Sa va fie de bine! Multumim! Fostu proprietar are/avea multe mobre pe mana Da' tu deja stii asta... Editat Decembrie 5, 2009 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Rippere, admirai peisajul? Nope...ma pisham. Si la toaleta is o vedeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 A...i valoare ma Mesaj completat Valoare alcoolica ridicata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Nope...ma pisham. Si la toaleta is o vedeta. ca bine zici. Aproape uitasem ca te-am "posterificat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Autograf nu vezi. In ritmul asta ma vor lua astia in misa pe post de guru. Eu si cu bivolaru ce mai aveam poze cand urinam...bine ca el era inconjurat de proaste, eu de dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Facem si un calendar? Macar asa scoatem si noi un ban cinstit. Sesiunea de autografe fa fi bineinteles in Buda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate