MOTOBRAND Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Intrunire de exceptie. Felicitari Silver Pistons. Am studiat si eu pozele si din fericire nu ma regasesc in niciuna .... DEOCAMDATA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Felicitari organizatorilor, chiar s-a vazut ca au facut tot posibilul sa iasa cat mai bine. Bila neagra : retardatul care a forjat motorul vineri noaptea, incat n-am putut sa dorm si a trebuit sa ma tirez acasa de sambata, eram prea zombi sa mai risc inca o noapte fara somn. Ata ete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danieltase Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 niscaiva motorete.. Salut, Merci pt poza 5 ( cu Intruderul negru ) e motorul meu, din pacate mi-am uitat aparatul acasa, a fost beton, felicitari la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Silver Pistons a recidivat! Super party, super frati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Pun poze pe rand pentru ca se blocheaza des site-ul. Nu shtiu ce se intampla. PS: banderola avetzi? Sharja a 2-a de poze. Sarja a 3-a de poze. Sharja 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Foarte foarte tare! Salutam Ploiestiul si bineinteles Pitestiul Ne-am simtit extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Sarja 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) iaca si eu cu niscaiva poze Editat Mai 22, 2006 de djidji_duru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Poxe: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Sharja 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Si iar poxe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 FELICITARI SILVERPISTONS - CA DE FIECARE DATA V-ATI RIDICAT LA INALTIMEA ASTEPTARILOR! A fost super la MotorRock 3, sper ca la MR 4 sa ajung si la parada. Bere buna si rece, mititei numa buni atmosfera, prieteni si muzica de calitate. Sa fim sanatosi pan la anul si sa ne vedem cu bine! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Ivan Dnepr nu a participat la parada ..a fost linga mine cind imi reparam ambriajul de la vaca mea nebuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Sharja 7 PS: pentru Dan Chelsoi - Daca vrei pozele mari o sa-tzi fac un CD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Si nu in ultimul rand, heruvimii pazitori ai paradisului (unii dintre ei). Multumita lor, anul acesta nu s-a mai furat nimic si nu va mai fi nimeni spanzurat in 2007. Bratara! Unde e bratara!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Intrunire de exceptie. Felicitari Silver Pistons. Am studiat si eu pozele si din fericire nu ma regasesc in niciuna In the dark side Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 am citit ce s-a scris si cred ca nu s-a exagerat cu nimic.in general se spune ca intotdeauna e loc de mai bine,dar sincer ca fiu ...nu cred ca acum se putea mai bine.a fost perfect.am convins un prieten super fitos sa vina si pana si el s-a declarat multumit.sigur,daca ar fi sa cauti pete in soare ai putea gasi cateva:locatia de campare motociclistica prea mica;prea multi copii si alti neaveniti;lipsa unui regulament care sa-i mai descurajeze pe idioti sa tureze toata noaptea sau pe fel de fel de ciudati si complexati sa urle prosteste la luna...,dar toate astea te pot indispune pe moment,a doua zi le uiti,ramane impresia generala de lucru bine facut.bravo organizatorilor si primariei care s-a implicat plenar(echipe de salubrizare in trei schimburi,jandarmi,politie,ba chiar si politia calare) apropos de politia calare...sa vezi acei falnici armasari calariti de niste mandre amazoane trecand nonsalant pe langa monstri nostri metalici....ce mai...tema de eseu nu alta...ce mai daca ar fi sa votez ....number one de pe-acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 cateva foto... si inca cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Cateva dintre pozele de la parada. Multumesc pe aceasta cale clubului 'Silver Pistons' si autoritatilor orasului Ploiesti care au facut posibila aceasta manifestare...multa sanatate si speram ca anul viitor sa fie cel putin la fel de frumos ca anul acesta! cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 cine n-a fost nu stie ce a pierdut.Intrunirea din Ploiesti a fost extraordinar,cea mai buna dintre care am fost in viata mea(in Romania).va multumesc pentru citiva dintre organizatori care au ajutat (Dan Popescu,Vladvallah si prieteni lor).Vlade,ma bucur ca am reusit sa ne intilnim,a fost o surpriza placuta,sper ca ne mai vedem.pina atunci spor la treaba si asfalt uscat si Dumnezeu sa dea sanatate si....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (Escu @ May 22 2006, 10:33 AM) Intrunire de exceptie. Felicitari Silver Pistons. Am studiat si eu pozele si din fericire nu ma regasesc in niciuna ... In asta te regaseshti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 care e faza cu jucariile ca nu stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 poza asta trimit pentru domnu cu ochelari albastri din Silver Pistons Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 care e faza cu jucariile ca nu stiu? Sa intelegem ca n-ai fost??!! .....sau ai intrat pe blat??? Jucaria a fost biletul de intrare.... O jucarie pentru cei ce n-au.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate