hannspree Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 stie careva o reprezentanta yamaha in romania???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Dual Tours - Pipera,Bucuresti Yamaha Militari - Langa Carefour Motodinamics - Otopeni Acum depinde in ce zona a tarii vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Am sunat eu ieri la Motodynamics (service) si momentan este inchis ca se muta. M-au trimis in Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Si in Timisoara este reprezentanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Dual Tours www.motociclete.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Decembrie 12, 2009 Autor Share Postat Decembrie 12, 2009 Si in Timisoara este reprezentanta. fa-mi si mie rost de un nr de tel ,please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Uite asta cred ca este: Telefon: 0256/294006 dar spune-mi de curiozitate ce ai de gand cu ei..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Si in Timisoara este reprezentanta. Cumva magazinul de la giratoriul din Calea Sagului? Sunt ok respectivii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 da aia sunt. eu nu i-as recomanda. sa nu crezi ca daca e reprezentanta au mecanici buni! service-ul e o camera mica de fapt ca la mai toate reprezentantele din Ro. daca tot e sa vii pana aici mai bine mergi in szeged sau unde e cea mai apropiata reprezentanta in Ungaria daca ai probleme care chiar nu pot fi rezolvate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Uite asta cred ca este: Telefon: 0256/294006 dar spune-mi de curiozitate ce ai de gand cu ei..?! Vand si piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Reprezentanta din Brasov are un service foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Vand si piese? Da aduc. dar nu e rentabil deloc mai bine apelezi la dezmembrari sau alte site-uri pentru ca te omoara preturiile, plus ca vin foarte greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Ii bine de stiut. Unele piese nu prea se gasesc in stare buna la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Ii bine de stiut. Unele piese nu prea se gasesc in stare buna la dezmembrari. Ce piese iti trebuie? Ca sa stim ce sa iti raspundem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 (editat) Acum nu-mi trebuie decat un airbox care o sa-l caut second. Ma refeream la cate-un plastic care se sparge mai des, dampere... Eu de obicei imi caut intai la dezmembrari, apoi Louis/Kedo, si daca nu gasesc apelez la reprezentanta. Editat Decembrie 14, 2009 de x86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 http://automotosera.ro/echiparally ai putea intreba si la astia de la noi... sigur se vor uita crucis la batranica ta ... daca e vorba de 3YF cred(sunt convins) ca plasticele noi si air-boxul i-ar dubla valoarea Dampere mi-au adus la un magazin auto ... 44lei perechea ... sunt 4 perechi + ca euroiu' e mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 http://automotosera.ro/echiparallyai putea intreba si la astia de la noi... sigur se vor uita crucis la batranica ta ... daca e vorba de 3YF cred(sunt convins) ca plasticele noi si air-boxul i-ar dubla valoarea Dampere mi-au adus la un magazin auto ... 44lei perechea ... sunt 4 perechi + ca euroiu' e mai scump Air-box nu merita sa iau nou, dar la plastice m-as baga. Momentan am reusit sa le reconditionez pe ale mele cu fibra de sticla si rasina, dar a fost de munca 4 zile, 2 persoane... am refacut colturi, margini, chituit si slefuit. Mai trebuie doar vopsite. Daca pun timpul pierdut, plus banii dati pe rasini si fibra, chituri, plastfix, chedere, poxipol-uri, folie, etc., ies mai bine sa le cumpar noi si gata. Dampere am gasit si in Kedo dar costa 30 euro transportul, mai astept sa mai adun cateva chestii pe lista si dupa dau comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Din cate stiu eu, reprezentanta Yamaha nu exista in Romania ci doar importatori autorizati sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 Din cate stiu eu, reprezentanta Yamaha nu exista in Romania ci doar importatori autorizati sau nu... raspus corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Se mai stie ceva de vreo reprezentanta Yamaha in Timisoara sau in zona de Vest ? Vreau 2 chestii: sa-mi comand o carte de service si sa-mi dea o hartie pentru anvelopele care nu le am trecute in talon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_n111 Postat August 3, 2019 Share Postat August 3, 2019 Salut. Mi am pierdut cheia de la r6 :(( e din 2009. Ceva sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate