Balicu Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Bravo a iesit foarte tare!mie cel putin imi place tare mult.Ai grija de ea si mai hai cu poze cand e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Chiar daca ideea pentru mine cu mutatul carenelor de pe un model pe altul nu mi se pare frumos pot spune ca tie ti-a iesit chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 nu merea mai ok o coditza de 1000rr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 1, 2010 Autor Share Postat Aprilie 1, 2010 nu merea mai ok o coditza de 1000rr? Problema la 1000rr e cu toba sub sa, am vazut cum arata facuta cu codita de 600 si e ingrozitor din pct meu de vedere, plus ca nu e asa de lata, pe cand asta de suzuki e la fel de lata ca si cea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Frumoasa jucaria, s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Frumoasa jucaria, s-o stapanesti sanatos! Multumesc, momentan sunt la partea de vopsit, la naiba cu timpul si vremea Mesaj completat intr-un final am reusit sa o finalizez, mai trebuie polish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Multumesc, momentan sunt la partea de vopsit, la naiba cu timpul si vremea Mesaj completat intr-un final am reusit sa o finalizez, mai trebuie polish. foarte reusita lucrarea arata OEM spune-mi si mie te rog cat te-a costat discul de frana de pe spate si de unde l-ai luat.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Mie mi se pare superba mai baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 foarte reusita lucrarea arata OEM spune-mi si mie te rog cat te-a costat discul de frana de pe spate si de unde l-ai luat.mersi e-bay si l-am gasit la 60 euro Mesaj completat si inca cateva poze Mesaj completat Mie mi se pare superba mai baga poze! multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Felicitari! Nu sunt fan al vitezanelor, dar ce e frumos, si la Dumnezeu ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 E frumoaasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 foarte frunoasa, schimba semnalele pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Felicitari inca odata!...cred ca ma pun si eu pe treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 Felicitari inca odata!...cred ca ma pun si eu pe treaba Spor, si daca ai nedumeriri te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate