deleted Postat Decembrie 19, 2009 Autor Share Postat Decembrie 19, 2009 sper ca nu o faci aurie =))) pai spor la munca in nici un caz in teorie ar fi "hm plant" Mesaj completat dar mai iau in calcul unele variante .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 dar mai iau in calcul unele variante .... Repsol? Frumoasa motoreta. Mie-mi place cum dau accesorile pe ea. S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 in nici un caz in teorie ar fi "hm plant"Mesaj completat dar mai iau in calcul unele variante .... felicitari 1 chiar e cea mai curata si ingrijita mobra din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Decembrie 22, 2009 Autor Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Repsol? Frumoasa motoreta. Mie-mi place cum dau accesorile pe ea. S-o stapanesti sanatos! ar fi o varianta dar e prea comuna, ma gandeam mai de graba la pramac camel. poza de referinta felicitari 1chiar e cea mai curata si ingrijita mobra din cate stiu. thanks Editat Decembrie 22, 2009 de Ducati_RIder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ar fi o varianta dar e prea comuna, ma gandeam mai de graba la pramac camel. poza de referinta thanks va iesi o papusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ar fi o varianta dar e prea comuna, ma gandeam mai de graba la pramac camel. poza de referinta thanks Gogule, ești dement tată! Las-o așa că-i piesă, nu-i strica vopseaua aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 cam asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Poze de pe drumul catre vulcanii noroiosi: Accesoriile Rizoma se vad mai bine aici decat de pe telefon ,te invidiez ,vreau sa imi pun si eu rizoma pe mobra mea. Frumoasa mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 6, 2010 Autor Share Postat Martie 6, 2010 sunt in desfasurare cu un mic proiect la motor de cosmetizare ... schimbare de codita. Mesaj completat e vorba de codita de gsxr k4... Toate piesele de care am nevoie sunt pe drum. Mesaj completat asa ... si cum spuneam rezultatul aproape final (nevopsit) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Cred ca o sa iasa frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 asa ... si cum spuneam rezultatul aproape final (nevopsit) : Ce o imPOPOtzonasi asa dom'le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Codita de suzeta este mega-ciudata pe SC33. Mai bine mergea de 929/954 ca sa nu strice liniile motoretei. ApGreid destept de la M3 la BT016. Roata fata e schimbata? BT016 parca nu se fabrica pe 130. Etrierii de 954 sunt aceeasi ca cei de pe 919/929, de ce i-ai schimbat? Editat Martie 31, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Cred ca vrea sa scape de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Ups, si inca ceva - semnalele alea de fata sunt de masina, Chiar asa, ce masina? No offence, cred ca sunt oribile. Uite aici o varianta eleganta: http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle...t_prod/25/27240 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Ups, si inca ceva - semnalele alea de fata sunt de masina, Chiar asa, ce masina? No offence, cred ca sunt oribile. Uite aici o varianta eleganta: http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle...t_prod/25/27240 Poate omu vrea sa fie si vazut, nu numa sa aiba niste semnale acolo sa iasa la numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Semnalele din link sunt omologate. Se vad excelent ziua. (Daca vorbim despre vizibilitate, ma intreb daca semnalele de pe codita de suzeta sunt omologate daca se vad sau nu.... nu stiu sigur dar pozitia nu le avantajeaza) Si daca vrei sa scapi de imitatia aia de carbon de pe buson si jug, cauta-ma, poate rezolvam ceva cum am facut aici: Editat Martie 31, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 semnalele fata nu sunt de masina sunt de moto, aplicate. Carbon look e doar pe buson , ce am pe jug e carbon. Etrierii i-am schimbat doar pt culoare si varsta. Cam asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Abia astept sa vad rezultatul final! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 ah uitasem bt-urile se fabrica si pentru blade adica 130/70/16" Mesaj completat p.s. semnalele sunt cu leduri si se gasesc pe louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Interesanta faza cu gumele, acum cativa ani gaseam doar gume de rahat pe 130, in sfarsit... Ma bucur ca se gasestie si calitate acum. Daca ti-ai scos printesa la dat autografe o sa primesti si critici Ce-am zis de semnale, ca sunt de masina? Nu, sunt de camion Daca vrei sa schimbi siliconul ala care imita carbonul de pe buson cu CFRP veritabil cauta-ma, cred ca dupa atatea detalii merita sa-l schimbi si pe asta. Baba merge la fel de tare si siliconata dar parca e putin tiganie (subiectiv). Codita de suzeta mai are un dezavantaj, se vad si cabluri si alte accesorii care mai sunt sub sea si e cam urat totusi. Editat Martie 31, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 Interesanta faza cu gumele, acum cativa ani gaseam doar gume de rahat pe 130, in sfarsit... Ma bucur ca se gasestie si calitate acum.Daca ti-ai scos printesa la dat autografe o sa primesti si critici Ce-am zis de semnale, ca sunt de masina? Nu, sunt de camion Daca vrei sa schimbi siliconul ala care imita carbonul de pe buson cu CFRP veritabil cauta-ma, cred ca dupa atatea detalii merita sa-l schimbi si pe asta. Baba merge la fel de tare si siliconata dar parca e putin tiganie (subiectiv). Codita de suzeta mai are un dezavantaj, se vad si cabluri si alte accesorii care mai sunt sub sea si e cam urat totusi. Apropo de semnale credeam ca spui despre ele ca sunt de masina pt ca am vazut semnale de dacie puse... de aceea am mentionat sursa si ce sunt. Cat despre codita ai dreptate referitor la partea de sub sa, dar pot sa trec cu vederea la 2 relee cat se vad acolo, per total imi place cum a iesit pana la urma dupa tot efortul depus. Despre critici stiu ca vor fi, nu ma indoiesc de acest lucru, dar stii cum e parerile sunt impartite, si fiecare are dreptul de a si-o face cunoscuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Ridere, orice critica constructiva este binevenita Eu am avut semnale lenticulare pe 900RR si am crapat unul dintre ele. Am inlocuit geamurile la amandoua cu geamuri de la semnale de aripa de Solenza. Daca tot ii faci ApGreid, schimba-i furca si roata fata - desigur daca mai ai bani de bagat in ea. Editat Martie 31, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 Ridere, orice critica constructiva este binevenita Eu am avut semnale lenticulare pe 900RR si am crapat unul dintre ele. Am inlocuit geamurile la amandoua cu geamuri de la semnale de aripa de Solenza. Daca tot ii faci ApGreid, schimba-i furca si roata fata - desigur daca mai ai bani de bagat in ea. Momentan nu mai umblu la partea fata. Sunt multumit pe moment de cum e. Si sa stii ca tot timpul am tinut cont de criticile constructive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Esti un motorist istet, asta e motivul pentru care tii cont. Am avut "onoarea" si cu motoristi incordati si n-am reusit sa discut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 am urcat si seile pe motor ... urmeaza vopsitu coditei in culoarea motorului... timp sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate