Vlad S Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Aditivii din uleiul de masina nu fac bine motocicletelor, asta mi-a zis mecanicul meu. Deci bagati bine la cap si nu faceti prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ok, pt cine are xt si are cartea motocicletei se poate uita sa imi spuna ce recomanda cei de la yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 in carte scrie 10W 30 eu pun 10W-40 ca rezista la temperaturi mai mari 10W reprezinta vascozitatea iar indicele de dupa (30; 40;50, etc) e pus in jur de temperatura la care este folosit motorul. La alte motoare iti zice ce ulei sa bagi in fuctie de temperatura in care il folosesti (ex XT 660R) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 salutare eu folosesc putoline sau ceva de genu 10w40 schimbat la 2500-3000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosn69 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 esti posesoare? ahh...scuze am crezut ca ziceai de XV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 In carte mai scrie sa folosesti ulei Yamalube dar sa fim sinceri cinestie cine il produce si dupa aceea scriu ei Yamaha pe el si il dau la un pret urias.Eu bag numai Motul in al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 intrebare: rezervoru de ulei are 1L? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 din moment ce scrie pe marginea motorului 1000 cmc.... la ce te gandesti? crezi ca motoreta ta are capacitatea cilindrica de 1000?... nu 1000 cm3 = 1 dm3 = 1 litru ... deci da... intra 1 litru de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 cine a mai schimbat toba pe xt 125?! am aflat ca cei de la remus fac o toba special pe 125xt mai face careva toba pt yamaha xt 125?! Yamaha_XT_125_RMod.2005_02.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 din moment ce scrie pe marginea motorului 1000 cmc.... la ce te gandesti? crezi ca motoreta ta are capacitatea cilindrica de 1000?... nu Asta m-a intrebat pe mine un motociclist o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 imi puteti explica si mie cum pot strange lantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 din moment ce scrie pe marginea motorului 1000 cmc.... la ce te gandesti? crezi ca motoreta ta are capacitatea cilindrica de 1000?... nu 1000 cm3 = 1 dm3 = 1 litru ... deci da... intra 1 litru de ulei Din experienta stiu ca de cele mai multe ori desi pe motor scrie 1000cm3 intra ceva mai mult ulei cu 100-200 de ml,sunt curios daca si la xt la fel e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 imi puteti explica si mie cum pot strange lantul? am rezolvat:-J Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tankard Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 salutare care mai e cu un Xt 125 de vanzare? si care este pretzul am citit o parte din acest forum da dupa m-am pierdut in replici care avetzi va rog lasatzi un id de mess Eu la 125 r-ul meu am golit toba.Pot sa zic k in ture joase trage mai tare si mai hotarat,dar moare in ture mari ,viteza maxima (fara sa ma aplec) fiind de maxim 90km/h. App care e interesat de un xt 125 r? o vand! mai e de vanzare ? la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 xt 125 are rezervor din plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 xt 125 are rezervor din plastic? da, si modelele mai vechi de 2007 cred nici nu au busonu cu incuietoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 pe cat facem pariu ca iti rup incuietoarea aia mai repede decat imi desfaci tu mie busonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 apropo de rezervor... m-am chinuit o data 10 minute in benzinarie sa il desfac... era strans in draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pai faptul ca e de platic e de bine,nu? macar nu rugineste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pe cat facem pariu ca iti rup incuietoarea aia mai repede decat imi desfaci tu mie busonul nu da cu pietre si eu am tot fara cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Am o intrebare astazi mi sa aprins pe bord becul de benzina,ce inseamna ca nu mai am benzina de loc sau e pe rezerva? ps:cum pot sa o pun pe rezerva pe normal si off?unde e robinetu'? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 unde e robinetu'? multumesc anticipat la cismea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Am o intrebare astazi mi sa aprins pe bord becul de benzina,ce inseamna ca nu mai am benzina de loc sau e pe rezerva?ps:cum pot sa o pun pe rezerva pe normal si off?unde e robinetu'? multumesc anticipat Asa prost esti?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Am o intrebare astazi mi sa aprins pe bord becul de benzina,ce inseamna ca nu mai am benzina de loc sau e pe rezerva?ps:cum pot sa o pun pe rezerva pe normal si off?unde e robinetu'? multumesc anticipat sau de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 sau de timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate