raresdec Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 xt master ai avut probleme majore cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 salutare tuturor sunt proaspat posesor de xt 125 R (am B-ul de 2 ani...A de asta toamna...dar cu moto nu am mai mers decat la scoala...de aceea m-am decis s imi cumpar un xt dasta mic nou) cum se comporta aceasta motocicleta, ati facut drumuri infara orasului? (drumuri mai lungi) la ce viteza se simnte moto bine (viteza de croaziera) pt un drum mai lung care sunt plusurile sh minusurile la aceasta moto? ce se strica repede la ea? multumesc si numai bine ne vedem cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 crazy_mouse_87 sal ... tu cumva ti-ai luat motorul de la reprezentanta Yamaha de pe ghencea (dual motors)? astept raspuns: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) dap eu sunt ala numai ca moto sta acolo inca in showroom ...nu iau facut inca actele pentru RO sper ca saptamana asta sa pot sa-l calaresc si eu dar dc iintrebi? lucrezi pe acolo fac si eu vreo pila ceva?! Editat Aprilie 6, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) aaa nu frate doar ca am fost pe acolo... sa ma uit dupa cateva casti... si am vazut motorul.....:D care arata piesa.. si am uitat complet de casti si am inceput sa pun intrebari la greu despre motor... si pe la mijlocul discutie imi zice o doamna blonda ca acum e adus motorul si ca asteapta sa vina un baiat sa il ia.. si zic eu da bine ... :-J ! si acum am vazut ce ai scris tu si m-am gandit sa intreb! oricum misto jucarie sa o stapanesti sanatos ! imi iau si eu cam exact la fel ! ca mi s-a pus si mie pata pe el tare tare rau ) aaaa si inca o chestie... vreau sa te intreb se fac greu actele pentru el?? :-? Editat Aprilie 6, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 eu inca nu am ajuns sa-l vad pe viu:( cred k ma duc luni k intru la 12 la munca cu actele nu se fac greu dar e tipu' care se ocupa de asta in concediu si de aceea plus ca asta e model 2008 si ii treb omologare diferita de 2007 ..ca are injectie si nushu ce.. debea astept sa-l calaresc:) numai bine si astept sa 'ma mai vad in oglinda pe strada' s nu fiu singur cu xt-ul negru cu galben vb la un preten' mah tziai luat rotzi dalea din alama' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) eh lasa ca ti-am vazut eu motorul inaintea ta pe viu ! pot zice ca e piesa exact asa model vreau sa imi cumpar si eu din cauza ca am ramas cand l-am vazut ! din pacate am posibilitatea sa il cumpar in Iarna din pacate ! Daca e vreo data poate iesim la o tura mica ! astept un pm cu id-ul tau si sa fiu on toppic : mie imi pare ca e mai bun xt 125r decat xt15x probabil din cauza ca.... cu r poti merge si un pic enduro.. dar cu modelul x... te cam chinuii... acum fiecare cu parerile lui Editat Aprilie 6, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 si sa fiu on toppic : mie imi pare ca e mai bun xt 125r decat xt15x probabil din cauza ca.... cu r poti merge si un pic enduro.. dar cu modelul x... te cam chinuii... acum fiecare cu parerile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) dap intradevar bine graiti....modelu' supermoto e frumusel foc ...dar bucurestil nostru e plin de borduri gropi canale ba unu jos ba unu sus....pana ce si cand a fost cursa aia in bucuresti FIA GT nu au putut sa aranjeze calumea o sosea...asta e tara noastra minunata oricum eu unu am preferat enduro...traiesc in buc nici nu mai am nevoie de trasee enduro Editat Aprilie 6, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) prin bucuresti ar putea face un traseu de cross eneventual ! --- Mesaj completat în 07 Apr 2008 12:39 -------------gata ati murit ? Editat Aprilie 6, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 salutare 'zapacitule' azi am calarito umpic..in magazin... sper s am ocazia sa o scot pe strada anu asta numai bine si ne vedem in trafic poate la o s bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ai sa ai ocazia sa o scoti si pe strada (depinde in ce cantitati) ) (acum am apucat sa am si eu net azi.... din pacate ! de aceea am raspuns asa greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 mi-a venit mobra acasa am dat cateva ture pe aci pe strada pe naspa asa... sper sa-i rezolv repede cu actele si nr si ne vedem la arc cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) am si eu o intrebare : xt are 10 cp si se poate delimita pentru o putere mai mare? pt ca totusi 10 cp / 4 timpi mi se pare cam mult L.E. : si daca se poate lasa cu minim 4 cm mai jos , ca daca nu eu nu ating (1.64 aproape inaltime ) Editat Aprilie 11, 2008 de frN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 eu am 1.72 sh stau pe varfuri pe modelu enduro...pe supermoto u ai sanse s stai ok...dar pe enduro e km greu..dapz are regalj amortizor spate ...a mea este pe pozitia jos...sh tot stau pe varfuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 pana in iarna mai am ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 am si eu o intrebare : xt are 10 cp si se poate delimita pentru o putere mai mare? pt ca totusi 10 cp / 4 timpi mi se pare cam mult L.E. : si daca se poate lasa cu minim 4 cm mai jos , ca daca nu eu nu ating (1.64 aproape inaltime ) nu mai e nimeni care sa stie raspunsurile la intrebari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) vezi la suspensii... si cred ca o poti delimita usor dar nu stiu cum.. vezi si tu prin manual daca ai :angryfire: --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 14:46 -------------Salutare... crazy_mouse_87 pana la urma ai facut rost de manual ? Editat Aprilie 13, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 xt master ai avut probleme majore cu ea? Singura pb a fost mai de mult cand a trebuit sa schimb senzoru de la kilometraj dar era pe garantie si cred ca a fost vina mea ca am bagat jet de apa pe el --- Mesaj completat în 16 Apr 2008 19:15 -------------un supermoto e mai manevrabil prin oras. Nu are limitari cica dar iti ajunge puterea si cuplu.Pe mine nu m-a lasat motoru in nici o panta.Ii poti pune toba sport doar ca nu se merita banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 spune-mi si mie xt master 0-100 kmph in cat timp? :s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 XT-u de 125 este o motocicleta faina dar imaginativa ce faina era de puneau un motor de CR de 125 sau orice in 2T.altfel ai alerga. motocicleta este fantastica...un motor in 2 timpi si o furca upside-down ii lipsesc.dar daca avea toate astea nu mai avea un pret accesibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) cam asa arata si mobra mea...sunt super multumit de ea...si azi am botezat-o si pea ea si pe mine(ma plouat) si mare mare grija la cei din trafic...ma simnt putin cam 'transparent' uneori ....altfel nu inteleg de ce nu ma vad cei din conserve numai bine...si cat despre xt125r....este super motoreta...dar la drum lung treb s nu fii genu care se plictiseste repede Editat Aprilie 22, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 frumos frumos sa il stapanesti sanatos si fara accidente ! deabea astept sa imi iau si eu !! bafta pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shocker Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu trebuie sami schimb semeringurile si uleiul din telescoapele de pe fatza.Stie cineva cat ulei intra ca eu nam gasit niciunde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 spune-mi si mie xt master 0-100 kmph in cat timp? :s nu stiu da ai la bord in cat timp prinde 40 si e intre 3 si 4 sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate