knight Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Suna bine, mi-ati dat tema de gandire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampirehd Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Yes yes !Let the games begin anul acesta sper sa nu ratez intrunirile desigur la bike's on ice voi veni cu prietenii din HD :-? dar cred ca vom veni cu tititurile succes la drum la totii si cat mai putine alunecarii ) avand in vedere ca trebuie sa si urcatii la Dorulet.Drum bun all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the tiger Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Am fost anul trecu cu motorul si l-am scăpat pe jos de patru ori de la clopotiva ,am dormit doua nopți in cort la minus nustiu câte grade , dar a fost super. Băutura si distractia nu au lipsit asa cum nu voi lipsi nici eu anul asta. Sper sa fim cât mai mulți cu motoarele anul asta ca indiferent de vreme ajungem noi cumva. Apropo anu trecut dacă aveam putina răbdare au venit băieții cu remorca (sau cu un papuc parca) si nu mă chinuiam asa tare . Ne vedem la dorulet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Ahoi! Anul trecut am fost si eu pe acolo dar fara motor ,dar si asa a fost beton si tin sa multumesc organizatorilor care m-au primit asa pe neanuntata prezentare plecaciune in fata lor! Tare imi doresc sa ajung anul asta pe motor (dar permisul imi este retinut/motorul inca nu e gata/si sa nu mai zic de RCA ) dar in cel mai rau caz poate merg cu masina cu un prieten si astfel si Harghita va zice PREZENT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Ahoi! Anul trecut am fost si eu pe acolo dar fara motor ,dar si asa a fost beton si tin sa multumesc organizatorilor care m-au primit asa pe neanuntata prezentare plecaciune in fata lor! Tare imi doresc sa ajung anul asta pe motor (dar permisul imi este retinut/motorul inca nu e gata/si sa nu mai zic de RCA ) dar in cel mai rau caz poate merg cu masina cu un prieten si astfel si Harghita va zice PREZENT! Hai domnu Icelord,nu conteaza cu ce vi,toata treaba e sa strangem randurile acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 eh... in genral atunci cand esti pe cal nu prea te intreaba nimeni nimic... p.s. daca esti cuminte. pps totusi ar fii totusi dispusi niste cativa oameni sa plecam intr-un fel de grupulet din Bucuresti? mi-e cam aiurea sa vin singur pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Hai domnu Icelord,nu conteaza cu ce vi,toata treaba e sa strangem randurile acolo Ahoi! Sper sa-mi iasa calculele si sa fiu prezent ! Mesaj completat Principial doar motorul trebe sa fie gata. De permis ce nevoie mai ai? Ca de RCA la moto sunt exceptate in perioada iernii... Sau eu asa stiam... doar de aia nu-mi fac RCA numa in aprilie. Pe 6 luni. In rest nu ma intreaba nimeni... Esti funny , numai amenda e 1000 de ron daca nu ai RCA! Iar cu motorul nu ies ca am niste politai in oras care ma pandesc sa fac orice greseala, e mic orasul si din pacate ma stie lumea (imi sunt vecini cei de la circulatie) si deja mi-au facut promisiuni, numai ca inca nu au reusit sa imi gaseasca nod in papura ca sunt prea prostuti ! Editat Ianuarie 5, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Ahoi! Sper sa-mi iasa calculele si sa fiu prezent !Mesaj completat Esti funny , numai amenda e 1000 de ron daca nu ai RCA! Iar cu motorul nu ies ca am niste politai in oras care ma pandesc sa fac orice greseala, e mic orasul si din pacate ma stie lumea (imi sunt vecini cei de la circulatie) si deja mi-au facut promisiuni, numai ca inca nu au reusit sa imi gaseasca nod in papura ca sunt prea prostuti ! Dane, nu conteaza cu ce vii, cu mobra fara mobra, important e sa vii. Caci anul trecut, din cauza treburilor, de abia a-i ajuns. Anu' asta, vezi cum faci sa fi prezent. Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 eh... in genral atunci cand esti pe cal nu prea te intreaba nimeni nimic...p.s. daca esti cuminte. pps totusi ar fii totusi dispusi niste cativa oameni sa plecam intr-un fel de grupulet din Bucuresti? mi-e cam aiurea sa vin singur pe drum. salut, eu merg, sunt curios sa vad africana atashata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 salut, eu merg, sunt curios sa vad africana atashata pina la plecare cind ai s o vezi in realitate iata o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) pina la plecare cind ai s o vezi in realitate iata o poza Mesaj completat salut, eu merg, sunt curios sa vad africana atashata Olga, Dragos, ne vedem la Bike on Ice, sau mai precis in Sibiu si vom purcede impreuna spre locatie daca vreti si veti veni de vineri. Pana atunci numai bine ps: arata misto Africana Editat Ianuarie 5, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danatge Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 pps totusi ar fii totusi dispusi niste cativa oameni sa plecam intr-un fel de grupulet din Bucuresti? mi-e cam aiurea sa vin singur pe drum. Da da da! Nu e drum de facut singur Doamne'ajuta sa mearga waka mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 pina la plecare cind ai s o vezi in realitate iata o poza Mega tare utilajul,ne vedem la zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Anu' trecut am fost.. si a fost super!! Asa ca nici anul asta nu lipsesc... I'll be there, da' cu masina, ca si anu' trecut, ca mi-i cam groaza sa bag petrolieru' pe zapada, ca sigur nu-l pot tzine... Si ma doare inima cand il vad intins pe jos.... See ya all in Februarie! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Sa speram ca va fi zapada,cu vremea asta din Ro se pare ca trebuie sa ne punem flotoare pt a ajunge la Bikes On Ice. P.s Cu ocazia ploilor poate se va umple piscina ,facem un concurs de innot sincron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Anu' trecut am fost.. si a fost super!! Asa ca nici anul asta nu lipsesc... I'll be there, da' cu masina, ca si anu' trecut, ca mi-i cam groaza sa bag petrolieru' pe zapada, ca sigur nu-l pot tzine... Si ma doare inima cand il vad intins pe jos.... See ya all in Februarie! DDC Daca tu te plangi Cristi, eu ce sa mai zic?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Da da da!Nu e drum de facut singur Doamne'ajuta sa mearga waka mea. noi anul trecut am plecat singuri din bucuresti anul asta daca vreti si sint doritori organizam o plecare calumea ramine sa stabilim ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danatge Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Incepem prin a stabili "cine?" si ne organizam in privat ca sa nu aglomeram topicul? uuu.. mi-era dor de spreadsheeturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Daca tu te plangi Cristi, eu ce sa mai zic?!? Tu ai deja experienta cu golwingu' Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Eu cel putin mi-as dori sa mai merg cu cineva... mai ales ca nu prea stiu exact unde trebuie sa ajung, plus ca mai ai cu cine sa vorbesti cand opresti la o tigare sau la un shu-shu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Dane, nu conteaza cu ce vii, cu mobra fara mobra, important e sa vii. Caci anul trecut, din cauza treburilor, de abia a-i ajuns.Anu' asta, vezi cum faci sa fi prezent. Ne vedem acolo Nu fac promisiuni dar incerc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) 1 Editat Ianuarie 6, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 daca va rataciti : http://www.cabaneledorulet.ro/db/index.php?pagerun=6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 mai sunt locuri la cabana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 mai sunt locuri la cabana? Nu mai sunt de vre-o 3 zile,am tot anuntat si la voi pe subforum dar se pare ca degeaba. Numa la cort mai sunt locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate