shackalu Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 La papucul care cara motorete se fac inscrieri? Nu se fac inscrieri la papuc ) Papucul va aduna motoretistii pe care ii gaseste pe traseu care nu mai vor sau nu mai pot urca, incarca 2 motorete odata. Partea nasoala e ca proprietarii motoretelor trebuie sa stea calare pe ele in papuc, fiindca are doar 2 locuri...in rest nici un inconvenient. Ca si anul trecut, cu siguranta nu va fi lasat de izbeliste nici un motorist pe traseul de urcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Nu se fac inscrieri la papuc )Papucul va aduna motoretistii pe care ii gaseste pe traseu care nu mai vor sau nu mai pot urca, incarca 2 motorete odata. Partea nasoala e ca proprietarii motoretelor trebuie sa stea calare pe ele in papuc, fiindca are doar 2 locuri...in rest nici un inconvenient. Ca si anul trecut, cu siguranta nu va fi lasat de izbeliste nici un motorist pe traseul de urcare. Update, Intre timp am gasit si loc de dormit, si grup de mers. Multe multumiri antenutei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 Ca si anul trecut, cu siguranta nu va fi lasat de izbeliste nici un motorist pe traseul de urcare. Cate sute de metri are urcarea (aproximativ)? stiu doar ca pana aproape e asfalt, doar o portiune scurta e mai grea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Caut loc in camera cu caldura (caut persoana cu care sa impart o camera).Am un naked cu cauciucuri de strada, plec din Bucuresti, caut grup la care sa ma lipesc pentru mersul acolo, plecare vineri dimineata. La papucul care cara motorete se fac inscrieri? Si eu tot naked si cauciucuri street. Te caut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Si eu ma inscriu...Mai merge cineva din Timi???cu cortul for Fun?tinem legatura sa ne adunam la plecare. binenteles ca mai plecam din TM..., o sa postam ora si locul de adunare in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Cate sute de metri are urcarea (aproximativ)? stiu doar ca pana aproape e asfalt, doar o portiune scurta e mai grea daca imi aduc bine aminte, aproximativ 3-400 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Cate sute de metri are urcarea (aproximativ)? stiu doar ca pana aproape e asfalt, doar o portiune scurta e mai grea Partea cea mai abrupta de urcare( panta cu inclinatie mare) are vreo 700-900 m si este ultima portiune a traseului. Urcarea propriu-zisa incepe din satul Clopotiva si sunt vreo 7-8 km de traseu pe urcare, dar cu panta relativ mica...totusi urcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Pentru cei interesati sa vina la Bikes on Ice, din Timisoara... Vineri, in 19 feb., la ora 9:30 ne adunam la Baron Oil, pe Calea Lugoj-ului. La ora 10:00 fix se pleaca. Oricine este binevenit. Drumurile sunt curate, inclusiv urcarea catre cabana(900m), de la sosea. Doar daca ninge in dimineata de vineri, dar...asta om vedea acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazolo Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 ... si ce daca ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) Salutare Un tovaras din Reghin are rezervata si confirmata o camera unde au ramas 2 locuri neocupate. Ceielalti di Reghin-Mures venim gasca veche. plecam din Targu Mures vineri la 10.30. Sa ne revedem cu bine ! Editat Februarie 16, 2010 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) Putem pune aici o ora si un loc de plecare pt Bucuresti vineri dimineata sau facem topic separat ? ca nbanuiesc ca nu o sa fim multzi.. astept pareri ? sa ne auzim cu bine ! Editat Februarie 16, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 In teorie, plecarea din Bucuresti este vineri la 8 de la Petromul de la iesirea pe A1. In practica, trebuie sa confirme joi antenutza daca asa ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) Update, Intre timp am gasit si loc de dormit, si grup de mers. Multe multumiri antenutei! Putem pune aici o ora si un loc de plecare pt Bucuresti vineri dimineata sau facem topic separat ? ca nbanuiesc ca nu o sa fim multzi.. astept pareri ? sa ne auzim cu bine ! In teorie, plecarea din Bucuresti este vineri la 8 de la Petromul de la iesirea pe A1. In practica, trebuie sa confirme joi antenutza daca asa ramane. cu placere, oricand la drumetie yellow asa ramane, la 8 la primul petrom (petrom v daca nu ma insel) am preferat sa vorbim pe pm ca sa nu umplem topicul de posturi cu organizarea noastra se anunta asfalt negru asa ca e de bine, posibil ceva ploaie asa ca sa nu va uitati combinezoanele acasa. numai bine, Editat Februarie 16, 2010 de antenutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 SalutareUn tovaras din Reghin are rezervata si confirmata o camera unde au ramas 2 locuri neocupate. Ceielalti di Reghin-Mures venim gasca veche. plecam din Targu Mures vineri la 10.30. Sa ne revedem cu bine ! Baietii au renuntat la o camera, asa incat este una libera de 4 pers. Noi venim in efectiv complet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Daniela Tutunea, din Bucuresti nu a sunat pentru confirmare. Daca nu ma suna pana diseara la 8:30 se anuleaza si voi mai avea o camera libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 @antenutza azi e ultima zi, inteleg ca tu si cu sotul tau va ocupati de plecarea din bucuresti, puneti si voi un rezumat: cati, unde, cum PS. avem o vreme asa de schimbatoare... de la zi la zi se schimba prognoza ... ba soare, ba ploaie, ba ninsoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 @antenutza azi e ultima zi, inteleg ca tu si cu sotul tau va ocupati de plecarea din bucuresti, puneti si voi un rezumat: cati, unde, cum PS. avem o vreme asa de schimbatoare... de la zi la zi se schimba prognoza ... ba soare, ba ploaie, ba ninsoare pai datele sunt aceleasi de ieri..noi nu suntem schimbatori plecarea in gasca: pana acum avem cativa prieteni(ne forumisti), yellow, smoke3 si un prieten... in total 7 oameni, 6 motociclete..lista ramane deschisa doritorilor, cu conditia sa se inteleaga ca se merge cumpatat, fara teribilisme la sibiu ne unim fortele cu o gasca din bv si cu ceva prieteni din sibiu - daca totul merge conform planului, si iarasi daca totul merge dupa cum am stabilit la simeria ne gasim si cu baietii din mures - adi & co vis a vis de vreme - se anunta mai calduroasa ca anul trecut cand de la bucuresti in retezat am trecut prin ploaie- lapovita- ninsoare; asfalt negru, ud, alunecos, plin cu zapada, plin cu gheata si zapada o sa avem ceva ploaie pe traseu asa ca asa cum am zis si mai devreme cel mai bine ar fi sa nu uitati combinezoanele de ploaie acasa - vor fi de mare ajutor si la intoarcere daca e nevoie de mai multe detalii - pm sau mess sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Cam in doua ore ma voi indrepta catre locatia cu pricina. De aceea doresc drum bun si asfalt uscat tuturor celor care se indreapta catre noi, iar de povestit mai povestim duminica la intoarcere. Norock!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Hai sa ne vdm maine cu bine si sa prajim cv la atasu lu Mad Max Astfalt negru la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 pai datele sunt aceleasi de ieri..noi nu suntem schimbatori plecarea in gasca: pana acum avem cativa prieteni(ne forumisti), yellow, smoke3 si un prieten... in total 7 oameni, 6 motociclete..lista ramane deschisa doritorilor, cu conditia sa se inteleaga ca se merge cumpatat, fara teribilisme la sibiu ne unim fortele cu o gasca din bv si cu ceva prieteni din sibiu - daca totul merge conform planului, si iarasi daca totul merge dupa cum am stabilit la simeria ne gasim si cu baietii din mures - adi & co salut tinerilor parinti...eu am ajuns azi in brasov si maine plec spre sibiu...antenuta am o rugaminte..spune-mi te rog la ce ora aproximativa ajungeti in sibiu..poate reusesc sa ma intalnesc cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Si eu maine la PetromV militari la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 pai datele sunt aceleasi de ieri..noi nu suntem schimbatori plecarea in gasca: pana acum avem cativa prieteni(ne forumisti), yellow, smoke3 si un prieten... in total 7 oameni, 6 motociclete..lista ramane deschisa doritorilor, cu conditia sa se inteleaga ca se merge cumpatat, fara teribilisme la sibiu ne unim fortele cu o gasca din bv si cu ceva prieteni din sibiu - daca totul merge conform planului, si iarasi daca totul merge dupa cum am stabilit la simeria ne gasim si cu baietii din mures - adi & co vis a vis de vreme - se anunta mai calduroasa ca anul trecut cand de la bucuresti in retezat am trecut prin ploaie- lapovita- ninsoare; asfalt negru, ud, alunecos, plin cu zapada, plin cu gheata si zapada o sa avem ceva ploaie pe traseu asa ca asa cum am zis si mai devreme cel mai bine ar fi sa nu uitati combinezoanele de ploaie acasa - vor fi de mare ajutor si la intoarcere daca e nevoie de mai multe detalii - pm sau mess sa auzim de bine Antenutza, ne vedem in Sibiu la amiazi. Drum bun si mai vorbim, intre timp, la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 salut tinerilor parinti...eu am ajuns azi in brasov si maine plec spre sibiu...antenuta am o rugaminte..spune-mi te rog la ce ora aproximativa ajungeti in sibiu..poate reusesc sa ma intalnesc cu voi... u got pm Si eu maine la PetromV militari la 8 super Antenutza, ne vedem in Sibiu la amiazi. Drum bun si mai vorbim, intre timp, la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Pentru cei ce mai doresc cazare - mai sunt 3 camere rezervate de mine ( DORU ) la Pensiunea Retezat a d-nei Veta... la care din pacate voi renunta ..... doritorii trebuie sa spuna ca vin din partea mea (DORU ) .... ...... va doresc mare distractie !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 drum bun tuturor celor ce vor fi maine pe drum...sa ne vedem sanatosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate