ayevea Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 merci mult gabriel...o sa vad care este cea mai buna varianta; pana la urma cati si-au anuntat participarea? caci vad ca vorbrsc 2-3 persoane (nu ca ar fii o problema) dar nu cred ca suntem doar atatia.. ramane pe 19? caci eu lucrez si trebuie sa stiu daca fac un schimb sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Salut, Cum pot sa scot mansonul de acceleratie fara sa scot plasticul acela in rate? In cazul in care ai mansonul original este usor pentru ca este din cauciuc. I-ti trebuie o surubelnita (sau un dorn lung si subtire) si un sprei lubrifiant (WD 40 sau sprei de lant), care sa aiba furtunas lung. Operatiunile: Scoti capacelul din spatele mansonului de acceleratie. Bagi surubelnita intere manson si plastic si incepi sa invarti usor intre plastic si manson. Intre timp bagi furtunetele spraiului lubrifiant si lubrifiezi la greu. continui asa bagand surubelnita din ce in ce mai mult pana se dezlipesc de tot. In cazul in care spargi teava(se numeste throttle pipe) de acceleratie (asa cum am facut eu, dar asta dupa ce l-am scos cu succes l-am bagat in mansoanele custom si apoi m-a mancat undeva sa-l scot din nou) contacteaza pe @dealer deoarece cred ca are unul. Eu, pana mi-a gasit, deja i-mi luasem de pe ebay 2 mansoane ca sa am si de rezerva. --- Mesaj completat în 06 Apr 2008 15:43 ------------- O alta varianta ar fi sa-ti comanzi una de 150 mm de la Louis cod 10003907 la 4,95 eur Vezi ca gresisi codul. Codul corect este 10003912. Codul tau este tot de la cheie de bujii dar este mai mica si costa 3.95 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) In cazul in care ai mansonul original este usor pentru ca este din cauciuc. I-ti trebuie o surubelnita (sau un dorn lung si subtire) si un sprei lubrifiant (WD 40 sau sprei de lant), care sa aiba furtunas lung. Operatiunile: Scoti capacelul din spatele mansonului de acceleratie. Bagi surubelnita intere manson si plastic si incepi sa invarti usor intre plastic si manson. Intre timp bagi furtunetele spraiului lubrifiant si lubrifiezi la greu. continui asa bagand surubelnita din ce in ce mai mult pana se dezlipesc de tot. In cazul in care spargi teava(se numeste throttle pipe) de acceleratie (asa cum am facut eu, dar asta dupa ce l-am scos cu succes l-am bagat in mansoanele custom si apoi m-a mancat undeva sa-l scot din nou) contacteaza pe @dealer deoarece cred ca are unul. Eu, pana mi-a gasit, deja i-mi luasem de pe ebay 2 mansoane ca sa am si de rezerva. <small>--- Mesaj completat în 06 Apr 2008 15:43 -------------</small><br/> Vezi ca gresisi codul. Codul corect este 10003912. Codul tau este tot de la cheie de bujii dar este mai mica si costa 3.95 euro. Baiul e ca la mine mansoanele sunt deja custom, din aluminiu si nu reusesc sa-mi dau seama cum e prins Ai dreptate cu codul cheii, e tot de 18 dar e si mai scurta. Editat Aprilie 6, 2008 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) Baiul e ca la mine mansoanele sunt deja custom, din aluminiu si nu reusesc sa-mi dau seama cum e prins Ai dreptate cu codul cheii, e tot de 18 dar e si mai scurta. Este prins prin presare si daca incerci sa-l scoti risti sa stai un timp pe langa motor. Din experienta mea eu l-am batut cu ciocanul sa intre. Inteleg ca vrei sa-ti schimbi manerele. In acest caz ia legatura cu @dealer vezi daca mai are acel throttle pipe si pune manere cu totul. Nu te apuca sa-l scoti pe cel vechi. Eu am stat 2 saptamani pe bara si am dat o groaza de bani pe el (el a costat putin insa taxele postale din Australia m-au indoit). Atasez o poza cu obiectul in cauza ca sa va intelegeti mai usor si sa nu se confunde cu manerul de acceleratie (crede-ma ca multi au inteles gresit ceea ce vroiam.) Editat Aprilie 6, 2008 de pirvulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 19 APRILIE - PIATA VICTORIEI SAU PIATA REVOLUTIEI, ne hotaram noi... , evident ar fi de preferat sa facem si un traseu, dar cred ca il putem stabili la fata locului. @mavetz, stabilisem deja data. dar daca tot ne cumoastem pe 19 aprilie cred ca o sa ne mai vedem deci suna bine si ce ai zis tu 10-11 mai; te bagi la 19 aprilie? see u there, everyone! ride safe in principu e ok si 19 aprilie, ma bag. sunt de acord si cu traseul. o sa va anunt sigur in saptamana dinainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 hai ca ne strangem, se pare ca o sa avem parte si de alte chopere nu numai shadowuri , oricum va fi fun sa vad numai chopere pe Calea Victoriei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondar_ Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 (editat) Perfect! ramane aprcarea de la Cina, sambata 19 aprilie, ora 14.00 cu traseul stabilit de Lope. sper sa fim cat mai multi. sigur ca ar fi misto sa populam calea victoriei pe choppere. see u there! ayevea, ramanea pe 19. te asteptam Editat Aprilie 9, 2008 de hondar_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 O intrebare: in momentul in care cuplez viteza I se opreste motorul , ce o fi? (ambreiaj uzat , sau altceva?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 O intrebare: in momentul in care cuplez viteza I se opreste motorul , ce o fi? (ambreiaj uzat , sau altceva?) vezi sa nu fie pe cric in momentul in care bagi in viteza sau sa nu fie cricul lasat ca are un senzor care opreste automat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 vezi sa nu fie pe cric in momentul in care bagi in viteza sau sa nu fie cricul lasat ca are un senzor care opreste automat motorul. mai mult ca sigur asta e buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 da side standul facea de cap merci muuult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 da side standul facea de cap merci muuult! cand mai ai probleme din astea f grave cu motorul apeleaza cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Perfect! ramane aprcarea de la Cina, sambata 19 aprilie, ora 14.00 cu traseul stabilit de Lope. sper sa fim cat mai multi. sigur ca ar fi misto sa populam calea victoriei pe choppere. see u there! ayevea, ramanea pe 19. te asteptam ok, voi fii acolo...am reusit sa-mi aranjez lucrurile..... dar am o intrebare...nu este mai ok ca traseul sa nu se opreasca la bikers ci la prisma 2 unde este salonul moto si accesorii, caci eu oricum vreau sa ajung si pe acolo.. ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) Da mi-se pare ok si prisma 2 , mai lungim plimbarea Eu sunt pentru. Poate gasesc si eu niste faruri ceva, apropo cine aude de niste faruri mai micute ma abonez, ca mi-am comandat crashbar si bara pt. farurile adiacente, daca mai comandam si farurile saream rau bugetul asa ca dati un semn daca auziti ceva. PS: Se pare ca sambata este frumos si cald Editat Aprilie 14, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Si eu vreau sa merg la prisma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondar_ Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 sunt de acord cu prisma 2. ne vedem sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Eu am mai pus niste anunturi sper sa ne strangem mai multi, poate ne anturam pana la Snagov daca este frumos.....vorbim acolo la Cina toti. --- Mesaj completat în 16 Apr 2008 01:24 -------------Exista un topic despre plimbarea noastra. /index.php?...id=1139781& Se pare ca mai multi i-au dat curs si am mai vb. si cu niste prieteni cu chopere si vin si ei. Deci , rugaminte, haide-ti sa vorbim pe topicul asta de mai sus tot ce tine de plimbarea asta care pare sa se fi lungit mai mult decat ma asteptam si se pare ca o sa fim de toate rasele.....de choppere......poate mergem pana la Snagov. Pana la urma ora de intalnire o punem la 13 si plecarea la 13:45, este ok? Editat Aprilie 15, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 13 sa fie 13:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) ..... se pare ca o sa fim de toate rasele.....de choppere......poate mergem pana la Snagov. Pana la urma ora de intalnire o punem la 13 si plecarea la 13:45, este ok? e intalnirea honda shadow sau nu? nu e in regula daca vin si alte natii de choppere... daca vin nu ii mai putem spune intalnirea grupului shadow! Editat Aprilie 16, 2008 de mavetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 (editat) Da am fost de toate rasele si a fost foarte frumoasa plimbarea. Sorry dar nu cred ca a stricat sa fim de toate rasele. Editat Aprilie 20, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 A fost sooper sambata. Astept cu nerabdare urmatoarea iesire iar daca aveti ceva poze.....va rog sa le postati sa vada si ochii mei si ai altora. pun eu cateva poze (din pacate aceasi locatie, unghiuri diferite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 da chiar a fost frumos si sper sa mai facem din astea ca tare bine prinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 daaaa...a fost tare...sambata.... as pune poze dar sunt similare cu cele puse de goofy asa ca nu are rost nu mai stiu cum il cheama pe tipul cu vulcanul albastru...el a fost meseriasu' in poze .....poate pune el chiar daca este zona shadow nu a fost nici o problema sa fim de mai multe tipuri...oricum se merge pe aceeasi idee...ciar si cel cu xjr-ul ne vedem data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) vine baiatu` cu vulcanu`... sper sa ne strangem din nou, dar pt un drum mai lung. Eu propun sa facem un obicei din asta. sa stabilim o ora si o zi (probabil ca duminica la pranz e convenabil pt cei mai multi) si sa fie intalnirea chopperistilor. un fel de 'Arc' pt noi. vine cine poate de fiecare data. ce ziceti? trebuie sa ma mai imprietenesc cu forumul, vad ca am probleme cu pozele merge, merge atat Editat Aprilie 22, 2008 de Vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Da am fost de toate rasele si a fost foarte frumoasa plimbarea. Sorry dar nu cred ca a stricat sa fim de toate rasele. nu a stricat de loc, numai ca nu a mai fost shadow riders meeting. ar trebui sa facem si asa ceva, shadow only! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate