univet Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Ieri, sambata am plecat 4 centauri inimosi la un tur al Dobrogei. Planul era sa acoperim undeva pe la 600 km pe drumurile plasate la extremitatea regiunii.....Am plecat pe la 11 (asta e - cam puturosi) de la Petromidia pe traseul Corbu - Istria - Mihai Viteazu - Ceamurlia de Jos - Jurilovca - Enisala - Agigiol - Sarinasuf - Murighiol - unde am bagat un pranz. Drumul cam spart, dar gol si foarte placut. Hrana - scrumbie afumata - prapaditii nu aveau o ciorba sau un peste proaspat.....Am continuat pe ploaie - Mahmudia - Tulcea - Harsova - Topalu - Cernavoda. Aici am avut un segment de drum pe malul Dunarii. Se cam tot strica el, am gasit pe unii la iarba verde, care ne-au orientat pe un drum de carute - sa scurtcicuitam ruptura de drum (unde ne-a fost si frica sa oprim pentru poze - asa gaura se casca sub noi. Pe drumul de costisa, KTM-ul a fost scapat pe jos, in rest n-au fost probleme - chiar si pentru mine cu vaca - Africana. Am continuat spre Cernavoda si mai departe am luat malul Dunarii pe drumul de Baneasa prin Cochirleni si Rasova. Aici am gasit druml inundat si dupa Rsoova doar doi Km s-a mai putut merge....Si gata - apa de un metru pe drum. Ne-am intors la Rasova, am baut o bere si am continuat spre Constanta prin Cernavoda. I-am dat si 150 la ora ca ne urmareau niste nori negri din spate...Am ajuns la fix cu 10 min inaintea unei ploi diluviene....Am bagat in total 490 km de plimbare si am stat in sa cam 8 ore - deh ploaia si drumurile pe linga Dunare ne-au incetinit. Am avut si vreo doua ore de pauze (insumate) asa ca nu ne-am rupt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 ...las' ca vin io la mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Vb 'ceea "las' ca ma fac eu mare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Au mai fost si cateva mici probleme....KTM-ul a fost putin ghinionost, ba nu i se aprindeau becurile (deh, are o istorie foarte scuturata...) si a si fost usor scapata pe stanga (unde si-a depus jumatate din maneta de ambreiaj). Daca scapam eu Africana cred ca ramaneam acolo - ea nefiind facuta cu maneta subtiata la mijloc ca sa mai poti face ceva cu ea dupa ce o trantesti. Editat Mai 30, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 KTM-ul a fost putin ghinionost, ba nu i se aprindeau becurile (deh, are o istorie foarte scuturata...) Adica ce vrei sa spui? Tin minte ca si la raliu spunea ca are ceva probleme cu aprinderea farurilor. E un contact imperfect undeva. Asta i-o rezolva orice electrician auto/moto in 30 minute. Motorul ala mai are mult de mers pana o sa-l lase muschii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Iar la o alimentare partiala - la 190 km Cagiva, XT-ul si Africana au consumat 9 iar KTM -ul 11 litri. Deh, jiglere mari....Au consumat totusi putin fiindca din cauza ploii am mers cu 90 - 100. Da, KTM-ul are de facut ceva revizii pe la electrica, Plus ca si ambreiajul da ceva semne de oboseala..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Nu am stiu de "excursie" ca veneam si eu cu un prieten. Noi am venit din Cernavoda pana in Ovidiu si ne-am intors pe Harsova - Topalu. Poate pe viitor ne luati si pe noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 ...Ne-am intors la Rasova, am baut o bere si am continuat spre Constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Geza, nu se zice niciunde ca bere nu era verde, d'aia N.A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 frumoasa activitati acolo la voi, la saratura........ va vedem pe la satu-mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate