Silvestru Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salut. Am fost la mare ieri duminica 28 mai in toate statiunile.. suooper misto. am gasit ceva tare. la mamaia in camping holidays, 580.000 sa inkiriez o casuta cu 2 paturi. in casuta exista TV, frigider. conditii super tari pt ca este camping particular . eu zic ca ar fi tare sa ne strangem mai multi si sa mergem in weekendul asta care vine. ar fi 290.000/pers pe noapte. deci sa stam si noi de vineri pana duminica. adik 2 nopti. 600.000 numai cazarea de persoana . eu zic ca nu e mult deloc . ia ziceti , care se baga ? e super tare acolo. si...mergem si prin celelalte statiuni....ne distram, vedem noi astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 unde e campingul asta in mamaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Este exact la iesire din Mamaia, spre Navodari. Dar e in Mamaia, nu la vreo distanta d-aia de 1-2-3 km. este exact in mamaia. si am ramas uimit.super acolo. frumos , curat, ieftin ( mancare , cazare ) au grupuri sanitare noi, dusuri multe ! totul e nou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) E ceva mai mult de 580.000, si nu e in Mamaia ci in Navodari. Intamplarea face ca in weekend-ul ce-a trecut sa mergem acolo cu corturile pe motoare . Intr-adevar, campingul este foarte bine intretinut, toaletele curate, dusurile la fel ( cu apa calda ), curatenia domneste cam peste tot . La cort e mult mai ieftin , si deja se poate dormi lejereanu in sacii de dormit. La casute nu stiu , dar arata bine de afara. Uite aici si cateva din preturile si regulile lor: E super campingul , pe malul marii, il recomand din toata inima Editat Mai 29, 2006 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 In weekend am fost in Vama cu cortul. Nu m-a costat nimic cazarea si a fost supermarfa. Am dormit boiereste in cort in sacul de dormit, si nu m-au deranjat nici macar furtuna si ploaia strasnica de sambata seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 aia cu "nu intermediem conflicte" e bestiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Si...pana la urma merge cineva ?! bubucaty, nu e mai mult de 580.000 pe noapte. Am fost personal si am vb cu oamenii. Si nu este in Navodari, ci in Mamaia. Sau oricum mult mai apropiat de Mamaia fata de Navodari. Pana sa ajungi la Navodari tre` sa treci de Pescarus....mai e un restaurant...sunt mai multe pana la Navodari. Oricum hai sa ne stranngem sa mai dam o tura. Daca nu vreti la casute, hai la cort.... ! dar pt 300.000 de persoana / moapte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
runaway Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Din cate vad eu oferta aia e in extrasezon. Te-ai interesat de preturi incepand cu 31.05? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 In weekend am fost in Vama cu cortul. Nu m-a costat nimic cazarea si a fost supermarfa. Am dormit boiereste in cort in sacul de dormit, si nu m-au deranjat nici macar furtuna si ploaia strasnica de sambata seara. Corect ! Dar s'a cam stricat treba in Vama...poate 1Mai sau...cine shtie la bulgari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Daca e vorba despre Campingul GPM, preturile cred ca sunt scrise foarte clar. Pretul cuprinde si acea taxa hoteliera care e scrisa cu caractere gri, deci e ceva mai mult. Incepand cu luna iunie, preturile vor fi altele, la o casuta cu 2 locuri .......cam 770.000 cu tot cu acea taxa. Adresa este DN 68 Constanta - Navodari Uite si un link folositor pt cei interesati : http://www.gpm.ro/turism.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fba Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 are legatura vreunul dintre campingurile prezentate aici cu hanu' piratilor? ala mai exista? stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 nu am intrebat. tocmai d-asta ca vreau sa ma mai duc odata ca sa intreb ! . deci nu se ofera nimeni mane sa dam o fuga pana acolo ?! sa vdm noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 M-as fi bagat numai ca nu am... timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 fa-ti timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Mi-as face dar timpul vine doar de doua ori pe luna. Las ca o sa mai fie ocazii cacalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 C pacat ca-s mic Da poate vin q tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Mergem saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate