Zvastic Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Mesaj completat Engine trouble warning light This warning light comes on or flashes when an electrical circuit monitoring the engine is defective. When this occurs, have a Yamaha dealer check the selfdiagnosis system. The electrical circuit of the warning light can be checked by turning the key to ?ON?. If the warning light does not come on for a few seconds, then go off, have a Yamaha dealer check the electrical circuit. Editat Noiembrie 22, 2010 de Zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Sunt interesat in achizitionarea unui R125, dar am 2 intrebari si pentru asta va atasez si o poza. 1. Am incercuit acel led portocaliu, care vad ca e aprins in poza si nu stiu ce inseamna. Semnaleaza vreo problema? 2. Acolo la km, acestia sunt cumva km Trip? Multumesc anticipat. vezi ca ii lipseste o parte din carena frontala, in stanga. am vazut motocicleta pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 vezi ca ii lipseste o parte din carena frontala, in stanga. am vazut motocicleta pe bikeshop. Am vazut ca ii lipseste. Dar renunt a cumpara acest motor, ca ne-am inteles cumva la telefon si nu s-a tinut de cuvant si dupa avea telefonul inchis. Multumesc tuturor de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ce se mai invarte pe forumul asta, ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ce se mai invarte pe forumul asta, ma? Cica e unu Alin(gay edition) care are o Yamaha d-asta de 125 de litrii si se da cu 400 km/h pe la el prin sat. mu.IE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Luar-ai flames and fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 motul sau yamalube? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 motul sau yamalube? :> motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 ok ;] ty ygrek & zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Salut, A schimbat careva kitul de lant la r125? Daca da, cat a costat? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DxT Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Salut, A schimbat careva kitul de lant la r125? Daca da, cat a costat? ms Da,eu l-am schimbat iarna trecuta m-a costat 520 RON,comandat dupa louis.de (KETTENSATZ REGINA O-RING - 120 euro sau KETTENSATZ REGINA STAND. - 70 euro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro27 Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Salut. As fi interesat sa imi achizitionez un YZF-R125. Cam la ce bani ajunge una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Salut. As fi interesat sa imi achizitionez un YZF-R125. Cam la ce bani ajunge una noua? 400-4200 depinde de unde o iei..eu am dat 3800 dar e luata din afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Eu am dat 3700 pe ea, dar inainte de modificarea TVA-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Salut. As fi interesat sa imi achizitionez un YZF-R125. Cam la ce bani ajunge una noua? pt ce sa o iei noua cand la aprox 2000-2500 is o gramada ...unele chiar cu mai putin de 5000km.... si app:stai linistit nimeni nu si-a luat un R125 ca sa il strice si apoi sa ti-l vanda tie ca sa te tzapeasca...majoritatea le vand pt k schimba clasa.....bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 pt ce sa o iei noua cand la aprox 2000-2500 is o gramada ...unele chiar cu mai putin de 5000km.... si app:stai linistit nimeni nu si-a luat un R125 ca sa il strice si apoi sa ti-l vanda tie ca sa te tzapeasca...majoritatea le vand pt k schimba clasa.....bafta!!! pana la urma tot acolo ajungi ) decat sa iei iei una sh si cine stie ce a facut ala cu ea mai bine iti iei una noua si cand e sa o vinzi tot acolo ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 unde sunt pokemoniii bA! aveti masini acum nebunilor! nu mai intrati pe forum! !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Da maaaa ! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 cumpar lant ! mass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 cumpar lant ! mass am eu unul bvl daca te intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 numai obositu mai sta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Dezmembrez Yzf-R125, 2008, albastru 8000 km. (Jante, cadru, telescoape, jug inferior, semighidoane, etrieri, discuri, far stanga, stop, sea pasager, scarite pilot, scarite pasager, cadru cu acte, motor, cablu abreiaj, cablu acceleratie, maneta frana, maneta ambreiaj, rezervor interior, rezervor cu tank pad, carene codita, lant, pinion, foaie, instalatie electirca, oglinzi).Toata partea stanga este intacta, mai am majoritatea carenelor de pe stanga. etc... 0724301190 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 unde sunt pokemoniii bA! aveti masini acum nebunilor! nu mai intrati pe forum! !!!! Am lasat tanara generatie ma , dar aia noua nu prea exista . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Salut, sunt nou pe aici dar intentionez sa imi cumpar YAMAHA R 125 nou din magazin ! cand iau permisul A1.. eu zic ca ar fi o motocicleta destul de buna pentru 125 si pentru incepatori. il iau mai mult pentru bucuresti dar voi face si drumuri lungi. la inceput pana in 500 km la activ poti merge pe autostrada ? pentru ca as vrea sa ma duc cu motorul la cineva putin mai departe de slobozia (101 km pe A2 si dupa inca vreo 50 km pana la destinatie) ce ziceti as putea ? lasand la oparte ca o sa ma doara incheieturile si spatele ( te obisnuiesti ).. si dupa la sfarsitul lunii august ar mai fi un drum de facut pana la Vadu ( de la Constanta inca 20-30 km) . Cum iau motorul o sa merg de nebun prin Bucuresti si imprejurimi doar pt a prinde experienta fara un scop propriu-zis. Ce sfaturi imi dati in legatura cu motorul si cu drumurile care vreau sa le fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate