Chivu Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 ObiÂşnuiți-vă cu motoarele apoi o să schimbați Âşi o să scoateți pe liber foarte uÂşor. La yzf iese pe liber din mers Âşi fără ambreaj. Dacă la 4t iese greu din viteza, la 2t ce să mai zici, unde îți bați capul dacă ai oprit Âşi n-ai scos pe liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 E prima data cand aud asa ceva la R125 nici Rs nu iese asa greu . Chivu , vii la smaeb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 eu nu am nici o problema cu scosul pe liber si de la 100 la h scot foarte bine sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 E prima data cand aud asa ceva la R125 nici Rs nu iese asa greu . Chivu , vii la smaeb ? Părerea mea e că la Caviga se scoate cel mai greu din viteză. Odată oprit te chinui puțin cu ea. Da, vin la SMAEB. Vin de vineri Âşi stau tot weekendul. eu nu am nici o problema cu scosul pe liber si de la 100 la h scot foarte bine sanatate Nu ți-aÂş recomanda să scoți pe liber la 100 TrozneÂşte cutia într-o veselie. Oricum, cel mai greu de scos din viteză e pe loc. În mers toate ies uÂşor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Părerea mea e că la Caviga se scoate cel mai greu din viteză. Odată oprit te chinui puțin cu ea. Da, vin la SMAEB. Vin de vineri Âşi stau tot weekendul. Nu ți-aÂş recomanda să scoți pe liber la 100 TrozneÂşte cutia într-o veselie. Oricum, cel mai greu de scos din viteză e pe loc. În mers toate ies uÂşor. Bun ,sunt curios cum o arata acum ca nu se tine la romexpo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 (editat) Mă interesează mai mult expoziția de biciclete. Eu mă duc mai mult pentru plimbare, pe lângă expoziție. Editat Martie 26, 2011 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 si asta nu am zis-o numai eu si un baiat care are R125 si are 14 mii de km .. motocicleta are 1300 de km nu are probleme cu carenele , se vede ca nu a fost trantita niciodata dar intra foarte foarte greu pe N infine sper sa remediez problema vin si eu la Smaeb exista posibilitatea de a gasi o casca agv sau nolan pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 si asta nu am zis-o numai eu si un baiat care are R125 si are 14 mii de km .. motocicleta are 1300 de km nu are probleme cu carenele , se vede ca nu a fost trantita niciodata dar intra foarte foarte greu pe N infine sper sa remediez problema vin si eu la Smaeb exista posibilitatea de a gasi o casca agv sau nolan pe acolo ? Da, o să găseÂşti căstile alea la SMAEB. Verifică jocul manetei de ambreaj, trebuie să aibe un joc de 1cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 ne vedem la smaeb atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 are cineva idee cam ce bujii ar ajuta cel mai mult la marirea puterii la un yzf de asta? si daca aveti si un site de unde se pot lua (daca nu doar denumirea). multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 are cineva idee cam ce bujii ar ajuta cel mai mult la marirea puterii la un yzf de asta? si daca aveti si un site de unde se pot lua (daca nu doar denumirea). multumesc anticipat Bujiile maresc puterea ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 are cineva idee cam ce bujii ar ajuta cel mai mult la marirea puterii la un yzf de asta? si daca aveti si un site de unde se pot lua (daca nu doar denumirea). multumesc anticipat Nu cred să existe aÂşa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Am vazut in Corabia un yzf r125 rosu. Daca este al cuiva dintre voi? Sau cunoasteti al cui este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 am si eu o intrebare pentru cei care si-au dat jos coada cum s-a gaura in plasticu ala de 2 lei ? sau ati reusit si altfel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Bujiile maresc puterea ?? pai altfel de ce ar exista acele bujii sport :-?. sa zici ca e "tunarita" motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 pai altfel de ce ar exista acele bujii sport :-?. sa zici ca e "tunarita" motocicleta? Nu exista acele bujii sport . Asa te-au pacalit pe tine unii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Bujii sport Bună asta. Vând pâine sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Asa ii mint pe unii mecanicii de 2 bani din Romania ca sa le ia banii . Bujii sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 pai altfel de ce ar exista acele bujii sport :-?. sa zici ca e "tunarita" motocicleta? O tunaresti de o rupi cu bujiile sport... Poate zici de alea cu iridium , dar nu fac nimic special , doar ca au durata de viata mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 de unde pot lua si eu un filtru de ulei mai bunicel? :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 de unde pot lua si eu un filtru de ulei mai bunicel? :> hifiltro 141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 hifiltro 141 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Problema cu beculetul cand e pe N am avut-o si eu, dupa ce am plecat de la spalatorie mai exact. Sub carena neagra, deasupra cricului este o mufa care intra in motor. Aia a iesit datorita presiunii , probabil slabita si de la denivelari. Cei care mai aveti problema asta, verificati acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Problema cu beculetul cand e pe N am avut-o si eu, dupa ce am plecat de la spalatorie mai exact. Sub carena neagra, deasupra cricului este o mufa care intra in motor. Aia a iesit datorita presiunii , probabil slabita si de la denivelari. Cei care mai aveti problema asta, verificati acolo. Multumesc pentru sfat O sa verific sambata cand ma duc la tara(la bunici)..deocamdata o tin acolo din lipsa de spatiu Sper sa fie cum ai zis tu;) Mesaj completat Voi cum stati cu consumul? Cat va mancanca la 100 de km?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 a avut cineva probleme cu ea si a trebuit sa foloseasca garantia? nu am service autorizat yamaha in oras sau prin apropiere -.- si pierd garantia am nev de ea sau degeaba o am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate