sunwaves Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Ai dat-o pe jos ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Ai dat-o pe jos ) ? da,highside si sa rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Azi am luat si eu sala 20/20 deabi pe 31 dau poligonu :|, dupa aceea imi scot si eu frumusetea la plimbare :X. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Azi am luat si eu sala 20/20 deabi pe 31 dau poligonu :|, dupa aceea imi scot si eu frumusetea la plimbare :X. bravo poligonul e o nimica toata:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 (editat) bravo poligonul e o nimica toata:) E ca si luat:D. Editat August 22, 2011 de crazy_of_love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gtg Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut mai baieti ! Am si eu o nelamurire in legatura cu yzf-ul r125 si anume cat de stabila e in curbe adica "fuge de sub tine" sau e mai blanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut mai baieti ! Am si eu o nelamurire in legatura cu yzf-ul r125 si anume cat de stabila e in curbe adica "fuge de sub tine" sau e mai blanda? e stabila nu fuge..asta depinde de tine nu de motor..si de gume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salut mai baieti ! Am si eu o nelamurire in legatura cu yzf-ul r125 si anume cat de stabila e in curbe adica "fuge de sub tine" sau e mai blanda? Adica , fuge de sub tine ? Cand accelerezi sau cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gtg Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Adica , fuge de sub tine ? Cand accelerezi sau cum ? Adica , fuge de sub tine in curbe daca intri mai tare ... asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Adica , fuge de sub tine in curbe daca intri mai tare ... asa-i? te referi la asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Nu fuge ma de sub tine stai linistit, dar asa cum spunea Nate depinde in mare parte si de tine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gtg Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 te referi la asa ceva? da ....gumele prea inguste ar putea fi o problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) da ....gumele prea inguste ar putea fi o problema? pai fiecare motocicleta e facuta cu cap chiar daca are rotile inguste te poti lasa ok dar daca o fortezi prea tare atunci iti fugge, te lasi prea mult unde nu prea mai ai cauciuc ,eu am patit asa dar am fortato pe pista.. in oras nu o sa ti se intample asa ceva.. are si scaritele un rol cand te lasi prea tare le atingi si cam atunci cred ca ar trebui sa te ridici ,stai linistit poti face knee-down fara probleme pe orice motor si daca o iei usor si nu fortezi nu ti se intampla nimic Editat August 24, 2011 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) a incercat cineva sasi folieze motorul? Editat August 24, 2011 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Cred ca sunt multi factori are fac sa fuga de sub tine .... Depinde de viteza , de anvelope , de drum ...Nu am auzit pana acum sa fuga vveuna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Cred ca sunt multi factori are fac sa fuga de sub tine .... Depinde de viteza , de anvelope , de drum ...Nu am auzit pana acum sa fuga vveuna ... degeaba nu o sa fuga nici una ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Ba da nimeni numai vine la Arc ma , din 125-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 degeaba nu o sa fuga nici una ) Da... In principiu daca nu e nisip ceva nu pea are de ce sa fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Da... In principiu daca nu e nisip ceva nu pea are de ce sa fuga. asa e ^.^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 abea ce am venit de la mare cu r125 meu :X , a fost bestial @ costinesti , galati - costinesti , costinesti galati + plimbari [ am stat 3 zile ] 800 + de km , cu ulei schimbat , lant uns si curatat , filtru de aer suflat :X a fost smecherie daca stiam mai din timp de plecare , dadeam de veste pe aici poate ne vedeam pe acolo cativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Mdeah, deabi astept sa o scot si eu pe a mea la drumuri mai lungi, nu mai vine odata ziua de miercuri sa dau poligonu ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 a incercat cineva sasi folieze motorul? Am pus eu folie de carbon pe aripa spate si pe carenele mici de pe langa coarne. O sa pun cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Am pus eu folie de carbon pe aripa spate si pe carenele mici de pe langa coarne. O sa pun cateva poze ok, si eu ma gandeam sa o foliez chiar sunt curios cum a iesit la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Si la voi cand dati in trepte inferioare si in frana de motor se aude cum fluiera cutia de viteze? Banuiesc ca nu are motoru meu ceva:)?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 (editat) Si la voi cand dati in trepte inferioare si in frana de motor se aude cum fluiera cutia de viteze? Banuiesc ca nu are motoru meu ceva:)?. e de bine, oricine are aia, daca dai drumu la ambreaj dai in frana de motor cand fluiera asa, gen daca esti intra 2a,3,4,5 pe la turati mai mari si schimbi intra 1a inseamna ca ai viteza prea mare pentru treapta in care esti Editat August 28, 2011 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate