o_OwNz Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 (editat) daca e cazut ce? orice motocicleta e cazuta si daca nu, cad alti nu'i bai,in unele cazuri alea cazute sunt mai bune decat alea necazute,poate sa fie trantita si de 20 de ori atata timp cat motorul merge tipla, carenele se pot face foarte usor Editat August 31, 2011 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Da..nu asta ma deranjeaza oricum el a zis ca sunt cateva zgarieturi care se vad daca te uiti mai atent. Dar e bine ca am intrebat pentru ca acum ma voi uita mai atent la ea sa vad daca e in regula:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Da..nu asta ma deranjeaza oricum el a zis ca sunt cateva zgarieturi care se vad daca te uiti mai atent. Dar e bine ca am intrebat pentru ca acum ma voi uita mai atent la ea sa vad daca e in regula:D nu te gandi la zgarieturi ca alea se repara usor gandestete sa gasesti ceva bun care nu e "forjat" mai bine zgariat decat sa nu mearga sau sati faca probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Da..nu asta ma deranjeaza oricum el a zis ca sunt cateva zgarieturi care se vad daca te uiti mai atent. Dar e bine ca am intrebat pentru ca acum ma voi uita mai atent la ea sa vad daca e in regula:D Nu stiu cum merge motoru pe ea, o vedeam decat prin oras, nu l-am vazut sa o rupa, mergea lejer, se vede ca e cazut si nu e zgariat cu cheia:D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 eu am vorbit cu tine rur in legatura cu yzf-ul daca mai esti interesat astept un raspuns pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Mda tocmai ce am vazut un accident oribil, un camion a intors in fata unui motor, nu cred ca a scapat conducatoru motocicletei, azi cred ca nu o scot deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Ma gandesc ca daca mergea incet putea sa franeze... Sa ne ajute Dumnezeu si sa nu avem parte de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Tocmai aia e ca nu prea avea viteza..., acum am aflat ca era motorul unui prieten de al lui, poate nu avea nici permis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Tocmai aia e ca nu prea avea viteza..., acum am aflat ca era motorul unui prieten de al lui, poate nu avea nici permis.. cine stie poate sa panicat nu mai stia sa puna frana.. se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Stickere pentru yamaha yzf r125 ...cam la ce pret gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Te referi la cele originale? Atunci cred ca tre sa cumperi carena cu totu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Pot sa ii fac carena din fibra...ma intereseaza doar stickerele...ceva mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Salut, daca le gasesti pe net, ti le poti printa la Color Tuning in Bucuresti (vad ca esti din Buftea).. sau daca ai putina imaginatie si timp liber le poti face custom in intregime si apoi facute la Color Tuning si "montate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Pot sa ii fac carena din fibra...ma intereseaza doar stickerele...ceva mai ieftin sau le poti lua de la dual dar is cam scumpe 50 euro sau ceva de genu original dar mai bine le faci u eu am facut si ma ajuns cam 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Cateva poze de la plimbarea de azi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Cateva poze de la plimbarea de azi . arata bine:> cat ai dat pe crashuri?xD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Nu stiu exact, mi lea inclus in pret la reprezentanta, a mai "rotunjit" el, am impresia ca 50 de euro, nush exact sa iti zic.. LE: Uite crashuri exact ca ale mele, 73 de euro.. http://www.metropolismotorcycles.com/cgi-bin/mm_det.pl?id=5D7-W0741-00-00&cat=MCA&brand=YAMAHA&cat2=2010%20R125&sale= Editat Septembrie 13, 2011 de crazy_of_love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Nu stiu exact, mi lea inclus in pret la reprezentanta, a mai "rotunjit" el, am impresia ca 50 de euro, nush exact sa iti zic.. LE: Uite crashuri exact ca ale mele, 73 de euro.. http://www.metropolismotorcycles.com/cgi-bin/mm_det.pl?id=5D7-W0741-00-00&cat=MCA&brand=YAMAHA&cat2=2010%20R125&sale= da stiu am vazut si pe ebay la 75,69.. vroiam sa stiu cam cat e la reprezentanta ca daca o vopsesc ma gandesc sa ii pun si crashuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Eu iti zic, la mine a cam rotunjit pretu la toate, cam asa stiu de 50 de euro... daca vrei iti dau numaru si ii suni:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Eu iti zic, la mine a cam rotunjit pretu la toate, cam asa stiu de 50 de euro... daca vrei iti dau numaru si ii suni:). stiu numerele le gasesc imd pe google dar nu sun degeaba pana nu dau comanda:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Salut... Sunt noul posesor al lui yzf 125 negru... Voi pune maine poze...ca sunt obosit acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condimentat Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Bravo....asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salut... Sunt noul posesor al lui yzf 125 negru... Voi pune maine poze...ca sunt obosit acum Te-ai hotarat bine, de 10 ori mai bun ca cbr . Cat ai dat pe el:)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 (editat) 1500 euro Doar ca acum ma cam doare spatele .Ma duc duminica sa imi cumpar echipament . Credeam ca nu ma vor baga in seama cei mari...dar deja m-am salutat cu niste gsx....rr Editat Septembrie 15, 2011 de RuR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 1500 euro Doar ca acum ma cam doare spatele .Ma duc duminica sa imi cumpar echipament . Credeam ca nu ma vor baga in seama cei mari...dar deja m-am salutat cu niste gsx....rr da pozitia e nasoala pana te inveti cu ea, si normal ca te saluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate