fricz-ko Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Salut. Dupa 3 ani de calatorie cu motorul am reusit si io sa sarut asfaltul. Sapt trecuta cum ieseam din Tg Mures la o intersectie unu a vrut sa iasa, a miscat un pic, io am ocolit-o, ca daca iese sa intru in el. In aceeasi moment am observat dacia in oglinda, am facut un viraj inapoi. Partea carosabila a fost cam cu 10 cm mai inalt ca acostamentul (cred ca asa se zice). Am vrut sa revin dar imediat a venit prima intrare la o casa si m-a aruncat inapoi pe partea carosabila. =>> sarut mare. Am avut noroc cu echipamentul de protectie. Cam atat in scurt. Acum sunt in cautarea pieselor. Daca stiti cineva care vinde piese ETZ (noi si second) sau stiti o dezmembrare pe lanaga Cluj ar fi multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 bine ca nu ai patit nimic si esti ok !!! ca fieru se repara !succes in cautarea pieselor noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Salut. Dupa 3 ani de calatorie cu motorul am reusit si io sa sarut asfaltul. Sapt trecuta cum ieseam din Tg Mures la o intersectie unu a vrut sa iasa, a miscat un pic, io am ocolit-o, ca daca iese sa intru in el. In aceeasi moment am observat dacia in oglinda, am facut un viraj inapoi. Partea carosabila a fost cam cu 10 cm mai inalt ca acostamentul (cred ca asa se zice). Am vrut sa revin dar imediat a venit prima intrare la o casa si m-a aruncat inapoi pe partea carosabila. =>> sarut mare. Am avut noroc cu echipamentul de protectie. Cam atat in scurt. Acum sunt in cautarea pieselor. Daca stiti cineva care vinde piese ETZ (noi si second) sau stiti o dezmembrare pe lanaga Cluj ar fi multumit. S-a bulit rau moto? Ziceai ca nu ai avut viteza mare,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 cum au reactionat conservarii?... noroc ca nu ii grav! sa ai gija in continuare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Bine ca nu ai patit nimic si bafta cu reparatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Consevarii tipul de la cine am spriat s-a intors peste 2 minute cu un sandwish si a dat cu mana zambind, si a plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Eu zic sa te duci sa-l saluti daca stii ceva de el. In intrebi ce mai face, cum se simte. Gasesti tu ce sa vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Eu zic sa te duci sa-l saluti daca stii ceva de el. In intrebi ce mai face, cum se simte. Gasesti tu ce sa vb cu el sa iei si o galeata cu apa si un burete sa-i speli si masina in semn de multzumire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Salut. Dupa 3 ani de calatorie cu motorul am reusit si io sa sarut asfaltul. Sapt trecuta cum ieseam din Tg Mures la o intersectie unu a vrut sa iasa, a miscat un pic, io am ocolit-o, ca daca iese sa intru in el. In aceeasi moment am observat dacia in oglinda, am facut un viraj inapoi. Partea carosabila a fost cam cu 10 cm mai inalt ca acostamentul (cred ca asa se zice). Am vrut sa revin dar imediat a venit prima intrare la o casa si m-a aruncat inapoi pe partea carosabila. =>> sarut mare. Am avut noroc cu echipamentul de protectie. Cam atat in scurt. Acum sunt in cautarea pieselor. Daca stiti cineva care vinde piese ETZ (noi si second) sau stiti o dezmembrare pe lanaga Cluj ar fi multumit. bine ca ai scapat doar cu atat.Am patit-o si eu de curand.Si pot sa zic ca si eu am avut mare noroc. Bafta multa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iunie 18, 2006 Autor Share Postat Iunie 18, 2006 bine ca ai scapat doar cu atat.Am patit-o si eu de curand.Si pot sa zic ca si eu am avut mare noroc. Bafta multa!! Bafta si voua Sa aveti grija de voi ca altii nu prea au de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate