fricz-ko Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Stie cineva o dezmembrare moto din zona Clujului???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Stie cineva o dezmembrare moto din zona Clujului???? Da de altundeva,stii tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 m-as interesa si pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 m-as interesa si pt mine. atunci te intreb altfel in Romania ai auzit de vreo una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Da Pe langa Oradea si pe lanaga Deva m-au zis. Am auzit si aici pe langa Cluj dar n-am fost atent in ce sat. Si din motive ca motorul e in bucati din urma uni accident nici nu am sa ma duc pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Da Pe langa Oradea si pe lanaga Deva m-au zis. Am auzit si aici pe langa Cluj dar n-am fost atent in ce sat. Si din motive ca motorul e in bucati din urma uni accident nici nu am sa ma duc pana acolo. ORADEA!!!??? ceva mai exact nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 daca va uitati la vanzari> piese de schimb, veti gasti cateva topicuri cu dezmembrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 daca va uitati la vanzari> piese de schimb, veti gasti cateva topicuri cu dezmembrare. esti boier ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 este ceva centru de dezmembrari parca la iesirea din valcea (sau intrare, depinde), sub ceva pod, in cluj este ceva centru de dezmembrari masini, dar au si piese moto inspre apahida, pe partea stanga, nu stiu precis locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 (editat) ziceai de Oradea! unde anume in Oradea?, sau ma rog pe linga Oradea! Editat Iunie 2, 2006 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Stie cineva o dezmembrare moto din zona Clujului???? Ce piese te-ar interesa ? Stiu pe cineva care face drumuri de Nemtzuzia aproape saptamanal, si poate aduce piese de acolo de la dezmembrari. Si pentru noi tot el aduce. De aici ti le-as putea trimite la Pepsi (daca il sti) in Cluj, si de acolea va descurcati. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 Ce piese te-ar interesa ? Stiu pe cineva care face drumuri de Nemtzuzia aproape saptamanal, si poate aduce piese de acolo de la dezmembrari. Si pentru noi tot el aduce. De aici ti le-as putea trimite la Pepsi (daca il sti) in Cluj, si de acolea va descurcati. Asfalt uscat. Merci mult. Nu e cazul. M-am nervat si am dat o tura pana Budapesta. Am gasit piese noi in pret bun. Dar daca schimb motorul (sper ca dupa licenta o sa am bani ) si am nevoie de piese o sa va caut merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Ce piese te-ar interesa ? Stiu pe cineva care face drumuri de Nemtzuzia aproape saptamanal, si poate aduce piese de acolo de la dezmembrari. Si pentru noi tot el aduce. De aici ti le-as putea trimite la Pepsi (daca il sti) in Cluj, si de acolea va descurcati. Asfalt uscat. salut te rog ajuta-ma cu urmatoarea problema: am vazut ca sti pe cineva care aduce din GE piese SH. m-ar interesa o aprindere completa de Husqvarna 510TE din 89/90 (magnetou si CDI). ai putea sa vorbesti pt asta? mii de multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 Ce piese te-ar interesa ? Stiu pe cineva care face drumuri de Nemtzuzia aproape saptamanal, si poate aduce piese de acolo de la dezmembrari. Si pentru noi tot el aduce. De aici ti le-as putea trimite la Pepsi (daca il sti) in Cluj, si de acolea va descurcati. Asfalt uscat. Salut, niste axe cu came, patine, ghidaje si intinzatoare pentru Kawasaki VN 750 ar putea aduce? Cam la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate