aleck Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Hornet de vanzare!XR 250 de vanzare! relatii pe privat! Relatii... as in PCR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 VALABIL PANA LUNI......1500 de euro 0745782439 arthur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Fiat Seicento - 899cmc , an fab 2001 - prima inmatriculare 2004, 2 usi, consumabile noi, micuta ideala pt oras, inmatriculata RO. Pretz de criza 1800 euro neg -- SCHIMB CU MOTO (fara dif.) 0743300695 - bogdhanel@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Fiat Seicento - 899cmc , an fab 2001 - prima inmatriculare 2004, 2 usi, consumabile noi, micuta ideala pt oras, inmatriculata RO. Pretz de criza 1800 euro neg -- SCHIMB CU MOTO (fara dif.) 0743300695 - bogdhanel@yahoo.com vopseaua nu e originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaban Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 VAND CBR 919 an 1996 STREETFIGHTER si YAMAHA XJ 600N , 1600 si 1900e neg. /index.php?showtopic=439275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 VALABIL PANA LUNI......1500 de euro 0745782439 arthur UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 1300 cu banii jos il dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 1300 cu banii jos il dai? 1400 si l-ai dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 haide-ti mai ca omu vrea seicento ... pretul e chiar bun.. motorul e superb. recomand ps:sper ca ma lasi sa conduc seicento , da? Mesaj completat 1400 si l-ai dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 omu vrea ceva de 1300;) Mesaj completat mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 omu vrea ceva de 1300;)Mesaj completat mda Dacie sau Hayabusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Dacie sau Hayabusa? lada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) haide-ti mai ca omu vrea seicento ...pretul e chiar bun.. motorul e superb. recomand ps:sper ca ma lasi sa conduc seicento , da? Mesaj completat gixxer dau o bere daca faci reclama buna la masina Editat Octombrie 16, 2009 de Bogdanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 Imi vand r6-le destul de urgent. Imi trebuie bani pentru alta motocicleta.Merge perfect ,mici defecte optice(zgarieturi,crapaturi).Nu accept schimburi. Pret: 2200 euro. Tel: 0724 794 456 Poze si detalii in link:R6-2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) costum piele Spidi din 2 bucati.marimea 50 , stare foarte buna.purtat de cateva ori. pret 250 euro fix. Mesaj completat gixxer dau o bere daca faci reclama buna la masina :ok : ... dar deja mi-am luat masina ... Mesaj completat http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...ac&ID=73496 si http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=243217 NEGOCIABIL!!!! URGENT!!!! Editat Octombrie 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cbr-ul albastru e ala care a fost implicat intr-un accident langa magazinul Crisul, anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 de ce ii strici omului vanzarea? si daca ar fi CBR-ul acela stii ca nu a fost accident ca lumea, e ca si cum ar fi scapat-o de pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 ala e motoru arata bine crede-ma.mie imi place mai mult ca alte cbr-uri din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 de ce ii strici omului vanzarea? si daca ar fi CBR-ul acela stii ca nu a fost accident ca lumea, e ca si cum ar fi scapat-o de pe loc. Cum adica "ii strica vanzarea"... Eu credeam ca intre motociclistii adevarati asa ceva nu se face, adica daca motorul a avut un accident, daca esti fair-play ii spui cumparatorului, eu daca mi s-ar ascunde asa ceva de catre vanzator si as afla de la altcineva normal ca mi-as face o parere despre caracterul celui care o vinde Eu inca mai sper ca intre motociclisti exista o solidaritate, esprit de corp, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 post-ul meu era o gluma...iar in ceea ce priveste onestitatea vanzatorului....ramane la latitudinea lui (si a gradului lui de civilizatie) daca ascunde sau nu defectele sau accidentele motocicletei....si sunt putini ca nu le ascund....asta e....cumpararea unui SH e din pacate o loterie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Daca era bushit as fi specificat.pentru detalii mai multe sunati la proprietarul motocicletei va da el toate detalile care va intereseaza.motorul se poate vedea ca e din oradea asa ca puteti sa il luati la intrebari pe el. 4800 E motoru + cele 2 costume, casti, protectoare etc.ce se vede in poze. Editat Octombrie 19, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 am intrebat doar fiindca un motor identic a fost implicat intr-un accident langa magazinul Crisul. Era tot cu perbriz albastru, tot cbr rr din 2004 albastru. cred ca sunt si aici pe forum poze, la rubrica accidente. daca era motorul ala eram curios cat l-au costat reparatiile, adica cat a bagat in el dupa accident. dar cum nu e cazul, iti urez sa scapi de el cat mai repede, la pretul pe care-l doresti tu! Bafta! Mesaj completat /index.php?...177&st=1070 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) Cum adica "ii strica vanzarea"... Eu credeam ca intre motociclistii adevarati asa ceva nu se face, adica daca motorul a avut un accident, daca esti fair-play ii spui cumparatorului, eu daca mi s-ar ascunde asa ceva de catre vanzator si as afla de la altcineva normal ca mi-as face o parere despre caracterul celui care o vindeEu inca mai sper ca intre motociclisti exista o solidaritate, esprit de corp, etc Omul tot spera, ... pana cand nu moare ... P.S.: Realitatea e mereu altul decat ne inchipuim noi in zilele noastre cele bune. am intrebat doar fiindca un motor identic a fost implicat intr-un accident langa magazinul Crisul. Era tot cu perbriz albastru, tot cbr rr din 2004 albastru. cred ca sunt si aici pe forum poze, la rubrica accidente. daca era motorul ala eram curios cat l-au costat reparatiile, adica cat a bagat in el dupa accident. dar cum nu e cazul, iti urez sa scapi de el cat mai repede, la pretul pe care-l doresti tu! Bafta!Mesaj completat /index.php?...177&st=1070 Un singur link care descrie tot ... caracterul omului, stilul, adevarul, si nu numai astea. Acum am inteles de ce nu se pun poze despre toate accidentele din zona noastra, bihoreanul e mai presus de spiritul motociclismului, RESPECT pt. cei care nu se simt. Editat Octombrie 19, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) si casca care se vinde in acelasi post cu motorul (una din ele) cam "seamana" cu aia din poza cu accidentul. coincidenta cred. Editat Octombrie 19, 2009 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Eu nu mai zic nimic ca apoi zice omul ca am ceva cu el. Vede fiecare pozele si isi face fiecare o parere. Daca era bushit as fi specificat. Eu astept inca. Deci e acelasi motor sau e altul, ca tot n-am inteles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate