Sari la conținut

Poze Emblematice Pentru Hd


alex123
 Share

Postări Recomandate

In Paris cea mai scumpa geaca de motor (cred ca la dainese), cu protectii, tot tacamul, era in jur de 550 - 600. La Harley, tot in Paris, cea mai ieftina geaca decenta, adica nu din panza era 700 EUR. Spune-ti-mi voi die-hard fans, ce e asta decat ... branding.

 

Nu am nimic cu fierul in sine, e un fier la urma urmei. Dar toata aura asta in care este inconjurat Harley e doar branding. De ce, pe orice forum moto pe care intri e o discutie despre cine saluta mai mult sau mai putin. Stiti la ce ma refer. Daca ai Harley ai 3 oo si esti peste ceilalti bikeri, care fie n-au bani ori nu le place Harley. Tot respectul pentru riderii de harley care chiar fac mii de kilometri pe an, dar majoritatea pe care-i cunosc fac mai putini km decat o comunista. Probabil o sa-mi iau si eu mai incolo un "Harley", imi place motorul ca e foarte simplu, n-are tot felul de tricks-uri technologice, dar toate componentele o sa fie altceva decat harley, S&S, Revtech, si-o sa scrie pe rezervor "This is not a harley".

:rolleyes: Eventual cea mai veche, cea mai plina de istorie, cea mai ..., da cea mai buna :lol Din ce punct de vedere ?

 

 

Da cine te pune sa iei de la Paris? In general Europa e nejustificat de scumpa la toate. Daca vrei haine HD comanda la www.hmhd.com si trimit in Romania. Eu am luat multe de acolo. Si nu mai fi suparat de HD ci pe cei care vind la suprapret, adica pe kknarii de francezi sau englezi sau ... In tara lor sunt la jumate de pret fata de Europa...

Asa ca te sureri degeaba. Poate or fi alte motive....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 55
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

au mers chiar mult si bine, nu ca cele care se fabrica acum. da' asta nu vi se pare cunoscuta "umpic"? ma refer la cei care au avut comuniste :rolleyes:

 

 

seamana cu BMW si M72 pt ca este o "copie" a lor.....

este un HD-XA din 1942,45cui,23 hp,4600rpm....

1011 buc fabricate pt armata americana,dar niciodata folosite,.....

aveau compresie 5,7:1 pt a putea fi folosite in desert.....

 

 

B.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

seamana cu BMW si M72 pt ca este o "copie" a lor.....

este un HD-XA din 1942,45cui,23 hp,4600rpm....

1011 buc fabricate pt armata americana,dar niciodata folosite,.....

aveau compresie 5,7:1 pt a putea fi folosite in desert.....B.

corect. :rolleyes: :bounce:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Renegade,cum fac sa-mi comand de la www.hmhd.com?

ma refer la plata si expediere....

10x

B.

 

In primul rind trebuie sa ai bani. Ii pui pe un card de genul Taifun/Bancpost. Mergi pe site, cauti alegi, comanzi, platesti si astepti. Le dai un mesaj sa ti le trimita cu USPS, nu cu DHL sau UPS ca astia iti iau si haina de pe tine cu taxele vamale. Cu USPS iti vine coletul la mesagerie, mergi cu "ceva" faci frumos si nevinovat, platesti mai putin si...gata. Nu pot sa scriu tot...

 

 

La tzoale eu avind 190cm si 102kg, suplu, fara burta :rolleyes: , am comandat XXL.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rind trebuie sa ai bani. Ii pui pe un card de genul Taifun/Bancpost. Mergi pe site, cauti alegi, comanzi, platesti si astepti. Le dai un mesaj sa ti le trimita cu USPS, nu cu DHL sau UPS ca astia iti iau si haina de pe tine cu taxele vamale. Cu USPS iti vine coletul la mesagerie, mergi cu "ceva" faci frumos si nevinovat, platesti mai putin si...gata. Nu pot sa scriu tot...

La tzoale eu avind 190cm si 102kg, suplu, fara burta :rolleyes: , am comandat XXL.

 

 

man,merci,da-mi si tu pe PM ceea ce nu poti scrie aici...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

replica la topic; poza emblematica pt.catelul meu , Lec & DynaSuperGlide 1340 ,proprietarul ei se numeste Adrian,tel.0723264883 aduce si repara motociclete HD ...lasind gluma cu catelul meu la o parte,m-am gindit ca aceasta informatie poate sa intereseze,deci nu sint asa Off-topic...,sper

post-8289-1154177947_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, harley vinde mai multe cani, brelocuri si esarfe decat motoare :cheers:

 

"A Harley Davidson motorcycle sparks feelings, stirs up memories and points to the journey ahead. "

Editat de 13 Todesengel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Off Topic Povestire cu Harley

 

DON SIMON

RămăÂşițele verii

 

MOTO: "La marginea drumului - crucea Âşi pe cruce - el. Lumina se aÂşează pe umărul lui stâng, dezvăluind tatuajul: un porumbel, semnul Ghildei. Ghilda Păsărarilor a ajuns Âşi aici, iar crucificarea e pedeapsa celor îndrăzneți, a celor care nu."

 

MICHAEL HAULICĂ - "FULL CONTACT"

 

Ea respiră lângă tine. Somn Âşi uitare.

 

Tu fumezi, bagi în tine moarte încetul cu încetul. Alcoolul ți se plimbă prin mațe, prin sânge Âşi amintiri. AÂşa te minți.

 

Orele au trecut de-a valma, nici nu le-ai simțit. Timpul nu se dilată decât când aÂştepți. Când stai Âşi "ea respiră lângă tine", nici nu există. EÂşti doar tu Âşi "ea respiră lângă tine".

 

Noaptea rânjeÂşte sfâÂşiată de cuțitul aproape-dimineții. ÂŞi ea respiră lângă tine, lent, liniÂştit, cu aproape-fericirea pe față. Doarme liniÂştit Âşi îÂşi ține mâna pe pieptul tău.

 

Trec foetuÂşii prin burta aproape-dimineții. Workers, furnicile societății, dobitocii societății, cei-care-nu-Âştiu-de-ce.

 

Alcoolul abia se vede în sticla fumurie.

 

Bei, dar nu uiți că "ea respiră lângă tine". O mângâi. Surâde prin somn (cine Âştie ce visează) de parcă te-ar simți, te strânge Âşi nu Âştie că tu stai Âşi bei Âşi fumezi Âşi aÂştepți ca aproape-dimineața să explodeze în cameră Âşi deasupra fernicarului San'Pedro. Ea nu Âştie, pentru că respiră uitarea.

 

AÂştepți. Acestea sunt rămăÂşițele verii, ale vremii când erai tânăr Âşi nu te gândeai în urmă. RămăÂşițele verii.

 

Aproape-dimineața a prins o culoare vânătă. Ceața zboară deasupra oraÂşului, zboară cu amintirile tale, cu Âştiința de a fi vară, zboară cu tot cu Âşosele Âşi Harley-Davidson, cu sigurătatea ta, cu toate zboară. Dar ea respiră lângă tine.

 

RămăÂşițele verii, adică ale acelui timp când nu te gândeai la toate astea, când toate Âşoselele tremurau sub anvelopele Harley-ului Âşi umblau într-un costum de piele sfidând dogmele Svolsen. Adică regulile.

 

("Ce de tatuaje ai!")

 

Ea face parte din rămăÂşițele verii, însă fără să fie ceva din definiție. Ea este primăvară Âşi respiră lângă tine

 

("EÂşti worker?"

 

"Nu, sunt o rebelă.")

 

Harley, mâinile ei strânse în jurul trupului tău, viteză, bornele alergând ca niÂşte năluci, un pic de cocaină, beția antisocietății.

 

("EÂşti worker?"

 

"Nu, sunt o rebelă.")

 

Ea. Ea este o rebelă.

 

Aproape-dimineața linge pereții din San'Pedro, vânătă, inocentă, aÂşteptând clipa maturizării

 

Habar n-ai când au început rămăÂşițele verii. În orice caz, ea a venit o dată cu ele, cu Âşosele terne Âşi resemnate, ca tine de resemnate. ÂŞi la fel de bătrâne.

 

("Tu ce muzică asculți?"

 

"Punk. De Chris Rea ai auzit?"

 

"Nu."

 

"Se potriveÂşte bine cu Âşoselele, cu viteza Âşi cu resemnarea.")

 

Cu resemnarea? La ce s-o fi gândit Chris când a cântat întâia oară "the road to hell"?

 

Încă un pahar Âşi încă... Beția latentă a aproape-cunoaÂşterii Âşi a filosofiei searbede. LaÂşi alcoolul să se plimbe printre măsele, îți laÂşi limba să înoate în uitarea lui Âşi te pregăteÂşti să-l primeÂşti.

 

Camera valsează o dată cu "ea respiră lângă tine". ÂŞi este aproape dimineață.

 

* *

 

- Astăzi Christos va veni în oraÂş.

 

- ÂŞi ce dacă

 

Până Âşi acum este rebelă.

 

- Mă aÂştepți?

 

- Sigur. E Barbadosul nostru, ai uitat?

 

Se aude jetul apei explodând prin sita duÂşului, înlăturând miasmele nopții Âşi oboseala Âşi pe tine înlăturându-te.

 

Câțiva foetuÂşi se desprind de clădire. Îi vezi prin ferestrele fumurii dispărând undeva spre nord, spre locul unde cei-care-nu-Âştiu-de-ce muncesc cu neruÂşinare pentru alții. Zi Âşi noapte Âşi aproape-dimineți, multe, nu le țin ei socoteală, lor le plac aproape-nopțile, când se îmbată Âşi se droghează Âşi ascultă muzică din realitatea Kaos.

 

Motorul bubuie sub tine Âşi stradela îngustă simte agresivitatea eÂşapamentului.

 

- Merge?

 

Vruuummm!

 

Motorul îi taie gura schimonosită de rânjetul profesional "ce-mi dai că sunt discret?" Âşi îl lasă undeva în spate, în cei doi metri de pavaj dintre zgârie-nori cu tot cu plasturele alb din "Chinatown".

 

- Merge, Jack. Merge, cum să nu.

 

Dar el nu te mai aude. A rămas acolo, amestecat între umbrele dimineții, caraghios în costumul cu fireturi aurii, cu zâmbetul lui de paradă Âşi cu chelia strălucitoare.

 

("Astăzi Christosva venă în oraÂş".

 

ÂŞi ce dacă.")

 

Tot timpul este rebelă. Ea nu crede în nimic. Este ca tine. Primăvara Âşi vara, poate Âşi lăturile insinuante ale toamnei te-au învățat că nu este bine să crezi decât în tine. Nomazii, mai ales singuraticii, cei care ascultă muzica-de-dincolo-de-moarte nu pot fi uciÂşi decât în inimă. ÂŞi de aceea nu cred decât în ei. Ca să nu-Âşi lase inima descoperită.

 

Ea nu crede în nimic. Ca tine. ÂŞi totuÂşi cum a fost posibil ca vitalitatea voastră să fie penetrată? Cum?

 

Zboară Âşoseaua Âşi Chris Rea îți cântă în creier melodiile celor care iubesc drumurile Âşi singurătatea Âşi libertatea.

 

El stă undeva pe un deal Âşi un mănunchi de raze se plimbă peste tufiÂşuri, peste nisipurile de la marginea autostrăzii, peste obrazul Lui se plimbă, poposesc ca într-o joacă, pentru ca mai apoi să-Âşi reia goana nebună spre vest.

 

Până Âşi Chris amuțeÂşte, parcă i s-ar fi topit suturile care îi leagă vocea-nevoce de creierul tău. ÂŞi are dreptate să tacă. Are.

 

- Tu eÂşti?

 

- Eu.

 

Are o privire curată, lacuri limpezi de munte Âşi păduri Âşi flori, ochi plini de iertare, gata s-o împartă până vor seca.

 

- Urcă!

 

ÂŞi îl simți ezitând, nu este obiÂşnuit cu realitatea ta. El Âştie acolo, în Bethleem, în Nazaret, pe unde a călcat cu amintirile Âşi suferințele Âşi prigoana celor care nu au crezut.

 

- Ce unealtă e asta?

 

- Motocicletă, Doamne.

 

Ăi se pare stupid să zici "motocicletă" lângă "Doamne", însă aÂşa îți vine Âşi oricum nu Âştii să-i explici. Ăi-e temă că nu va înțelege. Amintirile Lui cele mai proaspete sunt mult prea îndepărtate de realitate.

 

- ÂŞi ce face ea?

 

- Merge pe Âşosea.

 

- Singură?

 

- Nu, cu noi în spinare.

 

E uluit , deÂşi admite că lumea s-a schimbat mult de când lipseÂşte. Chiar dacă ar fi fost singur pe marginea autostrăzii tot n-ar fi înțeles de ce există autostradă, panouri cu "Democrație-Svolsen", cutii de bere, ambalaje stridente Âşi câte Âşi mai câte lucruri, fără nume pentru El.

 

Ambalezi motorul, iar El tresare Âşi-L liniÂşteÂşti Âşi Îl înveți cum să se aÂşeze, apoi aerul împunge aerul Âşi mantia Mântuitorului se duce în siaj, pe deasupra Âşoselei, o umbră efemeră, mereu în goană.

 

* *

 

Dar după cât timp te-ai întâlnit cu rămăÂşițele verii? Câtă apă a curs pe râul prin care trec zvonurile despre viață când nu ai făcut nimic care să inspire amintirea? Cât timp a trecut?

 

("Astăzi vom trece printr-o realitate pe care o iubesc foarte mult."

 

"Cu Harley?"

 

"Nu, cu trenul.")

 

ÂŞi zgomote, lumini alergând bezmetice prin ferestre, gări Âşi oameni, figurație care să-ți inspire realitatea (nerealitatea) pe care ți-ai dorit-o.

 

ÂŞi tu, dar mai ales ea.

 

Trandafiri aproape ofiliți, peste ei trece timpul, indiferent de realitate (nerealitate). Ei sunt cei mințiți definitiv.

 

Stângăcia rămăÂşițelor verii, aÂşa ca primăvara uitată Âşi vagonul fantomă cu burta pe ecartametul realității (nerealității) atât de vii.

 

"Spune-i ceva!". Gândul

 

Nu fumezi, deÂşi n-ai uitat. Vrei s-o ții aproape. Vrei să.

 

- MiroÂşi a votcă.

 

ÂŞi ți-e ruÂşine, pentru că ai fi vrut să miroÂşi a trandafiri.

 

Până Âşi cesul macanic, aÂşa cum mecanic este Âşi acel drum-fantomă căruia i se va năzări să vă risipească. Nu-ți poți lua ochii de la el Âşi ea tace Âşi respiră lângă tine.

 

"Spune-i ceva!". Iar gândul.

 

- Îmi pare rău.

 

Se uită nedumerită la tine Âşi nu Âştii să-i explici de ce-i pare rău Âşi te dărâmă nehotărârea Âşi te face conÂştient că îți trăieÂşti rămăÂşițele verii Âşi n-o meriți.

 

Luminile aleargă înebunite prin cadrul ferestrelor Âşi nu le pasă. Poate ploua, dar ce importanță are dacă ea stă lângă tine?

 

("De unde faci rost de bani ca să-ți plăteÂşti fantasmele?"

 

"Fur"

 

Râs. Neîncrezător.

 

"Fur. Ăi-am spus. De unde vrei să am atâția bani ca să merg dintr-o realitate în alta?"

 

"Nu furi. MunceÂşti. EÂşti worker."

 

Alt râs. Al tău. Worker? Adică un fel de cel-care-nu-Âştie-de-ce?)

 

Holul este strâmt, însă nu atât de strâmt cât ai vrea.

 

Prima întâlnire cu rămăÂşițile vremii. Tu-un fum, ea-o nălucire.

 

Beți într-o realitate-nerealitate.

 

Au murit trandafirii, dar nu Âşi degetele care i-au ținut treji ca să-i primeÂşti. ele sunt vii Âşi te strâng Âşi pentru prima oară eÂşti conÂştient de rămăÂşițele verii Âşi ți-e dor de Âşosele Âşi de Harley-Davidson, de Chris Rea ți-e dor, dar ți-e dor Âşi de ea Âşi nu le poți avea pe toate deodată.

 

Se lipeÂşte Âşi mai tare de tine. Simte că vrei să ai amintirea asta Âşi pielea ei în palmele tale.

 

* *

 

Fuge printr-o pădure udă de apa nopții Âşi tună, iar cerul seamnă cu el însuÂşi cufundat în nori.

 

"Emma! Unde eÂşti, curva dracului? Unde?"

 

Tună Âşi apa sare până la picioarele tale Âşi ale celorlalți gură-cască.

 

De Niro îÂşi Âşterge fața plină de noroi, gâfâie, scormonea noaptea cu ochii plini de aproape-nebunie, apoi o ia la fugă, se împiedică de cioturi, de rădăcini, călcând muÂşchii nordului Âşi broaÂştele pline de râia fricii.

 

"Unde?"

 

Tu o vezi, aÂşa cum o văd Âşi ceilalați. Stă lângă un portal de piatră Âşi îÂşi muÂşcă buzele ca să urle, iar noaptea o pândeÂşte prin stroboscopul său, aÂşa cum îl pândeÂşte Âşi pe el, aÂşa cum Âşi voi îi pândiți, Âşi pe ei Âşi pe noapte, aÂşteptând deznodământul.

 

"Unde?"

 

Abia se aude întrebarea plină de ură, violentă, mai violent este tunetul Âşi mai violent decât toate fulgerul (stroboscopul nopții), scormonitorul beznei, trădătorul umbrelor.

 

Lama japoneză scânteiază Âşi țipă pe deasupra ta, pe deasupra celor care stau lângă tine, împrăÂştie apa ploii din ecranul organic, apoi o spintecă pe Emma, o retează de desupra Âşoldurilor, ea țipă, oricum nu mai putea să țină frica, țipă, mai are aer în plămâni să țipe, se rupe în două Âşi bustul cade la picioarele tale Âşi ale lor, dar, mai ales, la picioarele Lui.

 

Se retrage înfricoÂşat, uluit, îngrețoÂşat de vederea sângelui, de ochii ei morți de spaimă, de urmele țipătului pe care nu a mai putut să-l țină. Nu spune nimic, a amuțit în acea stare Âşi tu eÂşti un nemernic că ți-ai oprit Harley-ul lângă ecran.

 

- E doar un film, Doamne. Doar un film.

 

Dar El nu crede Âşi cum să creadă când jumătate din Emma zace la picioarele voastre?

 

- Vrei să mergem?

 

Tot nu Âştie să vorbească, a uitat, suferă de amnezia fricii, a uluirii, a.

 

Harley-ul toarce liniÂştit, vă aÂşteaptă, pe tine Âşi pe El, s-a învățat Âşi cu El. Tot tu va trebui să iei decizii, până acum numai decizii proaste de luat, mai ales în privința lui.

 

Îl iei după umeri Âşi atunci parcă se trezeÂşte din amorțire.

 

- Mergem? zice cu ochii rătăciți.

 

- Mergem.

 

ÂŞi Harley-ul aÂşteaptă să mergeți. El nu are răbdare, ca oamenii. Lui îi place viteza Âşi îi plac Âşi Âşoselele. ÂŞi bine că se grăbeÂşte.

 

Iar în urma voastră vin tehnicienii Âşi ambulanțele să culeagă cea mai rămas din infernul PSYCHO, femei Âşi bărbați mutilați în cele mai groteÂşti feluri. Ei vin Âşi adună atenți GROZĂVIA, ca s-o repare.

 

* *

 

- Ăie îți place prea mult libertatea.

 

- De ce-mi spui asta?

 

- Nu e aÂşa?

 

- Da, de ce mi-o spui?

 

- Pentru că-ntr-o zi va trebui să alegi.

 

AÂşteaptă încordată s-o lămureÂşti Âşi nu Âştii cum. E ca un arc.

 

Uite ce înseamnă vara aproape uitată. Uite cum îți aminteÂşte că "ea respiră lângă tine" se uită mai profund.

 

Ce rost are să-ți imaginezi cum va fi mâine? ÂŞi aÂşa timpul vostru este limitat Âşi mult prea scump, aproape o homeră. AÂşa că ce rost are? ÂŞi cum explici asta?

 

Aproape-dimineți, călare pe Harley, cu Âştiința ta despre venirea Mântuitorului, Âşisele Âşi Chris Rea în creier. Cum să n-o faci să te judece greÂşit? Cum?

 

- Indiferent cum aÂş alege, vom mai fi.

 

- Înseamnă că ai ales.

 

- Am ales. Mă voi duce să-l întâmpin.

 

- Tot crezi că va veni?

 

- Nu cred. ÂŞTIU.

 

Ninge cu fulgi mari Âşi lăptoÂşi, ninge din Dimnezeul tău, din Dumnezeul motociliÂştilor solitari Âşi liberi. E ca Âşi cum El ține a fi simțit starea Âşi ți-ar fi dat un semn de înțelegere, pentru că Âşi la tine în suflet ninge. Ninge în plină vară Âşi asta nu poate fi decât un semn divin. ÂŞi mai vrei să-l asculți pe Chris Âşi nu trece decât o zecime de secundă, o fărâmă brută de timp, nafinisabilă, până se trezeÂşte din amorțire Âşi-ți umple creierul cu melodiile punkiÂştilor.

 

("Ăie îți place prea mult libertatea")

 

Îți place. Dar Âşi dulcea sclavie "ea respiră lângă tine". ÂŞi de ce trebui să alergi dacă tu simți că nu trebuie să alergi? Ce vede ea mai mult ca tine? ÂŞi de ce a trebuit ca amândouă miracolele să vină deodată? Ăi se pare o cumplită încercare.

 

Îți alunecă ochii spre trandafiri. Sunt acolo, mereu alții.

 

Timpul îi ucide, generație după generație. Mor mult mai reprede decât oamenii, dar mult mai demn. Ei sunt adorați până mor.

 

Curg orele, n-au mai rămas multe. V-ați spus puține cuvinte. Ochii au vorbit pentru voi Âşi pielea Âşi aproape-dimineața Âşi trandafirii.

 

("Cum faci rost de bani ca să treci

 

dintr-o realitate în alta?"

 

"Fur".)

 

Umbli cu mâinile în safe-uri. Sunt mulți oameni care îÂşi țin valorile în safe-uri, de dragul trecutului, atât îi mai leagă de amintirea vremurilor când banii erau ascunÂşi în case. Safe-uri solide, dar nu îndeajuns Âşi destul de sărace în combinații numerice.

 

("Cum faci...?"

 

"Fur".)

 

Doar ei i-ai spus-o.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

:scratch: ..da...Harley este o legenda,dar cam atit.

 

Pt. hardcore biker-i: cea mai veche firma producatoare de motociclete, care inca mai exista, este TRIUMPH!!!!

Triumph-ul (motocicletele englezesti in general) sta la baza deciziei, celor de la Harley, de a produce Sportster-ul, da' tot degeaba. Limey bikes au fost, sint si vor fi superioare oricarui Harley!

 

Am fost fan Harley, de la virsta de 10 ani (traiasca televitiunea iugoslava, prinsa in Banat), chopperist convins...pina nu m-am urcat pe primul Harley. Efect erotic...zero! Manevrabilitate...zero! Erectie totala, pe Triumph Bonneville..asa ca Fuck Harley!

 

Harley-Davidson Motorcycle Co. a devenit o legenda, cochetind cu imaginea outlaw biker-ului, dar a ramas intotdeauna o Company "clean". Fara filmul "Easy rider", Company nu ar fi fost "legenda" de acum. A scos Company un motor "Captain America", asa ca multumire? NU. De ce? Pai filmul incepe cu un "deal" si cu trafic de droguri, ori Company e "clean". Asta-mi pare...you know...rahat american. La fel ca si "emblematicele" Official Licensed Products, nefiind nimic de capul lor...in afara de logo.

 

Nu contest unele calitati, dar Harley sint "more show, than go", dar, la urma, cui ii place...eu prefer sa "go".

 

 

In concluzie Bruzli il bate pe Vandam. Chestiile astea le stie toata lumea. Harley-urile sunt motociclete foarte sincere. Nu se acund dupa nimic. Le iubesti sau le urasti. Eu le iubesc. Gata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motociclete sincere? :) Dupa ce sa se ascunda,man?

 

Le iubesti, sau le urasti... :scratch: american shit? Si "gata" sa-i spui lu'...

Nu "urasc" Harley :) , sint doar realist.

 

Sa ramin on topic:

 

 

Gata cui sa-i spun ,lui mama...? Nu mai insulta lumea fara motiv. Eu nu ti-am spus tie gata pe un ton agresiv ci era doar o incheiere la ce am scris. Realitatea ta nu este lege pentru ceilalti. Poti sa fi fan Triumph si fara sa te caci in capul altora.

Apropo.Nu aveai cum sa ramai on topic pentru ca de la inceput ai fost total off topic. Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un om isi spune parerea si easybiker crede ca insulta pe careva!

Si zice"gata"!

Pai mai frate, acest forum are la baza o ideologie axata pe ceva conceptii intangibile legate de una sau de alta?

Nu are ca scop comunicarea in mod public a ideilor personale?

Daca nu sunt de acord cu tine inseamna ca te jignesc?

Si e voarba doar de niste motoare pana la urma.

Lasati arogantza asta stupida, lumea motociclismului nu a inceput si nu se termina cu o marca sau alta de motoare!

Orice nume ar avea ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Am fost fan Harley, de la virsta de 10 ani (traiasca televitiunea iugoslava, prinsa in Banat), chopperist convins...pina nu m-am urcat pe primul Harley. Efect erotic...zero! Manevrabilitate...zero! Erectie totala, pe Triumph Bonneville..asa ca Fuck Harley!"

 

Oare e frumos ceea ce spui Roadkill? Personal,consider ca nu.Exista destui posesori de Harley pe aici si nu cred ca sint prea politicoase vorbele tale.E un forum de motociclisti si cuvinde de genul"Fuck Harley..Yamaha,Ij,Ducati,Triumph,Augusta,MZ...etc...nu cred ca-si au locul intr-un forum de motociclisti.Daca am gresit in ceea ce spun,va rog sa-mi combate ti ideea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-1883-1181251785_thumb.jpgpost-1883-1181251905_thumb.jpgpost-1883-1181251923_thumb.jpgpost-1883-1181251942_thumb.jpgpost-1883-1181251993_thumb.jpgpost-1883-1181252012_thumb.jpgpost-1883-1181252024_thumb.jpg

 

 

In ordinea evolutiei:Flathead,Knucklehead,Panhead,Shovelhead,Evolution,Twin-cam,Revolution.

 

:scratch: ..da...Harley este o legenda,dar cam atit.

 

Pt. hardcore biker-i: cea mai veche firma producatoare de motociclete, care inca mai exista, este TRIUMPH!!!!

Triumph-ul (motocicletele englezesti in general) sta la baza deciziei, celor de la Harley, de a produce Sportster-ul, da' tot degeaba. Limey bikes au fost, sint si vor fi superioare oricarui Harley!

 

Am fost fan Harley, de la virsta de 10 ani (traiasca televitiunea iugoslava, prinsa in Banat), chopperist convins...pina nu m-am urcat pe primul Harley. Efect erotic...zero! Manevrabilitate...zero! Erectie totala, pe Triumph Bonneville..asa ca Fuck Harley!

 

Harley-Davidson Motorcycle Co. a devenit o legenda, cochetind cu imaginea outlaw biker-ului, dar a ramas intotdeauna o Company "clean". Fara filmul "Easy rider", Company nu ar fi fost "legenda" de acum. A scos Company un motor "Captain America", asa ca multumire? NU. De ce? Pai filmul incepe cu un "deal" si cu trafic de droguri, ori Company e "clean". Asta-mi pare...you know...rahat american. La fel ca si "emblematicele" Official Licensed Products, nefiind nimic de capul lor...in afara de logo.

 

Nu contest unele calitati, dar Harley sint "more show, than go", dar, la urma, cui ii place...eu prefer sa "go".

 

De aia exista atatea topicuri ,ca fiecare sa intre unde ii place si unde ii este locul.Asta este un topic pentru fanii HARLEY.Ma bucur ca ai o parere personala ,dar sincer nu ne intereseaza,si nu de asta a fost facut topicul.Deci daca ai ceva constructiv de pus aici ,te rog sa postezi ,daca nu ,atunci uitate numa la poze si atat.

Editat de badimiki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...