demostene Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Exista niste spray-uri speciale care opresc apa, de genul celor care se dau pe pantofii de piele. Merg si alea daca nu gasesti pt imbracaminte la Louis! Da si pe mine ma bate gandul sa-mi iau una cu atas for old times sake Ceva pt endureala extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Ma gandeam daca o fi ceva crema sau asa ca s-au facut hainele ca scoartza de copac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Strange din dinti ,poarta-le nitel si au sa se inmoaie la loc. Tratamentul asta insa , repetandu-l ,va duce la distrugerea lor definitiva . La un moment dat pielea se va rupe precum hartia igienica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 (editat) Strange din dinti ,poarta-le nitel si au sa se inmoaie la loc. Tratamentul asta insa , repetandu-l ,va duce la distrugerea lor definitiva . La un moment dat pielea se va rupe precum hartia igienica . Mda... I Know. Nu m-am asteptat sa ma ploua 700 km continuu. Editat Iunie 6, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Demo, felicitari, frumoasa expeditie, iar echipamentul scochuit e f interesant. Te-ai gandit sa il brevetezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Super "drumetie" ..pe cuvant de nu ma bate gandul la o nepra cu atash. ... ca de o ednurica japo..nu cred ca exista finante.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madViktor Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) Lacul Vidra ...dar aista-i bradisor-ul, mey oricum, superb traseu! l-am facut acum un an sau doi dar.. nemotorizat :| (da, bicicleta.. inca nu sunt motorizat din pacate, inca visez..) Editat Iunie 7, 2006 de madViktor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 ...dar aista-i bradisor-ul, mey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madViktor Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ma refeream la prima poza pusa, si descrierea de "lacul Vidra", care nu-i Vidra, mai.. ala e Bradisor 100% ps: ce-i cu harta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate