Duz Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 (editat) Salve, Din pacate nu am acum rabdare sa uploadez toate pozele acu... Asa ca am sa pun un link: CubikTrips Sper sa aveti voi rabdarea de a arunca un ochi pe acolo... Sper din toata inima sa va placa!!! Editat Februarie 5, 2010 de Duz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
u22 Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Hei...superbe imaginile, imi plac mult luminile si culorile. Candva desenam si eu cu lumina...; acum, continui sa o fac, doar ca am adaugat sunet si miscare si un 7. Drumuri bune sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 Hei...superbe imaginile, imi plac mult luminile si culorile. Candva desenam si eu cu lumina...; acum, continui sa o fac, doar ca am adaugat sunet si miscare si un 7. Drumuri bune sa ai! Multumesc! Credeam ca nu o sa se uite nimeni... )) Da! Cred ca pasul cu filmatul e urmatorul... Ce e 7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Destul de reusite imaginile, parca un pic prea multa saturatie in unele, dar per ansamblu destul de bine si unele incadrari chiar reusite. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 Hai cu primavara ca nu mai suport. Mor de plictiseala. Ma tot uit la pozele de pana acu si m-am gandit sa fac un fel de Top Ten. Aruncati un ochi si voi si spuneti daca va plac... http://cubiktrips.blogspot.com Multaaaaam!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 Hai cu primavara ca nu mai suport. Mor de plictiseala. Ma tot uit la pozele de pana acu si m-am gandit sa fac un fel de Top Ten. Aruncati un ochi si voi si spuneti daca va plac... http://cubiktrips.blogspot.com Multaaaaam!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Sunt frumoase ! Intensitatea culorilor e specifica Austriei . Editat Februarie 8, 2010 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 Multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Frumoase instantanee. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 Din nou multumesc! De abia astept sa se topeasca odata zapada asta... Deja ma urc pe pereti... Aproape la propiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Felicitari superbe imagini ! As face rocada in topul tau intre imaginea de pe locul 10 cu cea de pe locul 2 superba banda aia de asfalt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duz Postat Februarie 25, 2010 Autor Share Postat Februarie 25, 2010 Felicitari superbe imagini ! As face rocada in topul tau intre imaginea de pe locul 10 cu cea de pe locul 2 superba banda aia de asfalt . Daaaaa!!! E superb pe acolo!!! Un loc care este frumos indiferent de anotimp. E pe drumul spre Tulcea. Ma gandesc sa fac drumul asta in weekend. Sper sa nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate