bikeru25 Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 a fost cel mai lung drum facut de mine in 2 zile de acolo am cumparat motoru' la inceput nici nu ma gandeam ca o sa mearga fara problemechiar ma asteptam din mom in altu sa crape ceva cand a inceput ploaia pe la Regensburg deja nu ma mai interesa daca se strica in fine dupa ce s-a oprit ploaia la unguri am simtit caldura si tot atunci mi-am data seama ca motoru meu chiar e bun acum dupa o luna si 5 zilede cand am luat-o din germanica am parcurs in total aprox. 5000 km oricum a fost o experientza tare as mai face asta oricand ,dar poate totusi fara asa multa ploaie cam putine poze din pacate dar .........asta e am fost singur drum uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 misto, good shit man! :beer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Mai baga detalii....cat ai dat pe ea, din ce an, ce gagici ai agatat pe acolo. Sa o stapanesti sanatos Poate vii cu ea la motoristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Mai baga detalii....cat ai dat pe ea, din ce an, ce gagici ai agatat pe acolo. Sa o stapanesti sanatos Poate vii cu ea la motoristi. mai bine agati gagici pe aici, ca acolo.... Noroc ca au bere buna nemtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Frumoasa motoreta! Sa aveti grija unul de altul! a fost cel mai lung drum facut de mine in 2 zile Cati km ai facut in 2 zile? Eu am facut sambata asta (prima iesire in afara orasului) 80 km (cam 2 ore de mers continuu, deci aprox 40 km/h) pe drumurile din Romania si eram varza. Probabil as fi rezistat sa fac vreo 300 km intr-o zi, asta daca mergeam de dimineata pana seara, dar cu foarte multe opriri Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 si eu am avut bafta de un drum asemanator, am venit din milano pe motor, iar din venetia pana in szeget ploaie si prin alpi un pic de zapada dar a trecut. faine strazile de dincolosi soferii ... parca sunt mai civilizati!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Buna si eu sunt din Bacau mai precis din Ardeoani (care este foarte aproape de Moinesti) Felicitari pentru motor si sper sa ne vedem prin Moinesti sa facem o plimbarica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 (editat) Bravo omule , ai avut ambitie ! Am facut si eu de doua ori asta ,de fiecare data am venit cu o alta motoreta . Chiar e misto drumul ,mi-ar fi placut sa fim mai multi insa si sa nu ne fi grabit asa . Si sa nu tinem numai autobandul tot drumul. 2400 km in 2 zile , ultima data singur si cu ploaie dein belsug. Cu putin noroc mai bag una anul asta . Parca mi-a cam tarsa sa iau motor de pe aici . Editat Iunie 6, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 super, si eu as face 2000km cu prima ocazie! pana acum cel mai lung drum pt mine e de 500km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru25 Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 mercic de urari in primu' rand, pe motocicleta am dat 50 euro (mai mult a fost cadou:) ) e din '84 dar a fost cumparata din magazin in '88.a avut 4 proprietari cu care a parcurs 31.000.. intr-adevar drumurile sunt ok afara...de soferi ce sa mai zic..si mie imi pare ca am fost singur...mi-ar fi placut sa fim mai multi, dar am mers cu foarte multe gasti pe drum...se uitau la mine ca la masini straine cand m-au vazut cu ce motoreta vreau sa ajung in RO:))...apropo de bere si femei....femeile cam "multe" )) dar berea buna in DRACI!!..si ieftina:D..poate data viitoare ne inhaitam mai multi:) si tragem o tura... Pt. Lorddanu..joi...8.06.2006..voi fi in moinesti...si vineri plecam in gasca spre Bacau...daca e poate ne vedem in Moinesti...sau poate te luam de pe drum:)...nr meu e 0745005953\0720759455...Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Frumosa excursia ta,ai avut noroc si ai luat motorul pe gratis Si cel mai important ii ca ai venit pe el de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate