GSK Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 (editat) Domnilor, am un capac de la motor din antimoniu (cred) pe care trebuie sa-l sudez. unde pot face aceasta sudura? Editat Iunie 5, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Domnilor, am un capac de la motor din antimoniu (cred) pe care terbuie sa-l sudez. unde pot face aceasta sudura? incearca in politehnica in cladirea mare, sunt ceva laboratoare bine dotate. Sau la srvice-uri auto mari( Mertedess, beamve, paneuro, augsburg) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Era un baietas pe Calea Grivitei, chiar langa cimitir, care sudeaza in orice. Mielu iti poate da mai multe detalii, el si-a sudat radiatorul la VTR acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbancuhonda Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Mergi de la Alba Iulia spre Casa, la primul semafor (Zepter) faci dreapta. Dai de o intersectie in V, o iei la stanga si imediat pe dreapta este un mic service specializat in aer conditionat. Am sudat acolo o baie de ulei pentru un A6 si reparat AC la un Golf. Intrebi de Cornel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 (editat) Serban cu honda..firma de care vb tu se numeste GES? Editat Iunie 5, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Mergi mah pe Calea Grivite. Lucreaza baiatul ala excelent si te intelegi la pret cu el. Are atelierul chiar langa Cimitirul Sf. Vineri. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 da, ma voi duce pana la el, caci cei de la ges am auzit ca-ti iau si pielea de pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Pe baiatul de pe grivita (linga cimitir) il chema Tonny . Telefoane: 0745 659 599, 0722 359 734, 021 260 19 39 . Mie mi-a sudat suporturile de scarite de pe fata si schimbatorul de viteze si sint impecabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Mergi de la Alba Iulia spre Casa, la primul semafor (Zepter) faci dreapta. Dai de o intersectie in V, o iei la stanga si imediat pe dreapta este un mic service specializat in aer conditionat. Am sudat acolo o baie de ulei pentru un A6 si reparat AC la un Golf. Intrebi de Cornel Si iti ia ca pentru unul nou ! sau ma rog acum au mai aparut flacai cu aparate poate o fi scazut si a el preturile ca clientii sigur au scazut ! Parca Radu il cheama nu Tony e sdudent flacaul am facut si eu la el nu e profesor insa isi da interesul si face de calitate. Eu am vazut si altii cum sudeaza si eu zic ca e bun . Asta sunt eu cand faceam scoala pe piesele mele mi-a dat 7 din 10 nota pentru prima oara cu WIG Iar asta este el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate